Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.12. 16:33:14

A vitához hozzá kell tennem, hogy ha egy átlagos kapus, és egy győztes meccseken potyzáó, de fontos meccseken bravúrokat bemutató kapus között kéne választanom, akkor utóbbit választanám
Akik meg elküldenék Valdest, azok kit hoznának a helyére? Lehet h nem Barca szint, de akkor közülük a legjobb, Barca-szintű kapust meg lehetetlen igazolni
És meg kell h mondjam, én sokkal nagyobb biztonságban érezném magam ma este, ha ő állna a kapuban Pinto helyett
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.12. 16:31:02

Figyelj már ...most tényleg hagyjuk abba! Én ezt ti azt gondoljátok! Nem akarok veszekedni veletek! Barcának szurkolok , mint ti is! Ennyi inkább most fejezzük be és este szurkoljunk!
SEX N MONEY...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.12. 16:27:57

Fevernova írta:Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette? :D
Ti pedig az évi két hibáiba kapaszkodtok csak azért, mert Buffon vagy akárki szimpatikusabb lenne...Ez meg röhejes, komolytalan és szomorú.
Ezért írtam, hogy akit jobbnak gondoltok, azok is hibáznak annyit, mint Valdes. Vagy azt hiszitek hogy középcsapatokban parádézó kapusok itt a Barcában nem hibáznának? Egy olyan helyen, ahol szinte nincsenek is "belőve", hanem csak egyszer egyszer kell védeni-de akkor nagyokat?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.12.12. 16:31:33-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ke.andy
Jugador del Barça

2009.12.12. 16:24:25

Tényleg nem kéne abba belemenni, hogy mit köszönhetünk VV-nek és mit nem... a korábbi Bl előtt miatta estünk ki... mit művelt a Pool ellen mikor a kapuban a hálónál állt..???... nem is értettem mit keresett ott... komolyan ... meg amikor egyenes lábbal ugrik fel, minden kapus első dolga, hogy a térdét felhuzva, távoltartsa az ellenfél játékosát... néha olyan amatőr megmozdulásai vannak, hogy csak fogom a fejem.... de nem azt mondtam, hogy küldjük el, hanem hogy most padoznia kellene, mert egy következő alkalommal akár a BL továbbjutásunkba is kerülhet.
ahogy korábban írtam ez a két potya is többe is kerülhetett volna...
Nem tudom, néztétek-e, hogy egy 11-esnél mit csinál... legtöbb esetben semmit... most komolyan, legalább vetődjön el teljes erőbedobással az egyik sarok felé... ő pedig ugrik egy picit és kész teljesen ki lehet számítani merre...

Annyit kérek, akik védik őt, hogy lássák már meg a hibáit. NEm mondom, hogy pocsék, és azt sem hogy menjen innen, csak ne magasztaljuk már túl... amin igazán kibuktam vele szemben mikor akkora fizúemelést akart mint Cassilas... ugyan ...

De peace.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.12. 16:23:44

Védhet mert a Katalán válogatott nem hivatalosan Fifa tag!
SEX N MONEY...
zola8787
Director del Fútbol

2009.12.12. 16:21:35

Valaki válaszoljon please: V egyáltalán lehet spanyol válogatott?:S
Mert a katalán válogatotba védett már felnőtt meccset, csak nem tudom hogy az hivatalos-e.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.12. 16:11:19

Fevernova írta:Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette? :D
Ja. végülis teljesen mindegy, hogy egy létfontosságú meccsen védessz jól, vagy egy kevésbé fontos meccsen. :lol:
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.12. 16:08:24

Kérdezz meg egy MAdridistát , mit köszönhetnek Ikernek! Rendben? Aztán beszélgethetünk! Az ég leszakad az elvakultságotoktól!
SEX N MONEY...
miihii
KHAL

2009.12.12. 15:58:25

Talán,mert az utóbbi években kiemelt fontosságú meccsek voltak,ahol igenis hozzátette a magáét a végső sikerhez.
Ellenben a hibái olyan meccseken voltak,amik később bőven javíthatóak.Plusz nem buktunk el miattuk semmit az ég világon.
Viszont a bravúrjai is hozzásegítettek minket a trófeákhoz! :idea:

CPS kollega szavait érdemes megfontolni:
"Valdes több mint 6 éve az első számú kapusunk. Ez alatt 3 bajnokság és 2 BL pottyant le. Idén 23 meccs, 17 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség Valdes neve mellett. Ha mondjuk Casillas állt volna a kapuban, akkor 6 bajnokság + 6 BL lett volna? Nem hiszem."

