Hát megérdemeltük ezt, az az igazság.
Nem bánom én h leszállunk a fellegekből, nem szabad hozzászokni a tricampions érzéshez, de azért idegesítő.
Szerintem az, hogy formán kívül van egy xavi, hogy egy iniesta rossz napot fog ki, hogy messi csak egy ziccert tud a havi 15ből berúgni épp, nem okozhatnak gondot egy egészében olyan zseniális keretnek mint a miénk.
Nem futnak a srácok, és nem is figyelnek oda, én így látom.
Messi látjuk mire képes még így is, csupán az a gond hogy ezt most meccsenként kétszer hajlandó felváltani a sétálást egy megindulásra, nem pedig 5 percenként kétszer, ahogy azt régen tette.
Iniesta is megtehetné, ha még el is gyötörhető fizikailag, hogy hatvan forgás helyet tiszta passzokat osztogat, de nem figyel, nem koncentrál.
Xavi is megtehetné, hogy 10 szögletből 9et nem úgy rúg meg, hogy még a 16os vonal előtt leessen, valahogy mégse képes. Pedig ez aztán tényleg az a kategória, amire még én is képes vagyok. Ő ne lenne?
A többiek se halnak meg a pályán. Az valami egész egyszerűen nevetséges példának okáért, hogy Maxwell és Keita a hajrában, az utolsó 3 percben amikor szívásra állunk, egy guruló labdát nem elkezdenek üldözni, hanem megállnak, és egymásra néznek. Jó hogy nem ülnek le kicsit, megvitatandó hogy melyikük menjen majd utána.
Akiket a kritikák alól ki lehet emelni, azok Piqué, Alves vmilyen szinten, persze Valdes, és asszem ennyi.
Jó, persze: Csigrinszkitől képességeinél fogva (mostmár lehet lassacskán ilyeneket mondani, láttuk egypárszor.... ) semmi jót nem várok ezen a poszton (se), Keitától detto semmit, akár játszon Iniesta helyén fent-középen, akár felhúzódva bal támadónak.
Összefoglalva tehát semmi mozgás, és pontatlanság mindenek felett. Ez pedig könnyen lehet, hogy a motiváltságra visszavezethető. Mert hogy fizikálisan nem rosszak a fiúk, ez sokszor megmutatkozik, és képességeiknél fogva, sőt korábbi élményeinkből táplálkozva kijelenthetjük, tudnak jó helyre passzolni...
És akkor az elmúlt 6-8 meccsen már szinte ott járunk, ahol a jó Öreg Frankyvel. Ugyanazok az emberek, képességek, játékszisztéma, mégse jön ki a lépés immár sorozatosan, és bizony itt azt se lehet mondani, hogy most a sérülések meg a disznózis, mert azok mind mind most kezdődtek csupán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila