Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még az idei Kimi sem lenne rosszabb,mint Kova sztem.El fanático írta:Rosszabb lenne, mint Kova -elvégre miért is hajtana? A sok pénzt megkapná, a reklámbevételek is csordogálnának tovább, VB-t már nyert - nincs miért törnie magát. De ha jövőre sem kell a konstuktőri, akkor ideális- bár arra Kova is megfelel és olcsóbb.![]()
Kimi már az életbe nem kerül vissza a Ferrariba, a McLarennél is esetleg a 2010es idényt húzhatná ki, amíg fizet utána a Banco Santander, utána meg menne a Force Indiába?!![]()
VB-ként nem kellene magát égetnie még egy hasonlóan tré idénnyel, mint az idei, ráadásul a McLarennél elfoglalni olyan elől a lehetőséget, aki komolyan akar tenni a csapatért.
Ja de Kimi legalább tud rajtolniEl fanático írta:Rosszabb lenne, mint Kova -elvégre miért is hajtana? A sok pénzt megkapná, a reklámbevételek is csordogálnának tovább, VB-t már nyert - nincs miért törnie magát. De ha jövőre sem kell a konstuktőri, akkor ideális- bár arra Kova is megfelel és olcsóbb.![]()
Kimi már az életbe nem kerül vissza a Ferrariba, a McLarennél is esetleg a 2010es idényt húzhatná ki, amíg fizet utána a Banco Santander, utána meg menne a Force Indiába?!![]()
VB-ként nem kellene magát égetnie még egy hasonlóan tré idénnyel, mint az idei, ráadásul a McLarennél elfoglalni olyan elől a lehetőséget, aki komolyan akar tenni a csapatért.
Mármint Sajtburgert árulni ?miihii írta:Ez esetben johetne is vissza a MekibeRonaldinho&Barca írta:...jó lenne ha maradna, de először térjen észhez, jó lenne látni még a régi Kimit azért.![]()
Ez esetben johetne is vissza a MekibeRonaldinho&Barca írta:...jó lenne ha maradna, de először térjen észhez, jó lenne látni még a régi Kimit azért.
Ezt mondják a Kimi fanok, amit teljesen megértek. De mind egy úgymond semleges néző Kimi felé, azt tudom mondani Heidfeld sokkal jobb választás lenne. Meglenne a kellő motiváció, hogy egy mekit vezetne, így lassan pályafutása vége felé autózhatna még 1 nagyot, 2. pilóta szerepét meg sztem simán elvállalná, szállítaná a pontot. Nem mellesleg nem akármilyen pilóta..House írta: Szerintem Heidfeld nem való egy Mclaren szintű csapatba, jöjjön Rai.
Nico HülkenbergLM10 írta:
Nico (Hakkelberg asszem)
Modják ezt azok a Kimi-drukkerek, akik nem akarják, hogy a kedvencük kikerüljön az F1ből...House írta: Szerintem Heidfeld nem való egy Mclaren szintű csapatba, jöjjön Rai.
Szerintem Heidfeld nem való egy Mclaren szintű csapatba, jöjjön Rai.El fanático írta:Amúgy most, hogy a Toyota kiszállása miatt Glock is szabad, én nem szalasztanám el, német is viszont fiatalabb és motiváltabb, mint Heidfeld, aki mellett viszont a rutinja szól és biztosabb másodikszámú pilóta lehet, mint Glock, aki viszont a bizonyítási vágya miatt esetleg veszélyeztetheti a biztos pontszerzést...
Itt Jászberényben sehol sincs most adásozsimiki írta:szerintem a tévéddel van a gond, nálam tükörsima.S.Agüero írta:Nem tudom nézni az F1et mert hangyás a TV ti látjátok![]()