Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.27. 07:57:59

Nem tudom, valamit eszközölni kéne mert ez így nem mehet. Ha még meccsenkénk belerúgnának 4-et, de azt se olyan vészesen hanem csak épp ugy, mert hát eleve nem könnyű szabályosan szerelni, kapnánk egy szabadot, egy-egy durvább megmozdulásért menne a sárga lap, és kész mindenki nyugott lenne DE, itt nem csak apró szabálytalanságokról van szó, hálát adok az istennek, hogy mikor az első félidőbe, az a ...... gyerek rátaposott a izomból a lábára, nem történt semmi. Ahogy a stúdióba is mondták, el is törhetett volna. Mondjuk erre mondhatjuk, hogy nem látta se a bíró se a parkjelző, bár azért ez is sántít, viszont az, hogy a többi szabálytalanságot se vegye észre, utána meg nekünk ad sárgát reklamálásért. :evil: :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
torocsik
Barça C

2009.09.27. 00:21:49

Messi ma a VILÁG legjobbja ez vitathatatlan! :lol: :wink:
De...,látva a meccseiket,főleg a bajnokságban és a mai meccs a Malaga ellen is ilyen volt.Szóval egyszerűen szétrúgják őt,utaznak rá(juk)az ellenfelek a bírók meg engedik!Ma 1-2 tizenegyest és egy kiállítást nem itéltek meg nekünk,de lesz olyan meccs,amin nem tudjuk elviselni ezt a luxust.
Jó lenne mint Angliában,ha visszanéznék a meccseket és az ilyen esetekben súlyos büntetéseket rónának ki.No nem úgy mint a Real-os pepének. :oops: :twisted:
Szóval féltem a játékosokat,mert másként nemigen állítja meg őket sok csapat és amíg megtehetik meg is teszik!! :oops: :roll: :twisted: :idea: :arrow:
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
hArpi89
Jugador del Barça

2009.09.24. 23:32:42

Messi játékára nemlehet mit mondani. Ha 1 teljesen más csapatban csak úgy randomra betennék messit jáccani, az emberek akkor is kiszúrnák mert rohadtul sajátos a mozgása. Remélem Gai Assulin pedig követi őt, mert benne látom még ugyanezt a tehetséges mozgást, csak még fejlődnie kell.
Hihetetlenek ezek a testcselek, az atletico ellen is mit müvelt már a kapussal... pedig a labdához hozzá sem ért...

u.i.: kluivert után ő a másik nagy favorit :)
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.24. 17:26:18

Fevernova írta:2-3 év múlva ha ugyanígy beszélünk Messiről és mindenki csodálva nézi majd akkor lehet róla azt mondani , hogy minden idők legnagyobbja! R10 esetét nézve ezt még most kijelenteni nem merném! HAjrá Messi csak így tovább! Ha úgy szereti a focit mint mi egyszerű parasztgyerekek akkor ezzel nem lesz gond és világ első lesz míg él!
Azért 2-3 évnél több kell.
Ami még szerintem fontos, h válogatott szintem is elérjen valami kimagaslót(világbajnok legyen).
Amúgy ez a kérdes, h ''minden idők legjobbja'' nagyon relativ. Nem lehet 100%-ra kijelenteni, h ki is az.
Ami még elengedhetetlen, h vki a legnagyobbak közé kerüljön az a játékos személyisége. Az, h szeressék, tiszteljék, mert minden sportolót mi, szurkolok teszünk igazán naggyá.

Messiben minden megvan, h beirja magát a futball történelem könyvébe.
Erről beszélni viszont korai.
Örvendjünk, h lássuk játszani igy...csodáljuk.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.09.24. 17:08:25

2-3 év múlva ha ugyanígy beszélünk Messiről és mindenki csodálva nézi majd akkor lehet róla azt mondani , hogy minden idők legnagyobbja! R10 esetét nézve ezt még most kijelenteni nem merném! HAjrá Messi csak így tovább! Ha úgy szereti a focit mint mi egyszerű parasztgyerekek akkor ezzel nem lesz gond és világ első lesz míg él!
SEX N MONEY...
Fevernova
Jugador del Barça

2009.09.24. 17:04:10

A fátyolos szem kissé erős túlzás , nem gondoljátok? :D Elég ha megfáradt lábakkal beül Txiki mellé!
SEX N MONEY...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.24. 16:40:21

