Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért egy kérdésnél több látszik a videón.Igazából azt hallgatnám meg,amit messzebbről kiabált oda a bírónak.Mert a csapattárs egyből próbálta visszafogni,és erre a spori is megállt és visszafordult.Utána meg kényszeredett vigyorral magyaráz neki valamit.Mikaos írta:Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...
Kedves gergo9!
http://www.youtube.com/watch?v=7QTVbMzz ... re=relatedMikaos írta:A MU-klán nyilván nem ért velem egyet
gergo9: visszanéztem direkt a videót, és sehol nem látok ilyet, h Fck off, lehet, hogy mást videót nézünk?![]()
A bírónál reklamált Torres, majd miután már elindult onnan, utána a bíró kitalálta, hogy ad egy sárgát. Majd Masche odarohant, és kérdőre vonta a bírót (egyáltalán nem durva módon), majd a bíró erre is adott egy sárgát...hol volt a fck off? -de tényleg kérdem.
Csak ezzel kapcsolatban van megjegyezni valóm, a City-vel kapcsolatban egyetértek az előttem szólóval.Mikaos írta: Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...
Mindkettőtöknek
Nem szeretem a piszkos játszmákat, dőljön el a meccsen: ki a legjobb, és ne a bíró segítségével. És ezen felül jöhet csak szóba, hogy én most szeretem-e azt a stílust, amit a MU játszik, vagy nem.
Angliában amúgy nem ritka jelenség a viszonylag sok hosszabbítás.Legalábbis emlékeim szerint elég sok meccsen van ott IS 3-4-5 perc ráadás.Puhl bácsi mondta még talán anno,h egy csere fél perc hosszabbítás.Ebből volt 4,tehát elvileg a fele meg is van a ráadásnak.A másik fele meg összejön a gólörömök és egyéb "járulékos" holtidő.A ráadásban még voltak gólok,örömködések,így akár ezzel is magyarázható a plusz hosszabbítás.Mikaos írta:Én mindent leírtam sztem világosan, hogy mi a problémám, nem értem, miért találsz ki olyanokat, amiket nem mondtamozsimiki írta: téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)
, egyszer azzal jössz,h az a bajod,h nem látod a játékban,h megérdemelnék. Most teljesen azt láthattad a 2.félidőben,akkor jön az,h de csak a legvégén nyerték meg. Magadnak mondasz ellent, mivel a múltkor is bőven megérdemelték a mutatott játék alapján.![]()
Örültem volna inkább, ha marad 3-2, mint hogy így nyerjenek, mert -mint írtam- végre bajnokcsapathoz méltóan játszottak hazai pályán. De mivel ÍGY nyertek, ezt azért nehezebb lenyelni. Semmi szükség nem volt a majdnem 7 perc hosszabbításra - a 4 önmagában is kissé soknak tűnt nekem, de mindegy. (Ha jól emlékszem, a 95.percnél pontban volt egy felívelés a MU részéről - itt le kellett volna fújni, ahogy szokás azt normál esetekben).
Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy a legvégén nyerték meg, hanem a milyensége ennek a győzelemnek. A legvége az lett volna, ha a 94.perc végéhez közeledve megnyerik, de ez már a 96.-ban volt.
Amúgy meg: hadd kívánjam már, hogy rendes és ne részrehajló bíráskodás legyen a világ legerősebb bajnokságában... szerintem ez mindenkinek az érdeke.
Mihi-nek:
Tudom, mindenből lehet statisztikákat csinálni, és csinálnak is. Nem azt mondtam, hogy ezt most innentől a szentírás, csak azt remélem, hogy innentől kezdve nem lesznek ilyenek.
És egyébként nem ez az első eset, amikor egyértelmű hatása volt a MU-nak egy bíróra. Gyakorlatilag Sir Alex-szel szemben ez állandóan megfogalmazott kritika, akár Wenger, akár Benitez, akár Mourinho mondta: mind ezt mondta.
Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...
Mindkettőtöknek
Nem szeretem a piszkos játszmákat, dőljön el a meccsen: ki a legjobb, és ne a bíró segítségével. És ezen felül jöhet csak szóba, hogy én most szeretem-e azt a stílust, amit a MU játszik, vagy nem.
