Victor Valdés
Legjobban az ő fejlődésének örülök.
A régen még sokszor ügyetlenkedő, meccseket kockáztató megmozdulásai végre eltűntek - remélem örökre.
Mára igazi oszloppá nőtte ki magát a Barcában, megkérdőjelezhetetlen a helye.
Most már nemcsak testben van a pályán, hanem lélekben, fejben is.
A régen még sokszor ügyetlenkedő, meccseket kockáztató megmozdulásai végre eltűntek - remélem örökre.
Mára igazi oszloppá nőtte ki magát a Barcában, megkérdőjelezhetetlen a helye.
Most már nemcsak testben van a pályán, hanem lélekben, fejben is.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Csak annyit tett hozzá ma is amennyit kellett, hogy ne kerüljünk hátrányba. Gólszerzést nem várok el Tőle, túl messze van a másik kapu.
Gratula Neki!

Gratula Neki!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
-
- Entrenador del Barça
Csak a szokásos produkció fontos meccseken. Magabiztos,1-1ben a legjobb
- miihii
- KHAL
Barcaforever írta:Egy kitünő csapat tagjaként a gyengébb kvalitású játékosok teljesítménye is feljavul ez tény, értem ezt Oleguerre, meg régebben Valdesre.
Az tény, h rengeteg nagyszerű védése volt kulcshelyzetekben, de még mielőtt, kijelentenénk Spanyolország első számú kapusának, h azért úgy nem nehéz "tökéletesnek" lenni egy csoportrangadón, h egy kapura csorgó lövés van.Értem ezalatt, h véd nagyokat, de pl ugyanezt nem tudná hozni egy ATM-nél vagy egy Sampdoriánál, két középosztályú csapatnál, ahol nem a világ legjobbjai állítanák meg a támadókat.
Az első résszel gondolatmenetével egyetértek.
De azt akkor is erősnek érzem,h Oleguer-i "magasságokba emeli" a kollega.Nem érzem úgy,h az ő gyenge teljesítményét a kiváló csapat kozmetikázná.Sztem egy káprázatos csapat megbízható hálóőre ő.
A kiemelthez meg annyit,h nem tudhatjuk biztosan ezt,mivel nem látjuk,h abban a szituban mire lenne képes.

Evidens,h jobban ki lenne szolgáltatva egy nagyságrendekkel gyengébb védelemmel,így többször kéne maga mögé nyúlnia.De attól még nem válna rosszabb kapussá,a képességei nem vesznének el.Ha a meccsek alatt folyamatosan be lenne lőve,több bravúrt is tudna bemutatni,1 vs 1-ben akkor sem lenne rosszabb.A játékkal ugyanígy együtt élne,sőt!Még ennyire sem lenne "lemerevedve".
Ezzel rá is kanyarodtam az "egylövéses" csoportrangadóra

Szal sztem okafogyott a dolog,h VV-t kritizálja vki is,meg a cseréjét "követelje".Felesleges.Tartom,h a nagy nevek közül egyikre sem lenne érdemes váltani,mert egyrészt bazi lébe kerülnek,de főképp azért,mert nem igazán lennénk velük beljebb.Kábé annyi melójuk lenne,mint Vityának és kábé ugyanennyire tudnák megoldani,mivel nagyjából hibátlan szezont fut.Amennyi hibája van,annyit meg a többi is fel tud mutatni...Szóval minek?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Kérlek sorold a rangadókat amikor miatta kaptunk ki, vagy miatta kaptunk egyáltalán gólt.Értem ezalatt, h véd nagyokat, de pl ugyanezt nem tudná hozni egy ATM-nél vagy egy Sampdoriánál, két középosztályú csapatnál, ahol nem a világ legjobbjai állítanák meg a támadókat.
Vissza kell nézni a 2006-os BL döntőt, meg az idei BL elődöntőket, illetve döntőt. A legfontosabb meccsek. Ilyenkor mindig stabil, megbízható. Nézzük meg a tavalyi egész, vagy az idei szezont...Hány végzetes hibája volt? Nem értelek benneteket. Azzal hadonásztok , hogy milyen rossz kapus, de a számok totál ellenetek vannak.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Egy kitünő csapat tagjaként a gyengébb kvalitású játékosok teljesítménye is feljavul ez tény, értem ezt Oleguerre, meg régebben Valdesre.
Az tény, h rengeteg nagyszerű védése volt kulcshelyzetekben, de még mielőtt, kijelentenénk Spanyolország első számú kapusának, h azért úgy nem nehéz "tökéletesnek" lenni egy csoportrangadón, h egy kapura csorgó lövés van.Értem ezalatt, h véd nagyokat, de pl ugyanezt nem tudná hozni egy ATM-nél vagy egy Sampdoriánál, két középosztályú csapatnál, ahol nem a világ legjobbjai állítanák meg a támadókat.