Hagyjuk már ezt a BARCA szintes szöveget.Vagy akkor már definiáljuk,h mitől BARCA szintű egy kapus.
És akkor már megkérem a VV ellentábort,h vezesse már le kérem,h mennyivel lennénk beljebb mondjuk Ikerrel,VDS-ral?Több meccset nyernénk?Több kupát?Kevesebb gólt kapnánk?
Vagy mind úgy gondoljátok,mint kicsics?H VV-t a bakijai miatt le kellene cserélni,viszont Iker hibái nem számítanak,mert nem itt véd,így ég és föld a kettő!? :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.12. 15:44:37

Csak az a baj ,hogy a Valdes védők is azt a pár meccsét hozzák fel ,hogy mekkorákat védett! Vicces szerintem na de mindegy évek alatt ezt mind ő tette? :D
SEX N MONEY...
gianni
Entrenador del Barça

2009.12.12. 15:24:06

barca99 írta:Csak amikor a BL-döntőn kivédte Henry vagy Ronaldo szemét, ill. az elődöntőn Drogbáét. Milyen jó is lenne, ha ez lenne a nem-Barca szint.
Erről van szó és ez a lényeg!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.12. 15:21:53

katka írta:az égvilágon semmi bajom nincs valdessel, azon kívül hogy sajnos be kellene látni hogy abszolút nem barca-szint. soha nem is volt, soha nem is lesz.
És akkor nem mondanád el, hogy ki a Barca szint? :roll:
Nem értem azokat akik 2 rossz meccs után, évről-évre el akarják zavarni, de, hogy miért is azt ők sem igazán tudják. ](*,)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.12. 15:19:29

Csak amikor a BL-döntőn kivédte Henry vagy Ronaldo szemét, ill. az elődöntőn Drogbáét. Milyen jó is lenne, ha ez lenne a nem-Barca szint.
katka
Barça B

2009.12.12. 15:11:07

az égvilágon semmi bajom nincs valdessel, azon kívül hogy sajnos be kellene látni hogy abszolút nem barca-szint. soha nem is volt, soha nem is lesz.
ke.andy
Jugador del Barça

2009.12.11. 22:05:42

Cps46, te még nem voltál akkor a Henry topikban??? Szegény olyan oltásokat kap, hogy sajnos az illatosúti menhely üres lenne, ha a barca drukkereken múlna... :(

szóval tényleg peace mindekinek! :)
cps46
Entrenador del Barça

2009.12.11. 21:59:06

Még mindig nem értem, hogy miért baj az nekünk, ha egy pontrúgásnál a védők tisztáznak. Azért vannak ott legalább 8-an a 16-oson belül. És nehogy már VV hibája legyen, hogy van egy önfeláldozó Puyol a csapatban.

Amúgy látom én is, hogy a jó meccsei után meg van dicsérve, nekem az nem tetszik, hogy egy-két hiba után máris jönnek a "Valdes béna kapus, Casillas meg mindent véd szemhéjjal is"-féle hsz-ek.

Pinto pedig semmivel nem jobb. Főleg úgy, hogy idén eddig összesen 2 meccsen védett, azokat is egy Leonesa ellen.

Mindegy, meggyőzni nem tudlak, bár nem is akarlak. :wink:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ke.andy
Jugador del Barça

2009.12.11. 21:34:15

Ahogyan korábban írtam nem utálom VV-t, de kapusposzton azért volna mit javulnunk... a pontrugásoknál kedves cps46 nézd majd meg, hogy hány %-ban kaparintja meg ő a labdát, vagy hány % a védelem tisztáz éppen... én kb 20-80%-ra a védelem győzelmére tippelek...

De hagyjuk már ezt. Amit korábban írtam, én most Pintot védetném, mert ilyen hibát nem követhet el kétszer egymás után... tanulnia kell a hibáiból... ahogyan Sergio B. sem játszana nálam legalább 3-4 meccsen.. egy klasszikuson ilyen hibát nem engedhet meg magának senki.... De persze nem én vagyok Pep.. !!!! Mindannyian a Barca sikeréért szorítunk. Persze a forum azért van, hogy egy egy játékost "megdícsérjünk" vagy éppen "megszídjunk". Pl. a klasszikus után beléptem ide s megírtam, hogy jól védte CRy baby lövését... De ott ne menjünk már el amellöl, hogy Puyol 3-4 olyan lövésbe vetette bele magát, ahol VV már nem biztos, hogy sikeresen helyt állt volna... szóval ahogy a meccs értékelése után is kijött, az a meccs Puyi-é volt. :)

Peace
cps46
Entrenador del Barça

2009.12.11. 21:24:17

Dani Alves_20 írta:Nekem nem szimpatikus VV, de ettől még ezerrel drukkolok a csapatnak, hogy minél sikeresebb legyen. :wink: És sok-sok címet nyerjen, gálázzon, rúgják a gólokat.
Na látod, ez a lényeg. Ki kell mondani, hogy nem szimpatikus, aztán kész. Viszont nagyon sokan csak azt várják, hogy hibázzon, és akkor 6 évre visszamenőleg minden hibáját felhozzák ellene. Én is pontosan látom, amikor valamelyik játékos hülyeséget csinál, de ilyenkor nem közellenségként tekintek rájuk, hanem bízok benne, hogy máskor jobb megoldást választanak. Valdes a jövőben nagyon sokat fog még hibázni, de nem azért, mert a csapat ellen van.

