Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.12.07. 11:31:10

ozsimiki írta:
szajko írta:Valaki nem tud a Dexter 4. évadához magyar feliratot?
Ha valaki tudna segíteni annak nagyön megköszönném. :wink:
Mert eddig angolúl néztem az első 7 részt, de nem értek teljesen mindent belőle.
msnen átküldöm majd akkor, hpuskások lassúak ezzel mint a .....,de az egyik mag felhasználó van oly kedves és megcsinálja mindig,szal megvannak.
Ozsi! Nem tudod, h kb mikorra várható a felirat? Ha lesz majd én is igényt tartanék rá :D
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.06. 21:51:05

Na végre bepótoltam egy nagy hiányt az életemben.
Megnéztem a Becstelen Brigantykat.
Megvolt már, de az nagyon rossz minőségű volt és inkább vártam.Mostanáig.

De megérte szerencsére. Nagyon is.
QT nagyon nagy mozit dobott össze.
Tökéletes. Minden. A jelenetek, a színészek, minden.

10/10. ENNYI. 8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.06. 20:07:27

szajko írta:Valaki nem tud a Dexter 4. évadához magyar feliratot?
Mert eddig angolúl néztem az első 7 részt, de nem értek teljesen mindent belőle.
msnen átküldöm majd akkor, hpuskások lassúak ezzel mint a .....,de az egyik mag felhasználó van oly kedves és megcsinálja mindig,szal megvannak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.06. 20:00:45

Valaki nem tud a Dexter 4. évadához magyar feliratot?
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.06. 15:26:30

Fernando írta:
Puyol05 írta:elkezdtem nézni egy új sorozatot a címe: Flash forward. arról szól, hogy az emberek az egész világon elájulnak 137 mp-re, és ennek az okát keresik. nekem nagyon bejön. először nem tetszett, de most annál inkább. eddig 3 részt láttam belőle. ajánlom mindenki figyelmébe. ha az első részt megnézitek, akkor utána már egy kis túlzással "függők" lesztek :lol:
Igen erről írtam én is egy kis szösszenetet korábban. Nekem is nagyon bejön. Én most fogom a 9.-et nézni. Nem éri meg leállni vele hidd el! :wink:
8-9. rész elég gagyi, 10. viszont újra jó. (hozzáteszem első rész után én is függő voltam)
Viszont ma olvastam, h 11. rész csak márciusban, és mivel a nézettség felére esett vissza, lehet h második évad se lesz (hozzá kell tenni, h pl. a Lostban először a 3. évadban fordultak elő olyan unalmas epizódok, mint itt a 8-9.)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.06. 15:08:58

Már most leadják a Parfümöt? 1-2 éve ment a moziban. Hatalmas film, bár könyvben jobb volt :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.06. 15:03:41

Ha vki esetleg rajtam kívül nem szereti Harry Potter-t annak két jó film is akad mára:

21:00, Vasárnap (december 6.), m2
Parfüm: Egy gyilkos története

vagy ha egy kis nevetés kell

20:05, Vasárnap (december 6.), TV2
Dick és Jane trükkjei

Nem nagyon nézek már TV-t, csak a meccseket, de elég ritka, hogy két jó filmet is adjanak egy napon :roll: (nem szép ezt mondani, de hogy csak egy M2-nek biznisz a parfümöt leadni, hát az elég lol a nagy kereskedelmi tv-kre nézve...)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.06. 14:50:53

kennyke04 írta:http://www.youtube.com/watch?v=6n8PGnc_cV4

az Aline kutya miatt nálam már 10/6 a film :lol:
Ez kell!!! Már csak azért is mert Blink van alá betéve :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.12.06. 12:42:36

elbandi írta:Nemtudna valaki adni egy jó linket ahonnan letudnám
tölteni az Amerikai Pite 7-et? :oops:
Regisztrálsz: itt
Majd beírod a keresőbe,és elég sok találat közül választhatsz.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
elbandi
Capitá del Barça

2009.12.06. 02:20:59

Nemtudna valaki adni egy jó linket ahonnan letudnám
tölteni az Amerikai Pite 7-et? :oops:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Cali
Entrenador del Barça

