Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.18. 18:01:46

gergo9 írta: Szerk. Ugy gondolom a sok sérült évek óta az Arsenalnál nem csak a balszerencsére fogható ott is olyasmi lehet a bibi mint a Madridnál.
Merthogy ott is meg az Arsenalnál is előszeretettel szeretik ezt felhozni sikertelenségük mentségére. De ez hozzátartozik a csapatépítéshez.
Emlékezzünk csak a két 2006-2008 ig tartó időszakra mikor mi is rengeteg sérüléssel küszködtünk, aztán jött Guardiola elzavart szinte mindenkit újjá építette a szakmai stábot és egyből rendejöttek a dolgok. Még nem tökéletes vannak sérültek szinte mindig de ilyen leterheltség mellet nem meglepő.
Nem akarok nagyon kötekedni, főleg azért nem, mert nem tudom, hogy ki milyen okból sérült, de azért 1-1 igen komoly belépő ellen nem lehet semmi se tenni, a boka akkor is kifordul, ha jó az edzés, akkor is, ha nem. Az izomsérülések, húzódások, szakadások már írhatók a nem megfelelő izomedzettség számlájára.

Valakinek nincs arról adata, hogy milyen sérülések vannak?
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.18. 16:36:48

Game90 írta: Az úgy elég kemény, hogy mindhárom ( :!: ) balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...
Remélem Silvestre meg tudja oldani (asszem korábban ő balhátvéd volt)
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.18. 16:00:10

Game90 írta:Már 13 sérült van az Arsenalnál...
Chelsea sem szűkölködik sérültekben Terry,Cole,Bosingwa,Drogba,Lampard
Aztán neki a következő fordulókban van Arsenal,City,Everton elleni meccs.
Arsenalnak is Pool ,Chelsea.
Szval könnyen leapadhat a Chelsea előnye(szerintem le is fog)+ nekik ott lesz még az Afrika kupa ott majd megint bajba lehetnek.
Arsenal is búcsúzik szerintem a következő 5-6 fordulóban a bajnoki címtől.
A MU könnyen élen találhatja magát az ünnepi derbik végére ugy hogy különösen nem jött még formába+ remélhetőleg jön a télire beígért Silva+Villa pakk is.
GO MU!!!!!!!

Szerk. Ugy gondolom a sok sérült évek óta az Arsenalnál nem csak a balszerencsére fogható ott is olyasmi lehet a bibi mint a Madridnál.
Merthogy ott is meg az Arsenalnál is előszeretettel szeretik ezt felhozni sikertelenségük mentségére. De ez hozzátartozik a csapatépítéshez.
Emlékezzünk csak a két 2006-2008 ig tartó időszakra mikor mi is rengeteg sérüléssel küszködtünk, aztán jött Guardiola elzavart szinte mindenkit újjá építette a szakmai stábot és egyből rendejöttek a dolgok. Még nem tökéletes vannak sérültek szinte mindig de ilyen leterheltség mellet nem meglepő.
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.18. 15:05:36

Game90 írta:Már 13 sérült van az Arsenalnál...

In total, thirteen Arsenal players are now believed to be injured with Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Denilson, Lukasz Fabianski, Carlos Vela, Jack Wilshere, Johan Djourou joining the aforementioned Van Persie, Diaby, Ramsey, Traore, Gibbs and Clichy on the sidelines.

Az úgy elég kemény, hogy mindhárom ( :!: ) balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...

Reméljük ma Gallas, Sagna és Arshavin nem sérül meg.

Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő sérült: Fabregas? Arshavin? Eduardo?
én eduardo-ra tippelek...viccet félretéve..ennyi sérültel sztem kalapot kéne emelnünk az ágyúsok felett ugyanis jol játszanak...angliában neki szoritok...rem végre nyernek PL-t
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
PCsabi
aka Game90

2009.11.18. 14:59:44

Már 13 sérült van az Arsenalnál...

In total, thirteen Arsenal players are now believed to be injured with Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Denilson, Lukasz Fabianski, Carlos Vela, Jack Wilshere, Johan Djourou joining the aforementioned Van Persie, Diaby, Ramsey, Traore, Gibbs and Clichy on the sidelines.

Az úgy elég kemény, hogy mindhárom ( :!: ) balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...

Reméljük ma Gallas, Sagna és Arshavin nem sérül meg.

Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő sérült: Fabregas? Arshavin? Eduardo?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.16. 09:39:35

Game90 írta:RvP megsérült az olaszok ellen, Chiellini...
http://www.youtube.com/watch?v=haoGpaWMaww

„Az biztos, hogy a jobb bokájában elszakadtak a szalagok, jelenlegi tudomásunk szerint egy csont sem tört el. Nem néz ki jól a sérülése" - közölte a szóvivő.

Minimum 2-3 hónap kihagyás :? Walcott, Bendtner, Vela sérült, Eduardo maradt az egyetlen befejező csatár. Ebben a szezonban sem kerülik el a sérülések az Arsenalt...
Sajnos RvP-nek is kb. ugyanaz a baja, mint Robbenek. Képességei alapján a szűk elitben vannak, de a sérüléseik mindig hátráltatják őket. Az sem normális, ami az Arsenalnal van, h mindig sérül a fél csapat. Eduardo maradt az egyetlen befejező csatár...de meddig? :roll: :cry:
Kielini meg mindig is [auto_cenzúra] volt.
ab1daL
Director del Fútbol

2009.11.15. 21:17:45

levproff írta:Na megtaláltam:

http://www.telegraaf.nl/telesport/53273 ... SIE__.html

Várjátok meg amíg betölt.Aztán kb. a 4. képen látszik, hogy mi is történt.. :roll:
Így már jobban érthető. :S Köszi a linket!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
levproff
Director del Fútbol

2009.11.15. 21:14:00

Na megtaláltam:

http://www.telegraaf.nl/telesport/53273 ... SIE__.html

Várjátok meg amíg betölt.Aztán kb. a 4. képen látszik, hogy mi is történt.. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ab1daL
Director del Fútbol

2009.11.15. 21:07:23

Akkor nem csak én nem értettem a helyzetet, mert ezen oly sokat nem látni az esetről. Legalábbis én nem látok. :S Jobbulást RvP-nek!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
levproff
Director del Fútbol

2009.11.15. 21:05:48

Game90 írta:RvP megsérült az olaszok ellen, Chiellini...
Ezen annyira nem is látszik, de én láttam egy képsorozatot és abba láttam, hogy valami olyasmi történt mint Eduardoval.. :roll: Még jó, hogy nem tört el neki.Nagyon rosszkor jött ez. :( Most mutathatja meg Edurado, hogy mit tud..
A Chelsea-nak is nagyon sok a sérültje mostanába ahogy láttam.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2009.11.15. 20:29:58

RvP megsérült az olaszok ellen, Chiellini...

„Az biztos, hogy a jobb bokájában elszakadtak a szalagok, jelenlegi tudomásunk szerint egy csont sem tört el. Nem néz ki jól a sérülése" - közölte a szóvivő.

Minimum 2-3 hónap kihagyás :? Walcott, Bendtner, Vela sérült, Eduardo maradt az egyetlen befejező csatár. Ebben a szezonban sem kerülik el a sérülések az Arsenalt...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2009.11.14. 14:04:17

barca99 írta:De már kismilliószor lefutottátok ezeket a köröket, LG mindig ilyen stílusban ír a MU-ról. Én elhiszem, hogy idegesít, de át kellene ugrani, mert szerintem semmi értelme sincs mindig erről beszélni.

Tehát elég lett volna csak a cikkre reagálni. :)
Én spec azért reagáltam,mert sztem meg annak nem sok értelme van,h mindig ilyen stílusban kell írni a MUról.Amíg nem bántjuk egymást és nem megyünk le alpáriba,addig belefér az évődésünk :wink:

De igazad van,konkrétan a cikkre nagyon nem írtam semmit :wink:
Erről annyit,h valszeg számolt a következményekkel SAF,mivel Angolhonban sem szeretik,ha nyíltan beszólnak a feketeruhásoknak.Vállalta a büntetés kockázatát,amit nem mondom,h nem érdemelt meg.Nem lehet ennyit oltani a sporikat büntetlenül...
De hát ő tudja...Ha úgy érzi,h véleményeznie kell a bírói tevékenységet,és ilyen formában,lelke rajta.Sztem tisztában volt vele,h addig jár a korsó a kútra... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.14. 13:37:12

:D

Nem azt írtam, hogy idegesít, hanem hogy nem látom értelmét állandóan felülni a provokálásnak. :) Titeket idegesít, mert ti ugrottok rá állandóan. De ettől függetenül ha jövőhéten a (95. percben) egy (öngóllal) nyer a MU, LG lesz az első, aki ugyanilyen hangnemben adja elő a véleményét.