- miihii
- KHAL
Egyertelmu,h kell egy jo vedelem is ahhoz,h ilyen jo statija legyen.De eppen ezert is nagy dolog,amit csinal sztem,mert annak ellenere,h sokszor nem kell jatekba avatkoznia,megis ott van a meccsen fejben es amikor kell,villan.kicsics írta: Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...
Ahhoz azért több kell mint egy kis VV!
Ahhoz kell egy Barca védelem.
Megnézném hány gólt kapna ha egy megye 3-as védelem állna előtte
Voltak vannak és lesznek jó meccsei!
Ez minden játékossal így van...
Akkor se világklasszis és ezt úgy látom senki nem is mondta lehetne jobb kapusunk is és úgy látom ezt sem cáfolta meg senki...
Tehát köszönöm!
Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
A Barcának miért nem lehet egy ilyen kapusa mint ezek....
Annak idején Oleguer is kezdő volt nagyon sokszor ő is egy nagy nulla volt mondjuk VV azért jobb ő még nem rúgott öngólt ő mással rugat!
Az idei szezon legnagyobb hibajat kovette el azzal az elpattant labdaval,de korrigalt.Az altalad misztifikalt Iker meg jol beszedett ilyenbol egy golt par hete.
Ha olyan atjarohaz lenne a vedelmunk,mint idonkent a reale volt mondjuk tavaly,akkor neki is sokkal tobb dolga lenne,tehat amennyiben bravurok sorozatat mutatja be egy-egy meccsen,jobban felertekelodne a teljesitmenye.Igy meg,h egyutt van altalaban a vedosor,kevesebb dolga akad,de ezt rendre magabiztosan teljesiti is.Egyutt el a jatekkal,labbal igen jo,egy-egyben talan a legjobb es iden eddig nagyjabol nem igen lehet ra panasz akarmit is nezunk.
Ez a megye harmas vedelmes duma meg olyan,mintha az altalad sokkal nagyobbra ertekelt kapusok ugyanigy tudnak nyomni veluk,mint most

NEm cafolta senki,h lehetne jobb kapusunk?Erre azt mondom,h ennel a VV-nel nem kell jobb kapus nekunk.Nagyobb hypja van Buffoneknak,de itt ok sem tudnanak tobbet tenni.Tobb dolguk nem lenne,tehat kabe ennyit tudnanak ok is teljesiteni itt.Kabe annyit hibaznak ok is,mint VV,tehat minek kellene tobb tizmillioert kapus,amikor nem lennenk sokkal beljebb vele?
A kapusok Oleguere?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Capon
- Llegenda del Barça
Úgy néz ki a lepkegyűjteményét elajándékozta már, helyette bélyeget gyűjt. Csak ez maradjon is így.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
Nyilvánb több gólt kapta, ha mondjuk a Paks védelme állna előtte, de te komolyan emlékszel meccsenkénti 2-3 rossz kijövetelre, amiből ziccer lett? Összesen nem volt a legtöbb csapatnak ennyi helyzete ellenünk, Valdes bakiiból pedig főleg nem. Egy kézen meg tudjuk számolni az idei hibáit, kb 20-25 meccsen. Ettől persze nem azt állítom, hogy a világ legjobbja (max a legjobb formában lévő), de elérhető jobb nincs és nem is kell, legalább saját nevelés, szívvel-lélekkel dolgozik. Az ilyeneket meg kell becsülni!kicsics írta:Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...Azt meséld el nekem, hogy ha alászalad 2-3 labdának egy meccsen, akkor hogy lehet az, hogy 11 meccsen 8 gólt kaptunk a bajnokságban és a bl-ben is alig kaptunk?
Akkor se világklasszis és ezt úgy látom senki nem is mondta lehetne jobb kapusunk is és úgy látom ezt sem cáfolta meg senki...
Tehát köszönöm!
Annak idején Oleguer is kezdő volt nagyon sokszor ő is egy nagy nulla volt mondjuk VV azért jobb ő még nem rúgott öngólt ő mással rugat!
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A szerkeszt gombot se láttad?
Ott van a jobb sarokban.Legközelebb használd ha lehet.Köszi.
B.

