Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, meg Busquets, Gai és Jonathan is áttértek a ctr-re. Amúgy tényleg az amit ondtál, az új T90 Laser III. Most néztem meg a nike hivatalos oldalán.bojankrkic27 írta:üdv palesz77!!
tudtommal ez az új laser...
azért mennek a csukaváltások:D ini is áttért laserről ctr-re bojan vaporos lett:D
Egyetértek veled.Fecooo írta:elégedett vagyok a játékával. voltak jó megindulásai, amit szép, pontos, hosszú passzal fejezett be, szerzett labdákat, jól cselezett.
érezhető természetesen rajta a meccshiány, de nem véletlen THE BEST a kategóriában
Az első részhez: Nem hiszem, h Touré hibája lenne, az első 4 meccs gyenge szereplése, meg azt sem, h Buzkec érdeme a két győztes meccs. A csapat eleinte kollektíven fos volt, aztán szépen följavult. Ehhez Buzkecnek semmi köze.cps46 írta:
Amúgy a BL-ben Yayával az első 4 meccsen 5 pontot szereztünk, aztán jött Busquets, és 6 ponttal lehoztuk a 2 sorsdöntő meccset. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a tegnapi meccsen pont a 2 "fekete bárány", Busquets és Keita volt legtöbbet játékban teljesített passzok alapján (melléjük még Iniesta, Messi és Abidal fért be a top5-be).
Nem igazán értem, hogy sorozatos győztes meccsek után miért hiányzik bárkinek is egy-egy játékos a kezdőből, vagy miért kérdőjelezi meg bármilyen módon az edző döntését. Yaya legutóbb a Xerez ellen volt kezdő (amit én pont nem láttam), de a többi meccsen egyáltalán nem éreztem a hiányát. Csak azért meg ne játsszon többet, mert a sajtóban emiatt sír állandóan.
Az a baj, hogy bármelyik játékosról van és bármi a téma elbeszélnek egymás mellett az "ellenzők" és a "védők". És épp az idézőjelbe tevés tartalmazza a lényeget, mert nincsenek itt nem szeretett, vagy lesajnált játékosok (aki így említi a keret bármelyik tagját az másik bolygón él:D), egyszerűen arról van szó, hogy Yayát nem akarja senki, hogy elmenjen. neked nem hiányzott, nekem pl igen, attól függetlenül, hogy szeretem Sergit. Osszák meg a játékperceiket, de ne hagyjuk elveszni Touret. És ha jól emlékszem tavaly Toure nem volt elkeseredve, hogy nem játszik, ergo akkor értette, hogy miért, most viszont valószínűleg nem kommunikálták úgy neki, ahogy kell. Nem akarom guardiolat kritizálni, mert nem látunk bele, de hagyni, hogy elmenjen semmiképp sem kellene, még ha esetleg rosszabb formában van most, akkor sem.cps46 írta:Nem furcsa, hogy tavaly ugyanez volt? Az akkor még újonc Busquets elvett egy csomó játékpercet Yayától, hogy aztán szinte az egész tavaszt az elefántcsontparti nyomja végig. Azóta Sergi személyében egy spanyol válogatott játékosról beszélünk, tehát már nem is indokolatlan a gyakori kezdőbe jelölése.
Amúgy a BL-ben Yayával az első 4 meccsen 5 pontot szereztünk, aztán jött Busquets, és 6 ponttal lehoztuk a 2 sorsdöntő meccset. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a tegnapi meccsen pont a 2 "fekete bárány", Busquets és Keita volt legtöbbet játékban teljesített passzok alapján (melléjük még Iniesta, Messi és Abidal fért be a top5-be).
Nem igazán értem, hogy sorozatos győztes meccsek után miért hiányzik bárkinek is egy-egy játékos a kezdőből, vagy miért kérdőjelezi meg bármilyen módon az edző döntését. Yaya legutóbb a Xerez ellen volt kezdő (amit én pont nem láttam), de a többi meccsen egyáltalán nem éreztem a hiányát. Csak azért meg ne játsszon többet, mert a sajtóban emiatt sír állandóan.
LG írta:Fajgyűlölőnek nem fajgyűlölő, de tény, h a katalánokat előnyben részesíti. Meg KeitátLeomessi14 írta:
Ha Keita nem jatszana annyit,akkor mar-mar azt hinnem,hogy Pep
"fajgyulolo"(nem favorizalja az Afrikai,szinesboru jatekosokat),de hogy Keita miert kap ennyi lehetoseget mellette?Erthetetlen...
Már rég nem volt kezdő mikor ezt nyilatkozta(?)Fevernova írta:NEm tudom tudjátok-e ! Anno Toure nyilatkozat: álmom , bátyó tudod a Premier League... ezek után lett kegyvesztett! Szerintem...
Fajgyűlölőnek nem fajgyűlölő, de tény, h a katalánokat előnyben részesíti. Meg KeitátLeomessi14 írta:
Ha Keita nem jatszana annyit,akkor mar-mar azt hinnem,hogy Pep
"fajgyulolo"(nem favorizalja az Afrikai,szinesboru jatekosokat),de hogy Keita miert kap ennyi lehetoseget mellette?Erthetetlen...
Őszintén nagyot csalódnék Pepben, ha személyes nézeteltérésük miatt lenne ez a cirkusz.Katalán88 írta:Nekem gyanús, hogy valami személyes gond van.![]()
Lehet, hogy a Yaya és Pep összekaptak valamin? Mert szvsz Yaya jobb játékos (pörgősebb, jobb passzokat ad, védekezésben segít, támadást indít és, ha kell gólt lő). Kiváncsi leszek, hogy a téli illetve a nyári átigazolásoknál mit fog cselekedni a vezetőség.