SAF-hoz szerintem annyit, hogy szerintem is messze ő kommentálja a legtöbbet a bírók tevékenységét, nem hiába jönnek mindig az összeesküvés elméletek. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.14. 12:56:01

Elhiszem,h mindig idegesít,ha reagálok,reagálunk rá,de át kell ugrani :wink:

cikkre is reagáltam, olyan formában,h a világ összes edzője nyilatkozik ilyeneket , most megpróbálnak vele példát statuálni,tegyék, nagyon nem zavar,+neki is van ennél fontosabb dolga is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.14. 12:31:17

De már kismilliószor lefutottátok ezeket a köröket, LG mindig ilyen stílusban ír a MU-ról. Én elhiszem, hogy idegesít, de át kellene ugrani, mert szerintem semmi értelme sincs mindig erről beszélni.

Tehát elég lett volna csak a cikkre reagálni. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.14. 12:28:38

Laci!

nem azt írtam,h nem volt jogos,h büntit kapott,hanem azt,h nem úgy kellene ennek ellenére se írni róla,mint tette azt LG.

nem volt itt semmi mellébeszélés.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.14. 12:11:28

Most sem arról esne szó, amiről kellene, hanem ugrottok LG 392,7. provokálására. :)

Éppen itt volt az ideje, hogy éreztessék vele, ő sem szólhat be állandóan a bíróknak.
miihii
KHAL

2009.11.14. 00:36:28

ozsimiki írta:
LG írta: Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.
kicsit több tisztelettel azért, sokan örülnének,örültek volna,ha egy ilyen edző hatalmasság irányította volna a csapatát, az tuti,h nem fordulna vele olyan elő,h 4-5évig semmit sem nyernek :roll: (pl Arsenal...)

a klubedzők legnagyobbika,és sokáig az is marad még, eredményei magáért beszélnek,és az a legdurvább,h folyamatában sikeres, mindig képes megújulni és új,sikeres csapatot kovácsolni.

minden edző "böfög" hülyeségeket,de legtöbbjük szava a felét se éri mint Fergussonnak. azt hiszem,h eleget letett az asztalra,h ne az alapján ítéljék meg, persze rajtad nem lepődök meg.
Na,ja.
Lehet,h sok elnök örülne,ha ilyen szinten tolná vodkát meg a hüleséget a Mestere,ha cirka 20 évig a szűk világelitben tudja tartani a brigádot.Szal azért nem egy ostoba,tudatlan,kótyagos vén alkesz összefüggéstelen baromságairól beszélünk.Megvannak persze a maga dolgai,de ez nem egyedi az edzők sorában.Asszem letett már annyit az asztalra,látott már annyit,h megmondhatja a magáét,ha úgy érzi helyesnek.(Még akkor is,ha esetleg túlzásnak is tűnik esetenként...)
Az vesse rá az első követ,aki előrébb van nála a sorban. :wink:

Am meg mindannyian tudjuk jól,h ezek csak azért vannak a részéről,h még jobban befolyásolja a sporikat,mert kevesli a hosszabbítást a bíróktól meg a fekete ruhások lőtt góljait.Másképp nem is nyerne a MU,csak ha a vén f.sz alkoholos delíriumából származó lázálmokat remegő térdekkel valóra váltják a sporik.Hisz' ő irányítja őket,mint a marionett figurákat.
:roll: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.13. 22:59:55

LG írta:
Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.
kicsit több tisztelettel azért, sokan örülnének,örültek volna,ha egy ilyen edző hatalmasság irányította volna a csapatát, az tuti,h nem fordulna vele olyan elő,h 4-5évig semmit sem nyernek :roll: (pl Arsenal...)

a klubedzők legnagyobbika,és sokáig az is marad még, eredményei magáért beszélnek,és az a legdurvább,h folyamatában sikeres, mindig képes megújulni és új,sikeres csapatot kovácsolni.

minden edző "böfög" hülyeségeket,de legtöbbjük szava a felét se éri mint Fergussonnak. azt hiszem,h eleget letett az asztalra,h ne az alapján ítéljék meg, persze rajtad nem lepődök meg.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.13. 21:47:53

Inkább elvonóra kéne vinni a vén alkoholistát. Beissza a sok vodkát, azt meg böfögi a hüleséget.
levproff
Director del Fútbol

2009.11.13. 18:28:30

Kép
miihii
KHAL

2009.11.10. 00:13:21

Mikaos írta:
miihii írta:Mikaos!Nem kötekedek,csak ugratlak,ezt előre leszögezem! :wink: Épp eléggé túl lett tárgyalva amúgy is...
De az igazságérzeted mit mondott a L'pool elleni derbin egy nullás állásnál,a Mascherano féle elmaradt pirosnál?Jogosabb lett volna az X,mint a 2:0 a púlnak,nem? O:) :lol:
:D Nem emlékszem Mascheranora, csak Carragherre. Nem utóbbit akartad írni?
Az igazságérzetem azért nem volt akkor "problémás", mert Carragher belépője nem volt ennyire vadállat dolog. Tehát nem a piros lapon (vagy nem-piros lapon) van a hangsúly, hanem az akció milyenségén - részemről. Az Evans-belépő pedig alaposan túlszárnyalja az általános, hétköznapi, piros lapos szerelést. Egyszerűen gusztustalan volt - de ezt is írtam pár hsz-ben :wink:
És mennyire igazad van!
Tényleg Carraghert akartam írni! :P
Gyanús is volt,miután visszaolvastam,de csak nem vettem észre,h mit írtam el :D :oops:

Vágom én,ezért is írtam,h csak cinkellek :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.10. 00:07:06

miihii írta:Mikaos!Nem kötekedek,csak ugratlak,ezt előre leszögezem! :wink: Épp eléggé túl lett tárgyalva amúgy is...
De az igazságérzeted mit mondott a L'pool elleni derbin egy nullás állásnál,a Mascherano féle elmaradt pirosnál?Jogosabb lett volna az X,mint a 2:0 a púlnak,nem? O:) :lol:
:D Nem emlékszem Mascheranora, csak Carragherre. Nem utóbbit akartad írni?
Az igazságérzetem azért nem volt akkor "problémás", mert Carragher belépője nem volt ennyire vadállat dolog. Tehát nem a piros lapon (vagy nem-piros lapon) van a hangsúly, hanem az akció milyenségén - részemről. Az Evans-belépő pedig alaposan túlszárnyalja az általános, hétköznapi, piros lapos szerelést. Egyszerűen gusztustalan volt - de ezt is írtam pár hsz-ben :wink:
miihii
KHAL

2009.11.09. 23:22:32

Mikaos!

Nem kötekedek,csak ugratlak,ezt előre leszögezem! :wink: Épp eléggé túl lett tárgyalva amúgy is...
sjd írta: (csak nekem gyanús h az utsó pillanatokban lőtt gólokról híres MU meccsein mindig 5-6 perc hosszabbítás van?)
Nemrég tárgyalva volt már.
Piszok egy csaló banda,nincs mese.
Most is:
éppen csak 3 percig vonaglott élet-halál között Drogba a pályán,plusz egyéb szabálytalanságok utáni játékmegállás és a cserék.Max 1 percet szabadott volna ráhúzni,nehogy a végén megint beügyeskedjenek egyet a vendégek...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.09. 22:28:45

fcbarca0827 írta:Asszem a Lyon ellen sérült meg! A Spanyol keretbe sincs ott Argentína ellen...
Kösz az infót.
Úgy látszik a Liverpool elkapta az "Arsenal-szindrómát": sosem tud egészséges lenni egyszerre az összes kulcsjátékos.
Szerintem még sosem játszott együtt Torres - Gerrard - Aquilani, Mascherano, Benayoun, Kuyt. Pedig ez elsőosztályú sor lenne. Viszont, ha ez sikerül, akkor a Liverpool nagyon kemény lesz szerintem. Persze mire összeáll ez a sor, addig lehet, hogy kiesnek a bajnoki címért folytatott küzdelemből.
szerk.: óriási küzdelem, és nagyon lendületessé kezd válni a meccs. érdemes nézni.
szerk.: 2-2. + lesérült Benayoun, + most utólag megtudtam, hogy Riera is sérülés miatt jött le első félidőben :roll:
Lezárt