Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.19. 17:58:23

El nemtudom képzelni, miért nem játszik???
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.13. 17:28:45

bojankrkic27 írta:üdv palesz77!!
tudtommal ez az új laser...
azért mennek a csukaváltások:D ini is áttért laserről ctr-re bojan vaporos lett:D
Ja, meg Busquets, Gai és Jonathan is áttértek a ctr-re. Amúgy tényleg az amit ondtál, az új T90 Laser III. Most néztem meg a nike hivatalos oldalán.
Bocsi az offért előre is, de itt kezdtük el a témát, még egy kérdés ezzel kacsolatban.
Thiago Alcantara most miben nyomja? Mert eddig azt tudom, hogy Tempo Legendben tolta, de van egy olyan tippem, hogy ő is áttért a ctr-re... :D Valaki meg tudná mondani?

modik, ha rossz helyen van, akkor légyszi csak tegyétek át jó topicba. légyszi, kösz előre is
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.12.13. 17:17:30

Kép

Asszem ez az új T90 Laser.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.13. 17:15:23

üdv palesz77!!
tudtommal ez az új laser...
azért mennek a csukaváltások:D ini is áttért laserről ctr-re bojan vaporos lett:D
amúgy yaya nagyon jól játszott... mikor pique elb*aszta és oldalról hozták befelé aztán yaya kibikázta a reklámtáblákra... nah akkor jutott eszembe hogy igen.. ő a mi sziklánk!!!
remélem velünk marad még sokáig
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.13. 17:01:28

Hy.
Látom csak engem érdekel ez:
A Szikla milyen csukában játszott tegnap? Csak mert én spec ilyet még nem láttam... Valaki világosítson fel légyszi :D
itt egy kép róla(a 11. kép, nem tudtam külön azt belinkelni, bocs). Amúgy Zlatanéknak is jó az új sárga surranó :D

Hogy ne legyen kicsit se off:
Örülök, hogy "viszatért" végre, remélem tényleg nem megy el, és ugyanaz lesz, mint tavaly. Most hiszti, aztán tavasszal meg kirobbanthatatlan :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.12. 23:18:40

Első félidő elején kicsit megijedtem 2 eladott labdája után, és a lassú helyezkedése miatt.

De aztán az első félidő 15.percétől hozta a meccset, illetve azt a szintet, amit megszokhattunk tőle. Csomó labdaszerzése volt, sokszor ütközött, volt egy nagy mentése is.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.12. 22:50:20

Ő nagyon kell nekünk... Nagyságrendekkel jobb játékos, mint Sergi.
Ma viszont mintha néha még söprögetőt is játszott volna. :o
Bár így is jól végezte a munkáját.

Nagyon remélem, hogy nem fog itthagyni minket.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.12. 22:26:03

Fecooo írta:elégedett vagyok a játékával. voltak jó megindulásai, amit szép, pontos, hosszú passzal fejezett be, szerzett labdákat, jól cselezett.
érezhető természetesen rajta a meccshiány, de nem véletlen THE BEST a kategóriában ;)
Egyetértek veled.
Meglehetünk elégedve a mai teljesitményével. Volt egy hatalmas szóloja, kár, h nem jött be az utolsó csel.
Kell ő nagyon , képes egy nagyon nagy bisztonságot adni a csapatnak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.12. 22:01:07

elégedett vagyok a játékával. voltak jó megindulásai, amit szép, pontos, hosszú passzal fejezett be, szerzett labdákat, jól cselezett.
érezhető természetesen rajta a meccshiány, de nem véletlen THE BEST a kategóriában ;)
danko94
Entrenador del Barça

2009.12.12. 17:38:05

A mai mecs vizválasztó lesz szerintem Toure szempontjából. Ha kezd, akkor nem lesz semmi féle Toure Ügy, de ha nem, akkor már ez lesz a 3. vagy a 4. meccse zsinórban, szal akkor valósziínüleg újra meg fog szólalni az ügynöke és az egyik legjobb emberünk szépen elkezd új csapatot keresni, de ezzel sztem Pep legrosszabb döntését hozza, mert szerintem nincsenek egy szinten Sergivel :roll: :roll:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.12. 10:13:24

Valóban jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nem játszik, de ettől még nem dől össze a világ. Kétségkívül JELENLEG sokkal jobb, mint Sergi, de az is nyílvánvaló, hogy nincs élete formájában. Most kap egy kis pihenőt, hogy aztán az erőltetett menetet jól bírja, kiemelkedő formában.