2009.12.02. 17:18:37

Szandi írta:Let the right one in:
Egy kicsit másabb oldaláról próbálta megfogni ezt -számomra- érthetetlen vámpírőrületet, ami manapság megy. Aki rajong az alkonyatért, az ne nézze meg.
Erről a filmről nekem egyből a tökéletes operatőri munka jut eszembe, tele rengeteg ötlettel meg újításokkal. A dof-os dolgoknál öröm volt nézni. Vagy ahogyan a fénnyel játszottak egy csomó képnél, meg kihasználták a hely adottságait. Elég depis hangulatú az egész, mély mondanivalóval. Elbírt volna egy Carter Burwell szintű zenészt és akkor még jobb lett volna a film. A gyerekszínészek hozzá tették amit kell. A záró medencés jelenet meg sokkoló és borzasztóan drámai. Grat. A maga műfajában a top5ben.
Köszi, hogy írtál erről a filmről. Még tegnap este letöltöttem és ma délután meg is néztem.
Örülök, hogy végre láthattam egy olyan vámpíros filmet, ami nem az öldöklésről és a fröcsögő vérről szól. Tényleg teljesen más oldalról mutatja be a vámpírokat, de emelett nem hanyagol el semmilyen kicsi részletet a vámpír-élet "szabályaiból".
A zárójelenet, nem a medencés volt. Utána mutatják a hóesést egy pár másodpercig, és azt követően van a befejezés. (Bár lehet, hogy ezt te is tudod, csak félre értettem, amit írtál. Ha így van, akkor az utolsó pár mondatom el is felejtheted.) :)

Érdemes volt megnézni. Sokkal jobb volt, mint amire manapság lehet számítani egy vámpíros történettől.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.02. 17:05:43

Puyol05 írta:elkezdtem nézni egy új sorozatot a címe: Flash forward. arról szól, hogy az emberek az egész világon elájulnak 137 mp-re, és ennek az okát keresik. nekem nagyon bejön. először nem tetszett, de most annál inkább. eddig 3 részt láttam belőle. ajánlom mindenki figyelmébe. ha az első részt megnézitek, akkor utána már egy kis túlzással "függők" lesztek :lol:
Igen erről írtam én is egy kis szösszenetet korábban. Nekem is nagyon bejön. Én most fogom a 9.-et nézni. Nem éri meg leállni vele hidd el! :wink:

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... m_id=97736

Most fogom harmadszor megnézni :wink:
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.02. 14:56:25

Szandi írta:Let the right one in:
Egy kicsit másabb oldaláról próbálta megfogni ezt -számomra- érthetetlen vámpírőrületet, ami manapság megy. Aki rajong az alkonyatért, az ne nézze meg.
Erről a filmről nekem egyből a tökéletes operatőri munka jut eszembe, tele rengeteg ötlettel meg újításokkal. A dof-os dolgoknál öröm volt nézni. Vagy ahogyan a fénnyel játszottak egy csomó képnél, meg kihasználták a hely adottságait. Elég depis hangulatú az egész, mély mondanivalóval. Elbírt volna egy Carter Burwell szintű zenészt és akkor még jobb lett volna a film. A gyerekszínészek hozzá tették amit kell. A záró medencés jelenet meg sokkoló és borzasztóan drámai. Grat. A maga műfajában a top5ben.
Mond hogy eredeti (svéd) nyelven nézted felirattal! Lehet nem fogok fel belőle semmit amit mond, de annyira jót tett a filmnek, hogy nem angol volt...

A nyomozó: magyar film, van benne egy pár jó rész, nem túl pörgős, de soha rosszabb magyar filmet 10/6

Frekvencia: napkitörés okozta sarki fények kicsit "felborítják az időt" így a jövő/jelen és a múlt (nézőpont kérdése melyik szereplőnek mi :)) között kapcsolat jön létre... nagyon megható kis történet, ajánlom mindenkinek műfajszeretetétől függetlenül 10/7

Paradox: ez egy új sorozat és véletlen pont hasonló témát boncolgat mint a frekvencia, csak itt a jövőé a főszerep első rész nagyon jó lett és a 2. rész se ígérkezik rossznak (jópár sorozat szünetre megy, be lehet próbálni, hogy gyorsabban teljen az idő :))

Nem láttam még, csak traileré-t, de a Planet 51 c. animációt ajánlom, legalábbis nekem tetszett a bemutató :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=6n8PGnc_cV4

az Aline kutya miatt nálam már 10/6 a film :lol:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.02. 14:25:30

elkezdtem nézni egy új sorozatot a címe: Flash forward. arról szól, hogy az emberek az egész világon elájulnak 137 mp-re, és ennek az okát keresik. nekem nagyon bejön. először nem tetszett, de most annál inkább. eddig 3 részt láttam belőle. ajánlom mindenki figyelmébe. ha az első részt megnézitek, akkor utána már egy kis túlzással "függők" lesztek :lol:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.02. 13:49:25

Funny People

Hát sokkal többet vártam a filmtől...A szereplőgárda egészen ígéretes volt,meg Apatow eddigi filmjeivel se volt gondom.De ez most valahogy engem nem talált el.Egyszer egyszer tudtam kacagni de olyan igazán jó poént nem láttam/hallottam a filmben(annak ellenére sem,h stand up comedysekről szól lényegében).Persze ha az imdb-s pontszámából indulok ki akkor lehet csak nekem nem tetszett és mindenki más odáig lesz érte.

