2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ozsi! Nem tudod, h kb mikorra várható a felirat? Ha lesz majd én is igényt tartanék ráozsimiki írta:msnen átküldöm majd akkor, hpuskások lassúak ezzel mint a .....,de az egyik mag felhasználó van oly kedves és megcsinálja mindig,szal megvannak.szajko írta:Valaki nem tud a Dexter 4. évadához magyar feliratot?
Ha valaki tudna segíteni annak nagyön megköszönném.![]()
Mert eddig angolúl néztem az első 7 részt, de nem értek teljesen mindent belőle.
msnen átküldöm majd akkor, hpuskások lassúak ezzel mint a .....,de az egyik mag felhasználó van oly kedves és megcsinálja mindig,szal megvannak.szajko írta:Valaki nem tud a Dexter 4. évadához magyar feliratot?
Ha valaki tudna segíteni annak nagyön megköszönném.![]()
Mert eddig angolúl néztem az első 7 részt, de nem értek teljesen mindent belőle.
8-9. rész elég gagyi, 10. viszont újra jó. (hozzáteszem első rész után én is függő voltam)Fernando írta:Igen erről írtam én is egy kis szösszenetet korábban. Nekem is nagyon bejön. Én most fogom a 9.-et nézni. Nem éri meg leállni vele hidd el!Puyol05 írta:elkezdtem nézni egy új sorozatot a címe: Flash forward. arról szól, hogy az emberek az egész világon elájulnak 137 mp-re, és ennek az okát keresik. nekem nagyon bejön. először nem tetszett, de most annál inkább. eddig 3 részt láttam belőle. ajánlom mindenki figyelmébe. ha az első részt megnézitek, akkor utána már egy kis túlzással "függők" lesztek![]()
Ez kell!!! Már csak azért is mert Blink van alá betévekennyke04 írta:http://www.youtube.com/watch?v=6n8PGnc_cV4
az Aline kutya miatt nálam már 10/6 a film
Regisztrálsz: ittelbandi írta:Nemtudna valaki adni egy jó linket ahonnan letudnám
tölteni az Amerikai Pite 7-et?
Köszi, hogy írtál erről a filmről. Még tegnap este letöltöttem és ma délután meg is néztem.Szandi írta:Let the right one in:
Egy kicsit másabb oldaláról próbálta megfogni ezt -számomra- érthetetlen vámpírőrületet, ami manapság megy. Aki rajong az alkonyatért, az ne nézze meg.
Erről a filmről nekem egyből a tökéletes operatőri munka jut eszembe, tele rengeteg ötlettel meg újításokkal. A dof-os dolgoknál öröm volt nézni. Vagy ahogyan a fénnyel játszottak egy csomó képnél, meg kihasználták a hely adottságait. Elég depis hangulatú az egész, mély mondanivalóval. Elbírt volna egy Carter Burwell szintű zenészt és akkor még jobb lett volna a film. A gyerekszínészek hozzá tették amit kell. A záró medencés jelenet meg sokkoló és borzasztóan drámai. Grat. A maga műfajában a top5ben.
Igen erről írtam én is egy kis szösszenetet korábban. Nekem is nagyon bejön. Én most fogom a 9.-et nézni. Nem éri meg leállni vele hidd el!Puyol05 írta:elkezdtem nézni egy új sorozatot a címe: Flash forward. arról szól, hogy az emberek az egész világon elájulnak 137 mp-re, és ennek az okát keresik. nekem nagyon bejön. először nem tetszett, de most annál inkább. eddig 3 részt láttam belőle. ajánlom mindenki figyelmébe. ha az első részt megnézitek, akkor utána már egy kis túlzással "függők" lesztek
Mond hogy eredeti (svéd) nyelven nézted felirattal! Lehet nem fogok fel belőle semmit amit mond, de annyira jót tett a filmnek, hogy nem angol volt...Szandi írta:Let the right one in:
Egy kicsit másabb oldaláról próbálta megfogni ezt -számomra- érthetetlen vámpírőrületet, ami manapság megy. Aki rajong az alkonyatért, az ne nézze meg.
Erről a filmről nekem egyből a tökéletes operatőri munka jut eszembe, tele rengeteg ötlettel meg újításokkal. A dof-os dolgoknál öröm volt nézni. Vagy ahogyan a fénnyel játszottak egy csomó képnél, meg kihasználták a hely adottságait. Elég depis hangulatú az egész, mély mondanivalóval. Elbírt volna egy Carter Burwell szintű zenészt és akkor még jobb lett volna a film. A gyerekszínészek hozzá tették amit kell. A záró medencés jelenet meg sokkoló és borzasztóan drámai. Grat. A maga műfajában a top5ben.
Az első évad után szerintem ez a legjobb, de még azt is verheti egy csattanóval az évad végén.VIII.Henrik írta:Nem írok semmi SPOILER-t a Dexter 4. évadáról, csak annyit, hogy ez elég pörgős évad lesz. A korábbi szezonoknak a vége felé derültek ki a dolgok, most pedig már a közepe táján. Most megnéztem az epizód végi beharangozót is, mert egyre kíváncsibb vagyok hogyan, ki(k)nek lesz vége. Aki leszokott a Dexterről (fel nem tudom fogni hogyan), az nagy hibát követett el.