Egyébként remélem, hogy ma kezd Touré, a pihentetést nem hónapos nagyságrendben értettem, szerintem most jött el az ideje, hogy kezdjen, egy gyenge Espanyol ellen, amely nagyon fog küzdeni. Ez lökést adhat neki szvsz... :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kiserysoma #8
Barça B

2009.12.12. 10:12:46

Játszania kell!!! :o :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.12. 10:06:01

Szerintem nem törődne vele senki, ha 3-4 meccsig nem játszana, úgy ha egy tökéletes kiegészítő ember lenne, egy amolyan posztján a 2.-3. a csapatban. De ő jelenleg a világ legjobbja, és jogosan merül fel a játék hiánya. Mert bármennyire is Isten áldott tehetség Sergi, de ő bármit tesz nem fog még úgy játszani mint Yaya, játsszon majd úgy kívánom, de most Touré a Mester ezen a poszton. És egy Xavi-Iniesta-Touré, az nem egyenlő egy Xavi-Iniesta-Sergi felállással, nagyon nem. Ha ma sem játszik, akkor biztos elfog menni szerintem, egy ilyen játékos nem a padra hivatott. Rettentően sajnálom, hogy ez folyik le vele, pedig hatalmas játékos, nagyon remélem ma a kezdőben ott lesz, és ezt az elmúlt pár hetet elfelejtjük.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.12. 09:31:04

Azért nehogymár "buzkeceljük", mert Guardiola őt kezdeti. :shock: Továbbra is Barcelona szurkolók vagyunk, függetlenül az edzőtől a vkptól és a kezdőtől, tehát nem kell gúnyt űzni senkinek a nevéből sem... (Én se tettem, amikor R10 gyengébb formája miatt padra került, bár kétségkívül nem örültem neki, de nem utáltam meg a cseréjét...) Különben sem hiszem, hogy Pep száműzni akarja a keretből, 3-4 meccs nem a világvége, viszont tényleg elgondolkodtató, de korántsem indok arra, hogy akárki felett repedezzen a pálca. Én amondó vagyok, hogy ha január végéig sem változik a helyzet, akkor lehet bajról beszélni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.12. 09:21:24

cps46 írta:
Amúgy a BL-ben Yayával az első 4 meccsen 5 pontot szereztünk, aztán jött Busquets, és 6 ponttal lehoztuk a 2 sorsdöntő meccset. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a tegnapi meccsen pont a 2 "fekete bárány", Busquets és Keita volt legtöbbet játékban teljesített passzok alapján (melléjük még Iniesta, Messi és Abidal fért be a top5-be).

Nem igazán értem, hogy sorozatos győztes meccsek után miért hiányzik bárkinek is egy-egy játékos a kezdőből, vagy miért kérdőjelezi meg bármilyen módon az edző döntését. Yaya legutóbb a Xerez ellen volt kezdő (amit én pont nem láttam), de a többi meccsen egyáltalán nem éreztem a hiányát. Csak azért meg ne játsszon többet, mert a sajtóban emiatt sír állandóan.
Az első részhez: Nem hiszem, h Touré hibája lenne, az első 4 meccs gyenge szereplése, meg azt sem, h Buzkec érdeme a két győztes meccs. A csapat eleinte kollektíven fos volt, aztán szépen följavult. Ehhez Buzkecnek semmi köze.
Hiába a győztes meccsek, attól, h nyer a csapat, még nem lesz az összes játékos teljesítménye jó. Az őzikének volt 1 jó meccse kb. a szezonban, az Inter elleni, meg real ellen jól kezdett, de aztán egy ostobasággal nehéz helyzetbe hozta az egész csapatot. A többi meccsen meg azért hibázott szép számmal, egyszerűen teljesen megbízhatatlan, a másik dolog, h a fizikuma miatt igazából egyáltalán nem vkp-nak való, hiányzik az erő belőle. Meg mekkora vicc, h Yaya kap lehetőséget egy Xerez ellen, Buzkec meg a fontos meccseken? Teljesen jogos, h Yaya kifakadt, hiszen gyakorlatilag úgy került padra, h semmi rosszat nem csinált, és kiszorította egy gyengeképességű a kezdőből.
A lényeg:
1. Sztem igenis jogosan kérdőjelezzük meg Pep néhány döntését, pl. ezt.
2. Sztem igenis jogosan hiányolom, és hiányolják még sokan mások, szinte majdnem mindenki Tourét a kezdőből.
Nem tudom, az olyan emberek mint te, mit szólnának, ha Touré tényleg besokallna, és lelépne. Aztán nézhetnétek az "isteni" Buzkec játékát....
zsivany
Barça C