Horgos Vilmos írta:Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
Hát ez nagyon szépen lett megfogalmazva! Sok igazság is van benne, de most nem hinném azt, hogy Messi leeresztene, hogy öncélú lenne, hogy ha már megnyert minden egyéni címet, akkor leeresztene, hiszen minden évben ott vannak a szurkolók, akik a klubnak szurkolnak és ők meg minden évben trófeákat és jó játékot várnak a csapattól. Messi szerintem tiszteli annyira a közönséget, hogy nem szúrja el az örömüket szándékosan.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.24. 12:48:48

Horgos Vilmos írta:Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
Ott a pont. Ámen. [-o<
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2009.09.23. 20:53:58

Szerintem ez így lesz ha egy komoly sérülés nem jön közbe. Ronaldinho életmódját pedig ne hasonlítsuk Messiéhez , ha értitek mire gondolok...
Horgos Vilmos
Barça C

2009.09.23. 20:52:00

Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.23. 20:48:29

bottlikakos írta:
Bocsi,de ezt nem én találtam ki..... :roll: :roll:
Nem is ellened írtam hanem H.F hülyeségére. Nem arról van szó hogy nem lehet minden idők legjobbja de még el kell telni jó pár évnek hasonló teljesítménnyel hogy emlegetni lehessen őt is a legjobbak közt.
Tehetség alapján mint írtam meglehet benne ez a cím de Ronaldinhoba is megvolt és a 10-be nem lesz benne ha befejezi aktív pályafutását. :roll: :wink:
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.23. 20:47:41

bottlikakos írta:
Mondta valaki is? :roll:

Amúgy ez szerintem is korai, én pl. sokáig Ronaldinhorol is azt hittem, hogy a legjobb lesz, de azt hiszem ezt a 2 évet senki nem felejti el neki. :roll: De hajrá Messi, méltán mondják rád, hogy Maradona utódja. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.23. 20:42:19

Nem értek veletek egyet. Lehet, hogy az eredményei nem igazolják, hogy ő minden idők legjobbja, de amire képes, az mindenképpen. Maradona is nagy zsugás volt, és persze nem csak a szép játék célravezető, de amit Messitől láttam eddig, az engem nagyon meggyőzött. Tényleg adja Isten, hogy így folyatódjon a karierrje, és szerintem lehetnek bármiylen Ronaldok és Kákák, de ez az időszak az ővé lesz.
Persze nem akarok senkit lehurrogni, örülök hogy mások is szeretik a játékát, és valóban sokat kell még letennie az asztalra. Mi pedig szurkoljunk neki!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.23. 20:34:41

kanty írta:
gergo9 írta:

22éves gyerekre ne mondja ki senki hogy minden idők legjobbja. Esetleg minden idők legjobbja lehet ha így folytatja. Azért sokat kell még Messi-nek letenni az asztalra hogy minden idők legjobbjai között szóba jöjjön.
De szó se róla benne lehet ez a cím........ Drukkolok neki :!:
Igy van. Azért maradjunk a realitás talaján.
2-3 jó szezontól még nem lesz senki minden idők legjobbja. Az igaz, h lehet. Megvan benne, h az legyen, de erről még korai beszélni.
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.23. 20:32:45

gergo9 írta:

22éves gyerekre ne mondja ki senki hogy minden idők legjobbja. Esetleg minden idők legjobbja lehet ha így folytatja. Azért sokat kell még Messi-nek letenni az asztalra hogy minden idők legjobbjai között szóba jöjjön.
Igy van. Azért maradjunk a realitás talaján.
2-3 jó szezontól még nem lesz senki minden idők legjobbja. Az igaz, h lehet. Megvan benne, h az legyen, de erről még korai beszélni.
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.23. 20:21:44

bottlikakos írta:
Sanama írta:Nem tudok rá mit mondani.Tegnap a sport2-n megmondták:

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "

Köszönjük Leo !
Igen, Horváth Ferenc azt mondta:"Minden idők legjobb futballistája!!" :wink: :wink:

Nem tom céroni-ra mikor mondják ezt ki ilyen egyértelműen :wink: :wink:

bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.23. 20:16:04

Sanama írta:Nem tudok rá mit mondani.Tegnap a sport2-n megmondták:

Köszönjük Leo !
Igen, Horváth Ferenc azt mondta:"Minden idők legjobb futballistája!!" :wink: :wink:

Nem tom céroni-ra mikor mondják ezt ki ilyen egyértelműen :wink: :wink:
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.23. 19:54:50

Tano72 írta:kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra]é kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.
Elnézést kérek a modiktól, hogy én válaszolok, remélem még nincs sok törölve tőlem, ezért nem leszek egyből bannolva.

