Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a zárójeles rész az baromság!barca99 írta:Ezt így nem igazán értem. Ha az Inter és a Kazany x-elnek, akkor ugye nem előzhetik meg a Barcát sehogy sem. Szerintem a zárójeles rész nem jó.Eurobarca írta:ekkor ugyanis a Meazzában nyertes fél (vagy döntetlennél a fenti okok alapján jobb csapat) és a Kijev menne tovább.
Ezt így nem igazán értem. Ha az Inter és a Kazany x-elnek, akkor ugye nem előzhetik meg a Barcát sehogy sem. Szerintem a zárójeles rész nem jó.Eurobarca írta:ekkor ugyanis a Meazzában nyertes fél (vagy döntetlennél a fenti okok alapján jobb csapat) és a Kijev menne tovább.
Ilyet írtam, hogy szerintem is?Ha szerinted is nagyképűség jött le a cikkből, akkor miért utasítod el ezt a megjegyzést?
Szerintem ez a hozzáállás nem helytálló. Nyilván szerinted, nem volt az, hiszen te írtad, de ha egy olvasónak böki a szemét, azért azt nem kellene ennyivel lerendezni. mi számít jó ízlés keretein belül?Az az élcelődő stílus nem hiszem, hogy helytálló.
Szerintem sincs semmi gond a cikkeddel,sot ez az egyik legjobb cikked eddig sztem...Nem erzem benne a nagykepuseget,a Casillasos humor pedig helytallo szerintem foleg azutan akiket a realosok nyilatkoztak...Izlesek es pofonok, van akinek tetszik es van akinek nem...ennyi! Nincs vele semmi baj...Etooka írta:Szia.khtomka írta:...
Az az élcelődő stílus nem hiszem, hogy helytálló.
Ha a Casillas-os poénra gondolsz, lentebb már leírtam, hogy jó ízlés keretein bőven belül van. Ha a Diarra kritizálására, akkor végképp nem értem, mivel mindannyiunknak van/lehet véleménye. Ha pedig a szintén tükrösre, akkor arra is csak azt tudom mondani, hogy nem az a vérmes humor, amit nem lehetne elfogadni.
Ráadásul bőven jutott dicsérő szó a Madridnak is, már csak emiatt nem értem az élcelődő stílust. Mert szvsz aki dicsér egy csapatot és elismeri azt, az a következő pillanatban nem gúnyolja ki, élcelődik rajta.
Tisztelettel: Tamás.
Szia.khtomka írta:...
Így van.Enrique: Amúgy minden tiszteletem TZoli kollégáé, teljesen korrekt összefoglalót dobott össze a madridistán.
Védjegyedé váltak ezek az utolsó mondatban megfogalmazott csattanók. Véleményem szerint, ezek, a cikkeid nagy részében le is rombolják amit előtte 1 oldalon keresztül felépítesz. Nem kellene felvenni a kesztyűt a s.zardobálásban. Főleg nem egy főoldalon megjelenő cikkben. Nem korrekt.Apropó Casillas. Úgy hisszük, a visszapillantó tükör eltörött...
Próbálok keriteni vasárnapra egy asztalteritőt.Andris írta:Ez a menüpont sose működött, bár ötletem sincs, hogy mire lenne jó igazából. Fórumon próbálkozz!Kubcsi60 írta:Miért nem müködik a csere-bere?
Ez a menüpont sose működött, bár ötletem sincs, hogy mire lenne jó igazából. Fórumon próbálkozz!Kubcsi60 írta:Miért nem müködik a csere-bere?
Sztem kabe olyat,h a teljesseg igenye nelkul volt a felsorolas.Tehat lehetne folytatni a sort (hala istennek,meg a la masianak,szinte az egesz kerettelFecooo írta:
egyébként mit jelent a "(...)" a Cruyff-cikkben?
„Amikor hagyod, hogy Iniesta, Xavi és Busquets (…)"
Perrero írta:nem hiszem, de lesz egy nyereményjáték, ahol nyerhetsz egy ablak-zsiráfotmessi70 írta:Azt szeretnem meg kerdezni hogy a letolteseknel nem lesznek Fotok htterkepek a tavaji evrol es az idenirol!!!!!??????
Szerintem a srác komolyan kérdezte, hogy lesznek-e új háttérképek, ami talán jogos is, hiszen nagyon régi képek vannak fent és ha már van egy ilyen menüpont illene frissen tartani, szerintem!Perrero írta:nem hiszem, de lesz egy nyereményjáték, ahol nyerhetsz egy ablak-zsiráfotmessi70 írta:Azt szeretnem meg kerdezni hogy a letolteseknel nem lesznek Fotok htterkepek a tavaji evrol es az idenirol!!!!!??????