2009.12.11. 21:52:50

Én azt gondolom, hogy Touré jegelésének oka az, hogy ebben az idényben nem játszik jól. Mergmutatta a tavasszal, hogy a világ egyik legjobbja, de számomra csalódás a játéka most ősszel. Bizonytalan, lassú, kiszámítható. Pep - szerintem - azzal, hogy Busquetset játszatja, próbálja őt nyomás alá helyezni. Ez a taktika Abidal esetében bejött - elég volt a "korbácsot" megmutatni neki (azaz jött Maxwell), - ő összekapta magát, és jó teljesítmnényt nyújt. Touré a versenyhelyzetben nyilatkozgatni kezdett, sértődötten reagált, fenyegetőzött (ti. hogy elhagyja a csapatot). Egy jó Touréra szükség van. Remélem, amikor legközelebb játszik, igazolni fogja, hogy kilábalt a hullámvölgyből.Mertz egy jó Tourére szükség van.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.10. 22:20:31

cps46 írta:Nem furcsa, hogy tavaly ugyanez volt? Az akkor még újonc Busquets elvett egy csomó játékpercet Yayától, hogy aztán szinte az egész tavaszt az elefántcsontparti nyomja végig. Azóta Sergi személyében egy spanyol válogatott játékosról beszélünk, tehát már nem is indokolatlan a gyakori kezdőbe jelölése.

Amúgy a BL-ben Yayával az első 4 meccsen 5 pontot szereztünk, aztán jött Busquets, és 6 ponttal lehoztuk a 2 sorsdöntő meccset. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a tegnapi meccsen pont a 2 "fekete bárány", Busquets és Keita volt legtöbbet játékban teljesített passzok alapján (melléjük még Iniesta, Messi és Abidal fért be a top5-be).

Nem igazán értem, hogy sorozatos győztes meccsek után miért hiányzik bárkinek is egy-egy játékos a kezdőből, vagy miért kérdőjelezi meg bármilyen módon az edző döntését. Yaya legutóbb a Xerez ellen volt kezdő (amit én pont nem láttam), de a többi meccsen egyáltalán nem éreztem a hiányát. Csak azért meg ne játsszon többet, mert a sajtóban emiatt sír állandóan.
Az a baj, hogy bármelyik játékosról van és bármi a téma elbeszélnek egymás mellett az "ellenzők" és a "védők". És épp az idézőjelbe tevés tartalmazza a lényeget, mert nincsenek itt nem szeretett, vagy lesajnált játékosok (aki így említi a keret bármelyik tagját az másik bolygón él:D), egyszerűen arról van szó, hogy Yayát nem akarja senki, hogy elmenjen. neked nem hiányzott, nekem pl igen, attól függetlenül, hogy szeretem Sergit. Osszák meg a játékperceiket, de ne hagyjuk elveszni Touret. És ha jól emlékszem tavaly Toure nem volt elkeseredve, hogy nem játszik, ergo akkor értette, hogy miért, most viszont valószínűleg nem kommunikálták úgy neki, ahogy kell. Nem akarom guardiolat kritizálni, mert nem látunk bele, de hagyni, hogy elmenjen semmiképp sem kellene, még ha esetleg rosszabb formában van most, akkor sem.
cps46
Entrenador del Barça