Én mindent leírtam sztem világosan, hogy mi a problémám, nem értem, miért találsz ki olyanokat, amiket nem mondtamozsimiki írta: téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)
, egyszer azzal jössz,h az a bajod,h nem látod a játékban,h megérdemelnék. Most teljesen azt láthattad a 2.félidőben,akkor jön az,h de csak a legvégén nyerték meg. Magadnak mondasz ellent, mivel a múltkor is bőven megérdemelték a mutatott játék alapján.
téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)Mikaos írta:....
Persze, nem is ez a lényeg, csak mivel friss a dolog, és úgy látszik, mások utána is néztek, ezért mindenképpen jól jöhet ez a statisztika, hogy a későbbiekben ne történjenek ilyen dolgok, hogy a másnapi újságok ne legyenek hangosak az ilyen botrányoktól. Gondolom a bírói testületnél is vigyázni fognak, és nem kell addig játszani egy meccset, amíg nem nyer a MUkanty írta:Ezek azok a statisztikák amelyekre senki sem fog emlékezni.Mikaos írta:Érdekes cikk, úgy értem: statisztika.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nited.html
5-10 év múlva már mindekinek csak az marad meg, h a ManU 3 bajnokságot nyert zsinórban.
Ezek azok a statisztikák amelyekre senki sem fog emlékezni.Mikaos írta:Érdekes cikk, úgy értem: statisztika.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nited.html
Ez így van.A játék harcos,küzdős jellegéből,az angol foci mentalitásából következik,h nagyobb arányban termelődnek ki az ilyen baltaarcú srácok.Küzdesz v bedarálnak.Van,akinek meg kicsit jobban sikerül időnként belelelkesednie a bugibaRivaldo11 írta:Sajnálom, hogy ez a Bellamy ügy árnyékot vet a nagyszerű derbire. Egyébként ez angol specuialitás, a premiersip' termeli a P*rasztokat. Barton, Bellamy, Vinnie Jones, Cantona... Persze máshol is akadnak favágók ( Materazzi, Javi Navarro), de kétségtelenül angliában koncentrálódnak leginkább a suttyók.
Ott ez a menő, hozzátartozik a dolgokhoz.
JézusomPITBULL írta: Csak gratulálni tudok!!!igy tovább barátom!!jo ember vagy meglásd sokra viszed az életben!
PITBULL írta:
szval nem kell egyből neked egy ien eset után a "vágóhídra" küldeni Bellamyt oké nem helyes amit tett de Cantona se jobb nála ezt akartam ezzel mondani!!!(a nem jobb nála azt a viselkedésére értem és nem a játékára)
köszönöm hogy hozzászolhattam!!
én kérek elnézést hogy lemertem irni a véleményemet nagyon sajnálom többet nem fordul elő!!!...cöhozsimiki írta:ÉS?PITBULL írta:
szval nem kell egyből neked egy ien eset után a "vágóhídra" küldeni Bellamyt oké nem helyes amit tett de Cantona se jobb nála ezt akartam ezzel mondani!!!(a nem jobb nála azt a viselkedésére értem és nem a játékára)
attól,h a MUban is fociztak bárány lelkű emberkék,még nem lehet véleményezni, ha épp más klub focistája gyökér?
a világon nagyon kevés klubban nem volt még pár olyan playa,akinek elgurult párszor a gyógyszer, ennyi erővel senkinek se lehetne ezekről véleménye.
ÉS?PITBULL írta:
szval nem kell egyből neked egy ien eset után a "vágóhídra" küldeni Bellamyt oké nem helyes amit tett de Cantona se jobb nála ezt akartam ezzel mondani!!!(a nem jobb nála azt a viselkedésére értem és nem a játékára)miihii írta:PITBULL írta: Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt....
