Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidal élesen középre gurította, Xavi meg belecsúszott.mess2009 írta:az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
szal legrosszabb esetben maradjon x, vagy inkább nyerjünk.
az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
szal legrosszabb esetben maradjon x, vagy inkább nyerjünk.
Azért egy picit nyugodjunk már le...gekkodan írta:Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.
Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.gergo9 írta:
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.
Nem szoktam Guardiolat kritizálni, de ezt most már énse értem. Felfoghatatlan, h Sergio miért játszik ennyit és h Touré miért lett hirtelen mellőzve.mrmonster írta:Kezdő:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi e Ibra
Ez való igaz...(mondjuk ez elmondható Touré-ról is, meg sok mindenkiről, akiknek a kreativitása jóval kevesebb, mint Xavinak).barca99 írta:Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.![]()
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:
Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:
Dettó.Saviola írta:Guradiola nem normális,hogy nem játszatja Tourét.
Busquets nem tudom mire fel kap enni bizalmat.A bajnokin is kumma nagyot hibázott..áh,nem értem én ezt.
Iniesta megint balon,de minek.Áh,megesz az ideg,komolyan.