ozsimiki írta:
téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)
, egyszer azzal jössz,h az a bajod,h nem látod a játékban,h megérdemelnék. Most teljesen azt láthattad a 2.félidőben,akkor jön az,h de csak a legvégén nyerték meg. Magadnak mondasz ellent, mivel a múltkor is bőven megérdemelték a mutatott játék alapján.
Én mindent leírtam sztem világosan, hogy mi a problémám, nem értem, miért találsz ki olyanokat, amiket nem mondtam
Örültem volna inkább, ha marad 3-2, mint hogy így nyerjenek, mert -mint írtam- végre bajnokcsapathoz méltóan játszottak hazai pályán. De mivel ÍGY nyertek, ezt azért nehezebb lenyelni. Semmi szükség nem volt a majdnem 7 perc hosszabbításra - a 4 önmagában is kissé soknak tűnt nekem, de mindegy. (Ha jól emlékszem, a 95.percnél pontban volt egy felívelés a MU részéről - itt le kellett volna fújni, ahogy szokás azt normál esetekben).
Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy a legvégén nyerték meg, hanem a milyensége ennek a győzelemnek. A legvége az lett volna, ha a 94.perc végéhez közeledve megnyerik, de ez már a 96.-ban volt.
Amúgy meg: hadd kívánjam már, hogy rendes és ne részrehajló bíráskodás legyen a világ legerősebb bajnokságában... szerintem ez mindenkinek az érdeke.
Mihi-nek:
Tudom, mindenből lehet statisztikákat csinálni, és csinálnak is. Nem azt mondtam, hogy ezt most innentől a szentírás, csak azt remélem, hogy innentől kezdve nem lesznek ilyenek.
És egyébként nem ez az első eset, amikor egyértelmű hatása volt a MU-nak egy bíróra.
Gyakorlatilag Sir Alex-szel szemben ez állandóan megfogalmazott kritika, akár Wenger, akár Benitez, akár Mourinho mondta: mind ezt mondta.
Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...
Mindkettőtöknek 
Nem szeretem a piszkos játszmákat, dőljön el a meccsen: ki a legjobb, és ne a bíró segítségével. És ezen felül jöhet csak szóba, hogy én most szeretem-e azt a stílust, amit a MU játszik, vagy nem.