B.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Amiért szeretem és nem akarok másik kapust, az Valdes fizikális tulajdonságaival magyarázható. Nagyon akrobatikus, robbanékony fizikuma van és mára az ütemérzéke szinte a tökéletesség határát súrolja a kijövetelekkor. A barcelonának erre van szüksége, mert néha egy-egy a védők mögé belőtt labdára érkeznie kell, ha ütemet téveszt vagy habozik, az valószínűleg vagy gól vagy kiállítás és esetleg tizenegyes bónusznak.
Nem akarom elkiabálni, ezért le is kopogom azt a kevés melót, amit el kell végeznie, szinte hiba nélkül hozza, megfejelve egy-két bravúrral! Hihetetlen módon együtt él a játékkal és nem kevés jelentős szituban volt a helyén!
Én most nem tudok olyan kapust, akit szívesebben látnék a Barca kapujában és ebbe értsük bele az összes fellelhető kapust a világon! Se Buffon, se Casillas, se "Vanderszár"!
VALDES, Őt igen!
Nem akarom elkiabálni, ezért le is kopogom azt a kevés melót, amit el kell végeznie, szinte hiba nélkül hozza, megfejelve egy-két bravúrral! Hihetetlen módon együtt él a játékkal és nem kevés jelentős szituban volt a helyén!
Én most nem tudok olyan kapust, akit szívesebben látnék a Barca kapujában és ebbe értsük bele az összes fellelhető kapust a világon! Se Buffon, se Casillas, se "Vanderszár"!
VALDES, Őt igen!

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Mindenki olyan óvatosan fogalmaz, hogy talán világklasszis teljesítményt mutatott be a 06-s döntő meccsén két és fél percig.
1v1-ben a legjobb a világon! Nagyon jól helyezkedik, remek reflexei vannak. A vonalon gyengébb, ott lényegesen jobb Casillas, Buffon és talán még pár kapus, de utánuk már jön is Valdés. Ha Casillas világklasszis a teljesen gyatra kijöveteleivel, meg a gyengébb 1v1-eivel, akkor Valdés miért ne lehetne az?
Sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy jelenleg a világ legjobb kapusa, mert bár nem szedi ki a 40m-es bombákat, amiket más sem, meg nem véd bravúrral a vonalon, gyakran igen jó helyezkedésének és kijövetelének köszönhetően (mivel így megfogja előbb bravúr nélkül) azért tényleg van néhány jó pontja is.
A védelmünk állhat viszonylag elöl, mert nagy területet le tud fogni elég hatékonyan. A Barca számára biztos a legjobb és a világ legjobb 3 kapusában biztos benne van, de akár az első is lehet, főleg a nagyon fontos meccseken mutatott produkciója miatt (ahol még nagy bravúrokat is mutatott be...)
Tavaly még a bakik sem jöttek, sztem az az egyetlen, ami miatt nem lehetne a világ legjobbja, de kezdi kinőni őket, ezért most kiemelkedően jónak nevezhető...

1v1-ben a legjobb a világon! Nagyon jól helyezkedik, remek reflexei vannak. A vonalon gyengébb, ott lényegesen jobb Casillas, Buffon és talán még pár kapus, de utánuk már jön is Valdés. Ha Casillas világklasszis a teljesen gyatra kijöveteleivel, meg a gyengébb 1v1-eivel, akkor Valdés miért ne lehetne az?
Sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy jelenleg a világ legjobb kapusa, mert bár nem szedi ki a 40m-es bombákat, amiket más sem, meg nem véd bravúrral a vonalon, gyakran igen jó helyezkedésének és kijövetelének köszönhetően (mivel így megfogja előbb bravúr nélkül) azért tényleg van néhány jó pontja is.
A védelmünk állhat viszonylag elöl, mert nagy területet le tud fogni elég hatékonyan. A Barca számára biztos a legjobb és a világ legjobb 3 kapusában biztos benne van, de akár az első is lehet, főleg a nagyon fontos meccseken mutatott produkciója miatt (ahol még nagy bravúrokat is mutatott be...)
Tavaly még a bakik sem jöttek, sztem az az egyetlen, ami miatt nem lehetne a világ legjobbja, de kezdi kinőni őket, ezért most kiemelkedően jónak nevezhető...

