Barça a Bajnokok Ligájában
A mocskos k*rva életbe ezekbe a rohadt szemét 5 méterről becsúszkálós tetü ukránokba. Komolyan ezt nem hiszem el, hogy egy Webb szintű játékvezető engedi az ilyet.... ezen a talajon 90 percen keresztül 5 méterről csuszkáltak be ezek a f*szok, persze Xavi egyből sárgát kapott, mikor meg Messit 5x lemattolták akkor sem tudott semmit villantani a bíró... hihetetlen. F*szomért kell ilyen veszélyesen futbalozni ilyen körülmények között. Rugják le a jó k*rva nénikéjüket a sztyeppén vodkázás közben.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eric 2009.12.09. 22:49:02-kor.
nem tudom, hogyan sikerült angol bírót választani a meccsünkre, de ez kib.ott nagy szemétség! ez a gusztustalan favágó csapat az angol bíróval kvázi azt csinált a meccsen, amit akar!!!
ha Messi lesérült....

ha Messi lesérült....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.09. 22:47:44-kor.
BEHÚZTUK!!!!
egy nehéz meccs, helyenként mégis könnyed(talán túl könnyed)játékkal, Messi fantasztikusat játszott!!!
megnézném, rendes tévén újra. szép volt fiúk!!!
egy nehéz meccs, helyenként mégis könnyed(talán túl könnyed)játékkal, Messi fantasztikusat játszott!!!
megnézném, rendes tévén újra. szép volt fiúk!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Na csak csoport1.-ként ottvagyunk a nyolcaddöntőben...elkell felejteni ezeket a csoportmeccseket, mert ezek csak szenvedések voltak...bízom benne, hogy a hatékonyság mellé ismét csatlakozni fog a gördülékeny passzjáték, és biztosabbak lesznek a meccseink...a mai meccsen nem tartottam a gálát tényszerűen, nemis volt az, de nyertünk...az eredményesség maradjon+jöjjön vissza a szép foci és megint a világ urai leszünk 

sztem messi lesérült
Karonfogva viték le :S:S:S
Buzernyák kijev szétrugták a csapatot
Rem semmi komoly sérülés nem lesz !!!!

Karonfogva viték le :S:S:S

Buzernyák kijev szétrugták a csapatot

Rem semmi komoly sérülés nem lesz !!!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Abidal élesen középre gurította, Xavi meg belecsúszott.mess2009 írta:az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
szal legrosszabb esetben maradjon x, vagy inkább nyerjünk.
az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünk
szal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
Ki vágta ki VV markát?
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
Valdes 2 meccs 2 potya...ő is elkezdi... 

jóóóó kezdés :É:É
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
jaja hát nagyon szép
ti nézitek valahol.?
ti nézitek valahol.?
vezet a Dinamo

Azért egy picit nyugodjunk már le...gekkodan írta:Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.

Barca játékosokról beszélünk... (pláne, ha Keita lő döntő gólt, akkor jöhetnek a sűrű bocsánatkérések) *
A következő már az lesz, hogy Pep mondjon le?!

* szóval válogassuk meg szavainkat, amikor -azt hiszem- a 3. legeredményesebb játékosunkról beszélünk!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ááá Toure....
ezt már én se értem, hova jegeli? világkupára?
mind1, így is megszerezzük az első helyet, már egy döntetlennel is 80%,h elsők leszünk, (Rubin nem nyer milánóban),de azért ennek nem örülök.
FORCA BARCAAA!!!
ezt már én se értem, hova jegeli? világkupára?
mind1, így is megszerezzük az első helyet, már egy döntetlennel is 80%,h elsők leszünk, (Rubin nem nyer milánóban),de azért ennek nem örülök.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.gergo9 írta:
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Nem szoktam Guardiolat kritizálni, de ezt most már énse értem. Felfoghatatlan, h Sergio miért játszik ennyit és h Touré miért lett hirtelen mellőzve.mrmonster írta:Kezdő:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi e Ibra

A másik meg Iniesta. Idén amikor szélen játszik egyszer sem teljesit jól, nem volt meg a lendület a játékában és nagyon sokszor fél órákra ''veszett el''
Várjuk meg a meccs végét és csak akkor törjünk pálcát Guardiola felett, de az biztos, h eléggé érdekes felállásban fogunk játszani.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ez való igaz...(mondjuk ez elmondható Touré-ról is, meg sok mindenkiről, akiknek a kreativitása jóval kevesebb, mint Xavinak).barca99 írta:Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.![]()
De nem biztos, hogy itt annyira kell (és lehet) majd "kreatívkodni". Passzolgatni kell, tartani a labdát, sokat kell futni, és gólt lőni - ezekre pl. mind képes Keita.
Értem én az álláspontodat (meg sokakét), de biztos vagyok benne, hogy Pep tudja, miért játszik Keita és Busquets

Egész pontosan nem kell olyan sokáig visszamenni az időben, hogy megtudja az ember a lehetséges megoldást: Iniesta megint "szélső" lesz. De nem a tavalyi, vagy az év eleji változat szerint...hanem az utóbbi időben elterjedt változat szerint. Hogy ő gyakorlatilag csak papíron lesz szélső, és kicsivel előrébb fog helyezkedni Xavinál, és teljesen szabad mozgást kap.
Ergo a 4-3-3 és a 4-4-2 szokatlan keveredésére megint nagy az esély. (Ami nekem egyébként nagyon tetszetős...főleg idegenben)
-
- Director del Fútbol
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Tényleg nagyon gáz!!!!! Szerintem Touré - nak kellett volna játzsania, é n nemakarom megbántani Sergio - t, de ha megint hibázik, mint a Deportivo ellen + a Kijevi hideg.....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:

- Deus
- Boixos Nois
Dettó.Saviola írta:Guradiola nem normális,hogy nem játszatja Tourét.
Busquets nem tudom mire fel kap enni bizalmat.A bajnokin is kumma nagyot hibázott..áh,nem értem én ezt.
Iniesta megint balon,de minek.Áh,megesz az ideg,komolyan.
Én se értem... Látom megy itt a bál, jogosan.
Busi? Yaya helyet? jólvan... Ezt még a nagymamám is tudja, hogy melyiket kell bevetni IDEGENBEN!
Eszem megáll.