Azért 2-3 évnél több kell.Fevernova írta:2-3 év múlva ha ugyanígy beszélünk Messiről és mindenki csodálva nézi majd akkor lehet róla azt mondani , hogy minden idők legnagyobbja! R10 esetét nézve ezt még most kijelenteni nem merném! HAjrá Messi csak így tovább! Ha úgy szereti a focit mint mi egyszerű parasztgyerekek akkor ezzel nem lesz gond és világ első lesz míg él!
Hát ez nagyon szépen lett megfogalmazva! Sok igazság is van benne, de most nem hinném azt, hogy Messi leeresztene, hogy öncélú lenne, hogy ha már megnyert minden egyéni címet, akkor leeresztene, hiszen minden évben ott vannak a szurkolók, akik a klubnak szurkolnak és ők meg minden évben trófeákat és jó játékot várnak a csapattól. Messi szerintem tiszteli annyira a közönséget, hogy nem szúrja el az örömüket szándékosan.Horgos Vilmos írta:Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
Ott a pont. Ámen.Horgos Vilmos írta:Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
Szerintem ez így lesz ha egy komoly sérülés nem jön közbe. Ronaldinho életmódját pedig ne hasonlítsuk Messiéhez , ha értitek mire gondolok...Horgos Vilmos írta:Volt nekünk 4 éve egy Ronaldinho Gaucho-nk, aki miatt újra több millió fiatal lett örökre Barca- szurkoló. Miatta kapcsoltuk be a Tv-t, s napokig beszéltünk utána egy-egy megoldásáról. Vele kapcsolatban is többször elhangzott az a mondat, hogy minden idők legjobb játékosa.... .... És nézzük meg 2009-ben , kinek jutna eszébe ezt most róla elmondani. Bízzunk benne, hogy 15 év múlva, amikor Messi fátyolos szemmel elköszön a stadiontól (és másnap beül Txiki mellé technikai igazgatónak) arról beszélhetünk, hogy a derék Leo-nk volt minden idők legjobb játékosa. Úgy legyen!
Nem is ellened írtam hanem H.F hülyeségére. Nem arról van szó hogy nem lehet minden idők legjobbja de még el kell telni jó pár évnek hasonló teljesítménnyel hogy emlegetni lehessen őt is a legjobbak közt.bottlikakos írta:
Bocsi,de ezt nem én találtam ki.....![]()
Mondta valaki is?bottlikakos írta:
Bocsi,de ezt nem én találtam ki.....![]()
Bocsi,de ezt nem én találtam ki.....kanty írta:Igy van. Azért maradjunk a realitás talaján.gergo9 írta:
22éves gyerekre ne mondja ki senki hogy minden idők legjobbja. Esetleg minden idők legjobbja lehet ha így folytatja. Azért sokat kell még Messi-nek letenni az asztalra hogy minden idők legjobbjai között szóba jöjjön.
De szó se róla benne lehet ez a cím........ Drukkolok neki
2-3 jó szezontól még nem lesz senki minden idők legjobbja. Az igaz, h lehet. Megvan benne, h az legyen, de erről még korai beszélni.
Igy van. Azért maradjunk a realitás talaján.gergo9 írta:
22éves gyerekre ne mondja ki senki hogy minden idők legjobbja. Esetleg minden idők legjobbja lehet ha így folytatja. Azért sokat kell még Messi-nek letenni az asztalra hogy minden idők legjobbjai között szóba jöjjön.
De szó se róla benne lehet ez a cím........ Drukkolok neki
bottlikakos írta:Igen, Horváth Ferenc azt mondta:"Minden idők legjobb futballistája!!"Sanama írta:Nem tudok rá mit mondani.Tegnap a sport2-n megmondták:
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Köszönjük Leo !![]()
![]()
Nem tom céroni-ra mikor mondják ezt ki ilyen egyértelműen![]()
Igen, Horváth Ferenc azt mondta:"Minden idők legjobb futballistája!!"Sanama írta:Nem tudok rá mit mondani.Tegnap a sport2-n megmondták:
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Köszönjük Leo !
Elnézést kérek a modiktól, hogy én válaszolok, remélem még nincs sok törölve tőlem, ezért nem leszek egyből bannolva.Tano72 írta:kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra]é kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.
Tano72 írta:kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra]é kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.