Szóval mi
Ez még önmagában rendben is van,csak mivel egy füst alatt bele lett szőve ez az 1:0-ázás,ezért is írtam úgy,ahogyKalap1988 írta:"]
Azzal, hogy a Mu folyton védekezik és 1-0-ra játszik nem értek egyet,de azzal igen, hogy Park akkor kezdő ( kivéve, ha pihentetni kell) mikor fontos a védekezés, valakit meg kell fogni az ő szélén.
PITBULL írta: Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt....
Ez még önmagában rendben is van,csak mivel egy füst alatt bele lett szőve ez az 1:0-ázás,ezért is írtam úgy,ahogyKalap1988 írta:"]
Azzal, hogy a Mu folyton védekezik és 1-0-ra játszik nem értek egyet,de azzal igen, hogy Park akkor kezdő ( kivéve, ha pihentetni kell) mikor fontos a védekezés, valakit meg kell fogni az ő szélén.
Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt....miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2000712/
Volt némi utóélete a Manchester-i derbinek.
Bellamy ismét bizonyította,h mekkora ... 15 méterre tőle csípték le a csávót,de neki oda kellett menni csinálni a fesztivált
Azzal, hogy a Mu folyton védekezik és 1-0-ra játszik nem értek egyet,de azzal igen, hogy Park akkor kezdő ( kivéve, ha pihentetni kell) mikor fontos a védekezés, valakit meg kell fogni az ő szélén.miihii írta:Igen,tuti igazad van.sjd írta:
Úgy tudom, SAF azért szokta inkább Parkot játszatni, mert jobban védekezik, mint a másik 2, és hát a Manchesternek a stabil védekezés fontosabb, mint a fantáziadús játék (pl. a tavalyi 1-0ák száma, 16 vagy 17 volt asszem)
Azért játszatta inkább Parkot,mert ma is szétvédekeztük magunkat és beálltunk,h meglegyen az 1:0 idén is,mert tavaly sok volt.![]()
Le kéne már akadni erről a bunkerfocis MU szókapcsolatról,mert maga az 1:0-ás végeredmények száma nem feltétlenül jelzi,h csak a védekezésre koncentrált a MAN. UTD.
Persze,h volt,amikor már az eredmény tartására törekedtek,de ha jól vágom,tegnap pölö a Pool is már cs tartani akarta a 3:2-t a végén.Cél szentesíti...
És azért írjátok be a fejetekbe az ilyen meccseket is,mert sok olyan van,ahol igenis a támadójátékot nyomatja a csapat.Csak ezeket esetleg nem nézitek,v gyorsan elfelejtitek.Esetleg csak azt látjátok,h 1:0 és jön a sablon:áhh,má' megin' az antifoci.
Tegyük fel,h nem 2:2-re,hanem 0:0ra állt a meccs az 50. percben.Egykapuzott a hazai csapat utána és lőhettek volna vagy 5 gólt a Citynek,de mégis csak az utolsó utáni pillanatban találtak be.Ha 0:0 lett volna,akkor ez is csak egy 1:0-ás siker lehetett volna,és akkor is sztereotípia alapján ítélnétek látatlanban.
Szal egyértelműen előfordult,h nem úgy ment a játék a csapatnak,ahogy illene -mint most is pölö az első félidőben- ,de azért ne a sok egyforma végeredmény alapján skatulyázzuk már be őket.Sztem![]()
Aztán,ha jól esik,akkor mondjátok csak,de ilyen meccsek után megmosolyogtató.
Igen,tuti igazad van.sjd írta:
Úgy tudom, SAF azért szokta inkább Parkot játszatni, mert jobban védekezik, mint a másik 2, és hát a Manchesternek a stabil védekezés fontosabb, mint a fantáziadús játék (pl. a tavalyi 1-0ák száma, 16 vagy 17 volt asszem)
már láttam potyázni ,és hogy rajta ment el a meccs, ez megmaradt bennem,ezért írtam amit. nem a rossz kapusok közé tartozik,ezt ma is bizonyította, ettől függetlenül emlékszem pár "érdekes" megmozdulására a klubjaiban amelyek megragadtak.gekkodan írta:Na Miki most nincs igazad, Given a PL egyik legjobb kapusa, annyi köze van a "potyakapus" jelzőhöz, mint neked a Realhoz kb