1.: Miért itt kérdezed a Messi topikban, 2 hogyhogy nem vetted észre eddig azt, hogy igen kevesen írnak ilyan stílusban, mint te! Pontosan azért, mert ilyen keményen járnak el a modik lesz ilyen kulturált ez a fórum. Egyedül meccsek közben van néha durvább szólás, ami nem kerül törlésre, de ott kb 1 perc alatt második oldalra kerül és a nagy hévben kicsit nehezebb visszafognod magad.

Na, hogy ne legyen teljesen off, így talán megúszom a hsz törlést. :D
Messi játéka engem nem ejtett annyira ámulatbab régen, nagyon ügyes volt, de engem Iniesta kápráztatott el úgy az egész játékával. Hát ez most megfordult a múltkori meccsen, mert hiába láttam Hófehérkétől zseniális, finom passzokat, megoldásokat, most mégse övé volt a főszerep. Messi ahogy bolondította a védőket, ahogy gólt vágott, ahogy passzolt, ahogy piciben megoldották Alvessel, Xaviva, Ibrával, vagy akár Inivel az valami elképesztő volt! Messivel is könnyű lehet dolgozni, mert nagoyn érzi a réseket, a mozgást, a helyezkedést, azon kívül rendkívül jó ütemérzéke van és nagyon érzi a kaput, meg tökéletesen olvassa a védőket, ezért tudja a cseleit megcsinálni: pont a másik irányba tolja meg, mint amire a védő számít. :D Ez Messi, a megállíthatatlan!

Vicces úgy megélni a jelent, hogy tudom, ez már része lesz a történelemnek, tudom, hogy úgy fogják emlegetni, mint Minden idők legjobbját, ha nem rontja el, mint Dinho. Mintha a régi időkben lennék, ahol még a "mostani legendák" éltek és játszottak. Most Messivel, a Barcával és a többiekkel átélem ezt, úgy, hogy tudom, hogy ez a jövőben egy legendás korszak lesz! Köszönöm Messi, köszönöm Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.23. 19:51:16

Mielőtt a modikat támadod előbb gondold át, hogy mit és hogyan írtál! két éve vagyok itt és egy szerencsétlen eseten kívül (amit aztán megbeszéltem velük) nem törölték egy hozzászólásom sem és sok más személy van ezzel így! Szted ez véletlen? Először magadban keresd a hibát, aztán támadd a modikat. Jól végzik a munkájukat!
Tano72 írta:kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra]é kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.
Tano72
Barça C

2009.09.23. 19:41:49

kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra] kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.23. 18:13:31

Mit lehet mondani Messire :?: :!:
Olyanokkal nem akarom sértegetni, h zseniális, elképesztő..stb 8)

Hihetelen amit és ahogyan csinál. Amikor nézem a játékát akkor az az érzésem, h ez a foci a világ legegyszerűbb dolga. Egyszerű Neki, akinek tényleg a vérében van.

Köszönjük Leo =D>
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.09.23. 17:29:52

Azt hiszem sok minden újat nem tudnék írni a tegnapi teljesítményéről mert ahogy láttam már kimerítették szinte az összes jelzőt :o De azért belevágok :D Amint tegnap a kommentátor is megjegyezte Messi első gólja után. Az a zseniális a kis argentinban hogy milyen könnyedén tologatja a labdát. És utána azok a bokamozdulatok.

Remek formában van! Ennek nagyon örülök mert egy jó Messi el kél majd ebben a feszített tempóban amikor is nem biztos hogy minden meccs olyan "könnyű" lesz mit a tegnapi.
Az aranylabda kérdést nem feszegetném tovább. Bezsebelve! És ahogy elnézem nem kell tartanunk attól hogy Leo túlságosan is elbízza magát és leereszt. Ezt már eddig is megtehette volna de erre ékes bizonyíték az idei szezonban eddig (és reméljük ezután is) nyújtott teljesítménye. Örülnék ha bezsebelné Ibrával holtversenyben a gólkirályi címet.

Sok mindenkire mondták már hogy Maradona utód, de a következő nagy Argentin tehetségre azt hiszem méltán mondhatják: Messi utód! :o
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
csaby23
Jugador del Barça

2009.09.23. 14:44:26

Számomra érthetetlen amit művel...Egyszerűen a futball neki egy teljesen más fogalom.Részvétem a spanyol liga összes védőjének!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.23. 14:32:05

Nem tudok rá mit mondani.Tegnap a sport2-n megmondták:

Köszönjük Leo !
Deus
Boixos Nois

2009.09.23. 12:22:16

Messi szerződés hosszabbítása :)

http://www.youtube.com/watch?v=2QYTFFvEiWo
KépKép
Válasz küldése