Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ti pedig az évi két hibáiba kapaszkodtok csak azért, mert Buffon vagy akárki szimpatikusabb lenne...Ez meg röhejes, komolytalan és szomorú.Fevernova írta:Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette?
Ja. végülis teljesen mindegy, hogy egy létfontosságú meccsen védessz jól, vagy egy kevésbé fontos meccsen.Fevernova írta:Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette?
Talán,mert az utóbbi években kiemelt fontosságú meccsek voltak,ahol igenis hozzátette a magáét a végső sikerhez.Fevernova írta:Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette?
Erről van szó és ez a lényeg!barca99 írta:Csak amikor a BL-döntőn kivédte Henry vagy Ronaldo szemét, ill. az elődöntőn Drogbáét. Milyen jó is lenne, ha ez lenne a nem-Barca szint.
És akkor nem mondanád el, hogy ki a Barca szint?katka írta:az égvilágon semmi bajom nincs valdessel, azon kívül hogy sajnos be kellene látni hogy abszolút nem barca-szint. soha nem is volt, soha nem is lesz.
Na látod, ez a lényeg. Ki kell mondani, hogy nem szimpatikus, aztán kész. Viszont nagyon sokan csak azt várják, hogy hibázzon, és akkor 6 évre visszamenőleg minden hibáját felhozzák ellene. Én is pontosan látom, amikor valamelyik játékos hülyeséget csinál, de ilyenkor nem közellenségként tekintek rájuk, hanem bízok benne, hogy máskor jobb megoldást választanak. Valdes a jövőben nagyon sokat fog még hibázni, de nem azért, mert a csapat ellen van.Dani Alves_20 írta:Nekem nem szimpatikus VV, de ettől még ezerrel drukkolok a csapatnak, hogy minél sikeresebb legyen.És sok-sok címet nyerjen, gálázzon, rúgják a gólokat.
Én pedig azt gondolom, hogy egy Barca-drukkernek lehet kritikus megjegyzése a Barca bármely játékosáról, edzőjéről, vezetőjéről stb. Ettől senki sem lesz kisebb, sem nagyobb szurkoló. Attól, hogy valaki a Barca szurkolója nem kell minden játékosát a csapatnak feltétel nélkül szeretnie, kedvelnie, simán megfogalmazhat vele szemben kritikát, vagy mellette pozitív véleményt.cps46 írta:
Végezetül arra lennék kíváncsi, hogy egy magát szurkolónak nevező akárkinek miért kell a kedvenc csapatának játékosát, edzőjét, elnökét, stb. fikázni, főleg hogy a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk? A mi érdekünk az, hogy Valdes jól teljesítsen. Nem más, hanem ő. Ha valakinek meg a pofája nem tetszik, ki lehet kapcsolni a tévét.
Mit javasolsz? Legközelebb ha Valdes hibázik, az egész csapat menjen le a pályáról, nehogy véletlenül nyerjünk? Ha jól tudom a foci csapatjáték. Minden meccsen vannak jobb és rosszabb teljesítmények, a lényeg az, hogy a csapat mit ér el.ke.andy írta:Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Évek óta ez a duma, ezért mindig direkt nézem a beíveléseknél, hogy mit csinál Valdes. Azt vettem észre, hogy egyáltalán nem izgulok az ilyen szituknál, mert Valdes általában képes megoldani.ke.andy írta:Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..
Erre én javasolnám, hogy legközelebb védelem nélkül álljunk ki, és akkor kiderül, hogy 30-ból hányat fog meg.ke.andy írta:Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.
Köszönöm szépen szebben én sem mondhattam volna! Örülök, hogy vannak még emberek akik normálisan gondolkodnak! Ez a dolga , hogy védjen ha meg egyet véd akkor már mindenki habzik , hogy válogatottba...ugyanmár... egy pancserke.andy írta:Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..
Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.
Egy - az egyben nagyon jól számol VV, de azért Cassiassal vagy Buffonnal egy napon emlegetni.... ugyan..
Egyetértek. Itt néhányan azt hiszik, csak és kizárólag Valdes hibázik a kapusok között. Casillas idén harmat, egy jó meccse volt, viszont annál több nevetséges hibája. Fel kellene már fogni: HIBÁTLAN KAPUS NINCS!barca99 írta:Ez egy teljesen általános tendencia, hogy a fent említett kapusok ill. Valdes is csinálhat akármit, a futballtársadalom külön szintre helyezik őket.Buffon,Casillas,VDS jobb kapus mint Valdés de megszerezhetetlenek
Buffon speciel milyen fszán kiütötte Olicnak a labdát hétközben. Mégse mondja senki, mekkora lúzer, vagy hogy Valdes jobb nála.![]()
De ott volt tavaly Valdes 'kipasszolom De la Penának' a labdát akciója, pont ugyanabban a fordulóban Casillas kb. pont azt csinálta. Pechünkre az Espanyol kp-ja jobban képzett, így értékesítette is, de ennek ellenére sokkal nagyobb lúzerként volt beállítva Valdes, mint Casillas.
Szerintem max. Casillas helyezhető nála magasabbra valami ranglétrán, a többi kapust én nem tudnám elé (bár mögé sem) helyezni.