Egy nagyon kicsit Távkapcs beütése van a filmnek(aki látta sztem tudja mire gondolok) ami szintén nem tetszett.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.01. 20:43:26

Most fejeztem be nemrég a Hasonmás c. filmet Bruce Willis-el a főszerepben. Mit mondjak? Volt már jobb filmje is, de az alapsztori elég jó, csak a vége picit hihetetlen és elnagyolt. 10/6.
Szandi
Főnökasszony

2009.12.01. 19:59:09

Let the right one in:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.01. 14:26:52

Sikerült megnéznem a Paranormal Activity c. filmez moziban. Nekem nagyon tetszett. Továbbra sincs bajom a kézikamerával fölvett filmeken. Igaz a Cloverfield nem igazán jött be, de így még izgalmasabbá teszi az amúgysem unalmas cselekményeket. Vannak benne paráztató részek. Nekem tetszett. Ajánlós egyszeri nézésre mindenféleképp, a vége főleg nagyon jó.
nagyi
Jugador del Barça

2009.11.30. 20:43:03

Vedd kisebbre az aláírásképedet!
VIII.Henrik írta:Nem írok semmi SPOILER-t a Dexter 4. évadáról, csak annyit, hogy ez elég pörgős évad lesz. A korábbi szezonoknak a vége felé derültek ki a dolgok, most pedig már a közepe táján. Most megnéztem az epizód végi beharangozót is, mert egyre kíváncsibb vagyok hogyan, ki(k)nek lesz vége. Aki leszokott a Dexterről (fel nem tudom fogni hogyan :) ), az nagy hibát követett el.
Az első évad után szerintem ez a legjobb, de még azt is verheti egy csattanóval az évad végén. :D
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.11.30. 20:39:42

Nem írok semmi SPOILER-t a Dexter 4. évadáról, csak annyit, hogy ez elég pörgős évad lesz. A korábbi szezonoknak a vége felé derültek ki a dolgok, most pedig már a közepe táján. Most megnéztem az epizód végi beharangozót is, mert egyre kíváncsibb vagyok hogyan, ki(k)nek lesz vége. Aki leszokott a Dexterről (fel nem tudom fogni hogyan :) ), az nagy hibát követett el.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.11.28. 12:36:16

Valaki nézi a "V" című új sorozatot? Sok ellentétes véleményt hallani róla, nem tudtam még rászánni magam hogy belenézzek. :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.28. 11:57:57

Na megnéztem a 2012t (moziban), hát sztori kb. 10/5, kicsit ötletesebb az átlag gagyi katasztrófafilmeknél, spec. effektek+digitális munka 10/10, utóbbi miatt tudom 1x-i megnézésre ajánlani, a Függetlenség napját és a Holnapután-t követően egyértelműen csalódás Emmerichtől.

Viszont a moziban láttam két ajánlót:
a James Cameron-féle Avatar, vizuálisan nagyon rendben van és sztem a sztori alapötlete is jó, sztem simán Oscar esélyes

A másik a Law Abiding Citizen (magyar címét elfelejtettem, kb. Törvénytisztelő polgár) Gerald Butlerrel és Jamie Foxxszal a főszerepben, nekem a Törés c. filmhez hasonlít egy kicsit brutálisabb formában. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=w87UlINbcWE
Fernando
Llegenda del Barça

2009.11.28. 11:36:12

Engem is érdekel a John Cusack-es 2012, de gagyi minőségbe nem nézek filmet. :? Nem igen találtam még jó minőségben fönt sehol, szerintem 1 hónap múlva talán sikerrel jársz.

Ui.: Ma megyek megnézni moziba a Paranormal Activity-t, majd beszámolok róla, nekem hogy tetszett. :wink:
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.11.28. 11:25:23

2012 nagyon jo film én már láttam és kb 10 perc volt benne unalmas.
Katalán88
Capitá del Barça

2009.11.28. 11:11:43

Megszeretném nézni a 2012-t (a 2009-es verziót) és a Paranormal Activityt. Aki már nézte valamelyiket is véleményt tudna adni róla? Meg, ha lenne bármelyikhez is jó minőségű torrentetek akkor tudnátok adni linket?
Előre is köszi. :wink:
Kép
Válasz küldése