-
- Director del Fútbol
VV-n nem nagyon fog múlni hogy egy adott sorozatban sikeresünk leszünk e vagy nem. Ha jók vagyunk amugy is, akkor ő is oda teszi magát a, lásd tavaly cselzi vagy MU nem egy ziccert fogott. Vagy 06-os döntő pl.
Amikor nagyon szükség volt rá, akkor megkockáztatom világklasszis teljesítményt nyújtott.
Az hogy egy évben bekap 3-4 olyan gólt ami potyának mondható, arra nem lehett fogni az adott sorozatban az esetleges kudarcot, arról nem is beszélve hogy ő különleges helyzetben van a meccsek 90%ban max a hazaadott labdák jelentenek számára feladatot(mivel ha a Barca jó formában van akkor gyakorlatilag támadást sem lehet vezetni ellene) nem tudjuk hogy a "világklasszis" kapusok hogyan bírkóznának meg ezen helyzettel,
Amikor nagyon szükség volt rá, akkor megkockáztatom világklasszis teljesítményt nyújtott.
Az hogy egy évben bekap 3-4 olyan gólt ami potyának mondható, arra nem lehett fogni az adott sorozatban az esetleges kudarcot, arról nem is beszélve hogy ő különleges helyzetben van a meccsek 90%ban max a hazaadott labdák jelentenek számára feladatot(mivel ha a Barca jó formában van akkor gyakorlatilag támadást sem lehet vezetni ellene) nem tudjuk hogy a "világklasszis" kapusok hogyan bírkóznának meg ezen helyzettel,
Nem értelek, h mi a problémád VV-vel. Az, h tegnap volt egy hibája?!kicsics írta: Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!

Ez mindenkivel előfordul.
Jelenleg a Barcelona számára ő a legjobb kapus. Vannak nála jobbak, de azok megszerzésére semmi esély sincs.
Ahhoz, h a legjobb csapatod legyen nem feltétlenül kell minden poszton a tied legyen a legjobb játékos.
3-4 olyan kapus van aki ténylegesen jobb nála és ezek a Barca nem tudja megszerezni és nem is akarja.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Valdesnek fiatalon voltak érthetetlen hibái, rendkívül buta gólokat kapott, aminek 'hála' kialakult egy ritka balfék képe bennünk.
De az elmúlt években a hibái nagy részét levetkőzte, rengeteget fejlődött, persze még így is követ el hibákat (amitől persze sokaknak egyből beugrik a régi reflex és elkezdenek buffonozni...), de abszolút tolerálható mennyiségben.
Emellett rengeteg dologban top5-ös, egy az egyben, a védelem irányításában, a csapat tüzelésében, pszichésen szerintem a legjobbak közé tartozik. Hogy évente van 2-3 rosszabb meccse hát istenem. Casillasnak több volt tavaly, Reina tízszer több potyát szed össze vdSaar ritka öreg már. Minőségileg jobbat csak irreálisan nagy anyagi ráfordítással lehetne hozni. De egyébként is teljesen felesleges, elvégre az elmúlt években ilyen komoly kritikája nem lehet senkinek felé!
De az elmúlt években a hibái nagy részét levetkőzte, rengeteget fejlődött, persze még így is követ el hibákat (amitől persze sokaknak egyből beugrik a régi reflex és elkezdenek buffonozni...), de abszolút tolerálható mennyiségben.
Emellett rengeteg dologban top5-ös, egy az egyben, a védelem irányításában, a csapat tüzelésében, pszichésen szerintem a legjobbak közé tartozik. Hogy évente van 2-3 rosszabb meccse hát istenem. Casillasnak több volt tavaly, Reina tízszer több potyát szed össze vdSaar ritka öreg már. Minőségileg jobbat csak irreálisan nagy anyagi ráfordítással lehetne hozni. De egyébként is teljesen felesleges, elvégre az elmúlt években ilyen komoly kritikája nem lehet senkinek felé!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
kicsics, VV rég van olyan szinten mint pl Reina, aki előtte van a válogatottban,Palop-nál sem rosszabb semmivel.
spanyolban egyedül Iker jobb nála. hibái vannak Valdesnek,de sokkal több megoldásával ad pluszt,mint negatívat.
vds,casillas is bemutat sokszor bakikat, Valdesnél is megesik,ennyi
spanyolban egyedül Iker jobb nála. hibái vannak Valdesnek,de sokkal több megoldásával ad pluszt,mint negatívat.
vds,casillas is bemutat sokszor bakikat, Valdesnél is megesik,ennyi

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mert ezek megszerezhetetlenek!kicsics írta:Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- kicsics
- Jugador del Barça
Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...Azt meséld el nekem, hogy ha alászalad 2-3 labdának egy meccsen, akkor hogy lehet az, hogy 11 meccsen 8 gólt kaptunk a bajnokságban és a bl-ben is alig kaptunk?

