Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok nagyon kötekedni, főleg azért nem, mert nem tudom, hogy ki milyen okból sérült, de azért 1-1 igen komoly belépő ellen nem lehet semmi se tenni, a boka akkor is kifordul, ha jó az edzés, akkor is, ha nem. Az izomsérülések, húzódások, szakadások már írhatók a nem megfelelő izomedzettség számlájára.gergo9 írta: Szerk. Ugy gondolom a sok sérült évek óta az Arsenalnál nem csak a balszerencsére fogható ott is olyasmi lehet a bibi mint a Madridnál.
Merthogy ott is meg az Arsenalnál is előszeretettel szeretik ezt felhozni sikertelenségük mentségére. De ez hozzátartozik a csapatépítéshez.
Emlékezzünk csak a két 2006-2008 ig tartó időszakra mikor mi is rengeteg sérüléssel küszködtünk, aztán jött Guardiola elzavart szinte mindenkit újjá építette a szakmai stábot és egyből rendejöttek a dolgok. Még nem tökéletes vannak sérültek szinte mindig de ilyen leterheltség mellet nem meglepő.
Remélem Silvestre meg tudja oldani (asszem korábban ő balhátvéd volt)Game90 írta: Az úgy elég kemény, hogy mindhárom () balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...
Chelsea sem szűkölködik sérültekben Terry,Cole,Bosingwa,Drogba,LampardGame90 írta:Már 13 sérült van az Arsenalnál...
én eduardo-ra tippelek...viccet félretéve..ennyi sérültel sztem kalapot kéne emelnünk az ágyúsok felett ugyanis jol játszanak...angliában neki szoritok...rem végre nyernek PL-tGame90 írta:Már 13 sérült van az Arsenalnál...
In total, thirteen Arsenal players are now believed to be injured with Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Denilson, Lukasz Fabianski, Carlos Vela, Jack Wilshere, Johan Djourou joining the aforementioned Van Persie, Diaby, Ramsey, Traore, Gibbs and Clichy on the sidelines.
Az úgy elég kemény, hogy mindhárom () balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...
Reméljük ma Gallas, Sagna és Arshavin nem sérül meg.
Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő sérült: Fabregas? Arshavin? Eduardo?
Sajnos RvP-nek is kb. ugyanaz a baja, mint Robbenek. Képességei alapján a szűk elitben vannak, de a sérüléseik mindig hátráltatják őket. Az sem normális, ami az Arsenalnal van, h mindig sérül a fél csapat. Eduardo maradt az egyetlen befejező csatár...de meddig?Game90 írta:RvP megsérült az olaszok ellen, Chiellini...
http://www.youtube.com/watch?v=haoGpaWMaww
„Az biztos, hogy a jobb bokájában elszakadtak a szalagok, jelenlegi tudomásunk szerint egy csont sem tört el. Nem néz ki jól a sérülése" - közölte a szóvivő.
Minimum 2-3 hónap kihagyásWalcott, Bendtner, Vela sérült, Eduardo maradt az egyetlen befejező csatár. Ebben a szezonban sem kerülik el a sérülések az Arsenalt...
Így már jobban érthető. :S Köszi a linket!levproff írta:Na megtaláltam:
http://www.telegraaf.nl/telesport/53273 ... SIE__.html
Várjátok meg amíg betölt.Aztán kb. a 4. képen látszik, hogy mi is történt..
Ezen annyira nem is látszik, de én láttam egy képsorozatot és abba láttam, hogy valami olyasmi történt mint Eduardoval..Game90 írta:RvP megsérült az olaszok ellen, Chiellini...
http://www.youtube.com/watch?v=haoGpaWMaww
Én spec azért reagáltam,mert sztem meg annak nem sok értelme van,h mindig ilyen stílusban kell írni a MUról.Amíg nem bántjuk egymást és nem megyünk le alpáriba,addig belefér az évődésünkbarca99 írta:De már kismilliószor lefutottátok ezeket a köröket, LG mindig ilyen stílusban ír a MU-ról. Én elhiszem, hogy idegesít, de át kellene ugrani, mert szerintem semmi értelme sincs mindig erről beszélni.
Tehát elég lett volna csak a cikkre reagálni.
Na,ja.ozsimiki írta:kicsit több tisztelettel azért, sokan örülnének,örültek volna,ha egy ilyen edző hatalmasság irányította volna a csapatát, az tuti,h nem fordulna vele olyan elő,h 4-5évig semmit sem nyernekLG írta: Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.(pl Arsenal...)
a klubedzők legnagyobbika,és sokáig az is marad még, eredményei magáért beszélnek,és az a legdurvább,h folyamatában sikeres, mindig képes megújulni és új,sikeres csapatot kovácsolni.
minden edző "böfög" hülyeségeket,de legtöbbjük szava a felét se éri mint Fergussonnak. azt hiszem,h eleget letett az asztalra,h ne az alapján ítéljék meg, persze rajtad nem lepődök meg.
kicsit több tisztelettel azért, sokan örülnének,örültek volna,ha egy ilyen edző hatalmasság irányította volna a csapatát, az tuti,h nem fordulna vele olyan elő,h 4-5évig semmit sem nyernekLG írta:Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.
Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.
És mennyire igazad van!Mikaos írta:miihii írta:Mikaos!Nem kötekedek,csak ugratlak,ezt előre leszögezem!Épp eléggé túl lett tárgyalva amúgy is...
De az igazságérzeted mit mondott a L'pool elleni derbin egy nullás állásnál,a Mascherano féle elmaradt pirosnál?Jogosabb lett volna az X,mint a 2:0 a púlnak,nem?![]()
![]()
Nem emlékszem Mascheranora, csak Carragherre. Nem utóbbit akartad írni?
Az igazságérzetem azért nem volt akkor "problémás", mert Carragher belépője nem volt ennyire vadállat dolog. Tehát nem a piros lapon (vagy nem-piros lapon) van a hangsúly, hanem az akció milyenségén - részemről. Az Evans-belépő pedig alaposan túlszárnyalja az általános, hétköznapi, piros lapos szerelést. Egyszerűen gusztustalan volt - de ezt is írtam pár hsz-ben
miihii írta:Mikaos!Nem kötekedek,csak ugratlak,ezt előre leszögezem!Épp eléggé túl lett tárgyalva amúgy is...
De az igazságérzeted mit mondott a L'pool elleni derbin egy nullás állásnál,a Mascherano féle elmaradt pirosnál?Jogosabb lett volna az X,mint a 2:0 a púlnak,nem?![]()
![]()
Nemrég tárgyalva volt már.sjd írta: (csak nekem gyanús h az utsó pillanatokban lőtt gólokról híres MU meccsein mindig 5-6 perc hosszabbítás van?)
Kösz az infót.fcbarca0827 írta:Asszem a Lyon ellen sérült meg! A Spanyol keretbe sincs ott Argentína ellen...