2009.12.10. 22:06:32

Nem furcsa, hogy tavaly ugyanez volt? Az akkor még újonc Busquets elvett egy csomó játékpercet Yayától, hogy aztán szinte az egész tavaszt az elefántcsontparti nyomja végig. Azóta Sergi személyében egy spanyol válogatott játékosról beszélünk, tehát már nem is indokolatlan a gyakori kezdőbe jelölése.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.10. 22:04:52

Keita az első muzulmán, Mali származású katalán:D Egyébként szerintem nincs azzal baj, hogy Guardiola a hazai játékosokat favorizálja, én is ezt tenném, bárhol, de az eredményesség rovására ne menjen. Főleg, ha egy olyan sportemberi nagyságot hagy ki miatta, mint Toure, aki egy fél szezont végigjátszott sérvvel, illetve azóta sem volt még egy apró balhéja sem, viszont a pályán meghal. Nagyon dühös lennék, ha elmenne, még ha én szeretem is Busit és elismerem a tehetségét.
LG írta:
Leomessi14 írta:
Ha Keita nem jatszana annyit,akkor mar-mar azt hinnem,hogy Pep
"fajgyulolo"(nem favorizalja az Afrikai,szinesboru jatekosokat),de hogy Keita miert kap ennyi lehetoseget mellette?Erthetetlen... :oops:
Fajgyűlölőnek nem fajgyűlölő, de tény, h a katalánokat előnyben részesíti. Meg Keitát :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.10. 22:01:07

Fevernova írta:NEm tudom tudjátok-e ! Anno Toure nyilatkozat: álmom , bátyó tudod a Premier League... ezek után lett kegyvesztett! Szerintem...
Már rég nem volt kezdő mikor ezt nyilatkozta(?)
Ezer félrefordítás lehet benne mire eljutott hozzánk, 100X elmondta hogy itt képzeli el a jövőjét, kérdés Pep is itt képzeli-e el.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.12.10. 21:52:09

Ha most hétvégén nem kezd a városi rangadón, akkor már úgy veszem, hogy jövőre nem itt fog játszani. :cry:
Remélem Pep nem lesz annyira ...
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.10. 21:46:15

NEm tudom tudjátok-e ! Anno Toure nyilatkozat: álmom , bátyó tudod a Premier League... ezek után lett kegyvesztett! Szerintem...
SEX N MONEY...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.10. 21:40:13

Leomessi14 írta:
Ha Keita nem jatszana annyit,akkor mar-mar azt hinnem,hogy Pep
"fajgyulolo"(nem favorizalja az Afrikai,szinesboru jatekosokat),de hogy Keita miert kap ennyi lehetoseget mellette?Erthetetlen... :oops:
Fajgyűlölőnek nem fajgyűlölő, de tény, h a katalánokat előnyben részesíti. Meg Keitát :lol:
Iniesta4ever
Barça B

2009.12.10. 21:03:17

Amikor szó volt Mascheranóról meg más vpk ról azt volt az indok h akkor Yaya tudná feljebb is klasszis szinten nyomni.... Nem fogom mrgismételni az elöttem szólókat, de a helyébe elmennék ha továbbr se lennék kezdő...
2:6! Blaugrana!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.10. 20:54:15

Katalán88 írta:Nekem gyanús, hogy valami személyes gond van. :?
Lehet, hogy a Yaya és Pep összekaptak valamin? Mert szvsz Yaya jobb játékos (pörgősebb, jobb passzokat ad, védekezésben segít, támadást indít és, ha kell gólt lő). Kiváncsi leszek, hogy a téli illetve a nyári átigazolásoknál mit fog cselekedni a vezetőség.
Őszintén nagyot csalódnék Pepben, ha személyes nézeteltérésük miatt lenne ez a cirkusz.
Mindig is utáltam azokat az edzőket akik a sérelmeiket, ilyen módon bosszulják meg.
Nem a csapat érdekeit nézik.
Tehát remélem nem így van, és hamarosan rendeződnek a dolgok.
Legyen végre megint mindenki elégedett.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt