El fanático írta:Rosszabb lenne, mint Kova -elvégre miért is hajtana? A sok pénzt megkapná, a reklámbevételek is csordogálnának tovább, VB-t már nyert - nincs miért törnie magát. De ha jövőre sem kell a konstuktőri, akkor ideális- bár arra Kova is megfelel és olcsóbb.
Kimi már az életbe nem kerül vissza a Ferrariba, a McLarennél is esetleg a 2010es idényt húzhatná ki, amíg fizet utána a Banco Santander, utána meg menne a Force Indiába?!
VB-ként nem kellene magát égetnie még egy hasonlóan tré idénnyel, mint az idei, ráadásul a McLarennél elfoglalni olyan elől a lehetőséget, aki komolyan akar tenni a csapatért.
Még az idei Kimi sem lenne rosszabb,mint Kova sztem.
A sok pénzről annyit,h kötve hiszem,h megkapná az a 45 millert,ami elkényelmesít(h)ette a ferkánál.HA maradni akar és tényleg versenyképes gépet akar (tehát elvileg a Mekihez húzna...) bizony lejjebb kell adnia az igényeit.Amikor elcsaklizta az olasz csapat,volt olyan respektje,h csúcsgázsit dobtak neki.Most finoman szólva sem az a Jégember vált szabaddá a piacon,akit akkoriban ilyen összegért is érdemesnek tűnt (bár 45öt sztem nincs,aki megér.Főleg,h a második legnagyobb fizu az övének a HARMADA

Mindenesetre a pirosaknak ért ennyit...) leigazolni.Zsugoribb (v reálisabb?) a Meki,így keresztet vethet a kánaánnak,de sztem ezzel tisztában van.Na,ha köti az ebet a karóhoz,h brutál zsét akar,akkor bizony más csapatnál kell kopogtatnia.Ha esetleg találna versenyképesnek tűnő csapatot,akkor sem hiszem,h bármelyik is lenne olyan anyagi helyzetben,h űrfizut tudjon kiköhögni.Kérdés,h hajlandó e engedni annyit a béréből,h meg tudjanak egyezni,v nem fog géphez jutni a srác.
Persze nem azt mondom,h zsebpénzért tolhatná,de nagyságrendekkel finomabb összegért.Meglátjuk,h ez mennyire fog tetszeni neki,ill a wokingiaknak az ő igényei.
Ha megtalálnák az ár-érték arányt,létrejöhet a bugi.
De mindemellett legalább ennyire fontos,h meg tudja e győzni a Mekit,h képes újra tűzbe jönni a Jégember.Mint írtam korábban (és továbbra is tartom),nekem erről vannak kétségeim...Sztem vmilyen szinten a Mekinek is,így azért nem mindenáron őt akarják Hami mellé.De valahol természetes,h a finn az első számú opció,mivel olyan tehetséges versenyző,h ha formába jön,nagyot nyerhet vele az angol gárda.Csak sajnos ott van a HA.
Valamint még ott van,h a felmelegített kapcsolatok ritkán sülnek el jól...