Tehát köszönöm!
Ezt én is szeretem 
hetek óta mindenki dicséri, hogy milyen jól véd, ott lesz a VB-n, jobb formában van mint Iker.
Erre elkövet egy olyan hibát, amiből semmi nem lett, és már ő a legrosszab kapus a világon...

hetek óta mindenki dicséri, hogy milyen jól véd, ott lesz a VB-n, jobb formában van mint Iker.
Erre elkövet egy olyan hibát, amiből semmi nem lett, és már ő a legrosszab kapus a világon...
- Titinho
- Director del Fútbol
Barátom!Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
Valdes nem 5 csillagos kapus! Egy balfácán:D
Az egyik fele igaz a mondandódnak, a másik fele viszont nem.
Az első felével én is egyetértek, olyan nincs, hogy egy kapus lemerevedik. Még itthon Megye 3-ba sem.
A második felével viszont már nem. Reina tegnap 1x védett egyet a 92. percben és annyi. Egyébként pedig ő is hibázott kb. a 25-30. percben, nem is kicsit amikor nem tudta előrerúgni a labdát és helyette majdnem szögletre rúgta a 16-os vonalától a lasztit. Ott anyáztuk, emlékezz már!

Valdes tényleg nem 5 csillagos kapus, ezt én is aláírom, de az idei teljesítménye eddig tényleg kifogástalan, idén még nem hibázott, nem kaptunk róla gólt. Ez a lényeg. Most az, hogy nem tud esetleg egy-egy labdát rendesen visszarúgni mezőnybe, na bumm. Mi lenne ha akkora bakikat (mert nem egy volt az elmúlt 2 hónapban) követne el mint Casillas? Hála a jó égnek, hogy idén jó teljesítményt nyújt eddig, a beadásokat is mostmár biztos kézzel szokta leszedni.
Bár ami gólt kap a Barca, az szerinted mind Valdesé, úgyhogy nem tudom minek jártatom a számat. Gólt kapunk egy védelmi hibából, de akkor is Valdés a "balfácán".

Jaa...és tegnap még csak gólt sem kapott egy Inter ellen, akkor meg nem tudom mirefel ez a nagy riadalom itt egyeseknél. Sőt...továbbmegyek: 2 Inter meccsen 0 gólt kapott. Sőt... még tovább megyek: Te barátom, nem is láttad az esetet, mivel ott ültél tegnap este mellettem a Puskás Ferenc Stadion 22. szektorának 6. székén!

Na mindegy...nem tépem tovább a számat, mert tudom, hogy felesleges. Majd egy doboz cigi mellett még úgy is megdumáljuk, majd ha mindketten megnéztük pénteken a meccset és majd elemezzük Valdés "óriásiBLkudarcot" érő mozdulatát.
Na csumi tesó!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- barca28
- Jugador d'estrella
Van bennetek valami hasonloság nemdeFevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Saviola,nagyot tévedsz,ha azt gondolod,Casillas-t nem szidták a madridisták. Kapott ő hideget-meleget az utóbbi időben,mondjuk nem jogtalanul,tényleg volt pár gyengébb meccse.
Valdés egyelőre jobb idén,reméljük nem a klasszikuson szedi be az első lepkét.
Valdés egyelőre jobb idén,reméljük nem a klasszikuson szedi be az első lepkét.
- Capon
- Llegenda del Barça
VV kelemetlen szitukat élt át tegnap, de én nálam ez még bele fér.Saviola írta:Legalább ebben hasonlítotok.Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
Imádom a sok gyökkettőt,akik megint előveszik Valdest,mert tegnap hibázott.Nevetséges.![]()
Már kedvem sincs reagálni,csak annyit tennék hozzá,hogy meg lehet nézni Casillas idei teljesítményét,pl. a Milan ellen,ennek ellenére a madridisták(!) nem szidják.Példát lehetne venni.
Casillast nem szidták a madridisták?? Dehogy is nem!! elmondták őt is mindennek nehogy azt hidd.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Legalább ebben hasonlítotok.Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
Imádom a sok gyökkettőt,akik megint előveszik Valdest,mert tegnap hibázott.Nevetséges.

Már kedvem sincs reagálni,csak annyit tennék hozzá,hogy meg lehet nézni Casillas idei teljesítményét,pl. a Milan ellen,ennek ellenére a madridisták(!) nem szidják.Példát lehetne venni.
,,Azt hitted, hogy mi történt."