Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Laporta sem volt túlságosan elkeseredve.chrisnagy13 írta:Ez volt az a meccs, ahol Guardiolának elég volt a döntetlen. Későn cserélt és nem is a legjobban. Nagyon látszott, hogy már az Inter és Real elleni meccsekre készül, még akkor is, ha nem vallotta be nyíltan.
Igen, utólag elolvasva teljesen ugyanaz a véleményünk. Csak mérgemben nem is olvastam vissza hszeket. Ahogy SAF is mondta a bl döntő után, Xavi és Iniesta egész éjszaka megtudták volna tartani a labdát ha nem fújják le 90 perc után (nem így volt pontosan, de a lényege hasonló). Saját magunkat szívatjuk azzal, hogy nem használjuk a legnagyobb fegyverünket (mert ez a játékunk alapja). Így Messinek egyébként többet vissza is kell lépnie szervezgetni, amiről meg Cruyff jut eszembe, aki azt mondta, hogy Messit a 16snál kell játszatni, mert ott már elég 1 csel és gól vagy gólhelyzet, fél pályánál felrúgják, odaérnek stb, nem lesz meccsenként Getafe gól.Fecooo írta:cooltiszo, megkérdezlek, h neked mi a véleményed arról, amit leírtam pár sorral lentebb? úgy látom, hasonlóan látjuk...
Nem-nem..elöszzör a klasszikus elött kb. 2 bajnokival, behozta középre Messit.És a Classico elött írtam, hogy lehet, hogy megint be kéne hozni középre.És mindeki lehurrogott, hogy Messi nem tud középen játszani meg Eto'o sz.r a szélen meg ilyenek.(ha tévedek bocsi)Mikaos írta:Ezt az újítást tudtommal akkor használta először, amikor 6-2-re vertük a Reáltlevproff írta:Lehet, hogy Pepnek az volt az újjítása, hogy Messit behozta középre.
Hát mást kell kitalálnia mert ez nagyon gyenge..![]()
Persze azóta valamiért nem működik, de csak halkan megemlítettem a történetét az esetnek.
erre most nem tudom h válaszoljak de ha neked nem látszik h mi megy a meccsen (vagyis már több meccs óta) akkor kérdez meg vkit aki ért hozzá h ő mit gondol!!S.Agüero írta:Most kinek gratulálsz talán Pepnek te télleg jobban tudod nálacurrahee írta:igazi középcsatár nélkül; gratulálok.....
csak azt nem tudom hogy miért nincs a kezdőben bojan ha már henry sem kezd.
érthetetlen...![]()
Ja bocs h off csak minid szidja valaki pepet ha neki vmi nem jó
Ezt az újítást tudtommal akkor használta először, amikor 6-2-re vertük a Reáltlevproff írta:Lehet, hogy Pepnek az volt az újjítása, hogy Messit behozta középre.
Hát mást kell kitalálnia mert ez nagyon gyenge..![]()
Jaja ez sokszor idegesítő....Mintha nem merné bevállalni a tutit.megmondani mi az igazság. Mert lehet az a baj,hogy a játékosok meg vannak nyugtatva, hogy ez így teljesen oké.. jó volta játék.Holott ez közel sem így van...Cooltiszo írta: Szeretnék már végre egy olyan Pep nyilatkozatot hogy IGEN, szarok voltunk, de vmit megpróbálok tenni ellene.