Ercsike írta:Engem az dühít,de borzalmasan,hogy már most olyanokat hallok,hogy MÁR CSAK a bronzért játszhatunk

....meg hogy, CSALÓDÁST keltve kikapott a magyar válogatott Ghánától

....könyörgöm,örüljünk már neki,h minden elképzelést túlszárnyalva a világ legjobb 4 csapatában vagyunk, ráadásul Európából egyedüliként....miért kell telhetetlennek lenni??
<3 szép volt FIÚK <3
Bizony, de még nincs vége, lesz egy bronzmeccs!

Hatalmas eredményt értek el, örüljünk hát neki! Ha kikapunk a bronzmeccsen, akkor se lenne probléma, mert akkor is az U20-s vb-n a 4. lenne a magyar válogatott!!! Elképesztő, az egyetlen európai csapat, az olaszokat és a cseheket is kiverő csapat, a magyar csapat!!!
Na, örültünk eleget, akkor most szomorkodhatok egy picit.
A leginkább az bánt, hogy azt érzem, hogy nem ők nyerték meg a meccset, hanem mi veszítettük el. Az első gól ajándék volt, a második az az első vonzata is lehetett volna akár, de az okés volt. Viszont nem védekeztünk rendesen, a középpályás védekezés teljes hiányát lehetett látni. Nem voltunk elég agresszívak és nagyon védekezőleg léptünk fel. Ennek köszönhetően kevesen voltunk a támadásoknál, de nem is volt remek a védekezés. Eredmény: 2 gól, semmi rúgott. A 2. félidőben sokat javultunk, átvettük a meccs irányítását. Támadtunk, már a kp-n is és több labdát is szereztünk. Voltak jó szélső bemozgások, elfutások és a kp is jobban támogatta a támadásokat. Eredmény 2 gól. Bár egyet kaptunk még mellé, de az a még mindig gyengébb védekezés miatt volt. Úgy adogattak közöttünk, mintha bóják lettek volna a játékosok, nem léptek oda, rosszul volt szervezve.
Taktikailag meg nem igazán értem Egervárit. Azt érzem, mintha nem készítené fel a csapatot rendesen az ellenfélre, mintha nem nézné meg az ellenfél korábbi meccseit, hogy az alapján a legjobb taktikával menjünk ki a gyepre. Ezt onnan szűrtem le, hogy első félidőben harmat gyengék voltunk, de aztán, már nem először, erősen feljavultunk a 2. félidőre. Ha ez csak annak köszönhető, hogy támadóbban játszottunk, akkor miért nem azzal kezdtünk, miért erőltettük a stabil védelmet?
A mostani U20 legnagyobb baja, hogy a védői nagyon rosszak: nem helyezkednek jól a védekezéshez, bár szokott lenni nagy mentésük, néha nagyokat hibáznak (lásd csehek 1. gólja, meg a ghánaiak első gólja). Sajnos a névmemóriám nem túl jó, ezért csak Présingerről tudok konkrét véleményt írni: védő feladatát egész jól megoldja, de amint passzolni kellene elfogy a tudomány és egyből ellenfélhez adja a labdát. De ez igaz a legtöbbre vádőre, talán Korcsmár, meg Szekeres (bár mintha ő se lenne védő; szégyellem is magam amiért nem tudom megjegyezni őket pontosan

) kivétel.
Támadás építés ezért nehezebb is az átlagosnál, mert sokszor már olyan nehéz helyzetbe kerül a középpályás, hogy nem tudja jól továbbadni, vagy el se jut a támadóhoz a játékszer. De amint jobban támadunk, amint több segítség van kp-n egyből veszélyesek leszünk, nagyobb eséllyel tartjuk meg a a labdát és akkor már jól építkezünk.
Alapvetően 2 dologban változtatnék: kidobnék pár védőt, meg támadóbb csapatot küldenék a pályára, mert eddig jobban teljesítettünk amikor többet támadtunk.
Azért remélem a hossza ellenére is elolvastad.