THE DOCTOR
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.11. 21:14:51

Nem értem, h miért kell két gyengébb meccs után neki esni :?: :!:

Nagyon sokat fejlődött és nagyon magabiztosan is védett. Most becsúszott két hiba, van ilyen, mert ahogy már irták tökéletes kapus nincs!!!

Irta vki, h azt kell megnézni, h a kaput eltaláló lövésekből hány gól lesz...Az se könnyű ha egy meccsen csak egy hejzetnél kell védjen és tovább nincs semmi dolga, mert ilyenkor nincs annyira játékban és sokkal nehezebb jól teljesiteni.

Az is nyilvánvaló, h VV még nagyon sokáig lesz a Barcelona kapusa. Én személy szerint megvagyok elégedve vele. Sokat fejlődött, sokkal magabiztosabb lett. Hibák pedig vannak és lesznek is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Dani Alves_20

2009.12.11. 21:01:01

cps46 írta:

Végezetül arra lennék kíváncsi, hogy egy magát szurkolónak nevező akárkinek miért kell a kedvenc csapatának játékosát, edzőjét, elnökét, stb. fikázni, főleg hogy a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk? A mi érdekünk az, hogy Valdes jól teljesítsen. Nem más, hanem ő. Ha valakinek meg a pofája nem tetszik, ki lehet kapcsolni a tévét.
Én pedig azt gondolom, hogy egy Barca-drukkernek lehet kritikus megjegyzése a Barca bármely játékosáról, edzőjéről, vezetőjéről stb. Ettől senki sem lesz kisebb, sem nagyobb szurkoló. Attól, hogy valaki a Barca szurkolója nem kell minden játékosát a csapatnak feltétel nélkül szeretnie, kedvelnie, simán megfogalmazhat vele szemben kritikát, vagy mellette pozitív véleményt.
Nekem nem szimpatikus VV, de ettől még ezerrel drukkolok a csapatnak, hogy minél sikeresebb legyen. :wink: És sok-sok címet nyerjen, gálázzon, rúgják a gólokat.
cps46
Entrenador del Barça

2009.12.11. 20:52:22

ke.andy írta:Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Mit javasolsz? Legközelebb ha Valdes hibázik, az egész csapat menjen le a pályáról, nehogy véletlenül nyerjünk? Ha jól tudom a foci csapatjáték. Minden meccsen vannak jobb és rosszabb teljesítmények, a lényeg az, hogy a csapat mit ér el.
ke.andy írta:Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..
Évek óta ez a duma, ezért mindig direkt nézem a beíveléseknél, hogy mit csinál Valdes. Azt vettem észre, hogy egyáltalán nem izgulok az ilyen szituknál, mert Valdes általában képes megoldani.
ke.andy írta:Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.
Erre én javasolnám, hogy legközelebb védelem nélkül álljunk ki, és akkor kiderül, hogy 30-ból hányat fog meg.

Valdes több mint 6 éve az első számú kapusunk. Ez alatt 3 bajnokság és 2 BL pottyant le. Idén 23 meccs, 17 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség Valdes neve mellett. Ha mondjuk Casillas állt volna a kapuban, akkor 6 bajnokság + 6 BL lett volna? Nem hiszem. Egy igazán nagy klasszis kapus egyébként is azoknak a csapatoknak kell, akik az összes meccsüket 1-0-ra akarják megnyerni (lásd Juventus, bár a Bayern ellen nem nagyon jött össze).

Végezetül arra lennék kíváncsi, hogy egy magát szurkolónak nevező akárkinek miért kell a kedvenc csapatának játékosát, edzőjét, elnökét, stb. fikázni, főleg hogy a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk? A mi érdekünk az, hogy Valdes jól teljesítsen. Nem más, hanem ő. Ha valakinek meg a pofája nem tetszik, ki lehet kapcsolni a tévét.

Amúgy peace!

ui: nem Valdes-imádó vagyok, hanem a csapat összes játékosának imádója. :wink:

THE DOCTOR
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.11. 20:09:56

ke.andy írta:Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..

Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.

Egy - az egyben nagyon jól számol VV, de azért Cassiassal vagy Buffonnal egy napon emlegetni.... ugyan..
Köszönöm szépen szebben én sem mondhattam volna! Örülök, hogy vannak még emberek akik normálisan gondolkodnak! Ez a dolga , hogy védjen ha meg egyet véd akkor már mindenki habzik , hogy válogatottba...ugyanmár... egy pancser
SEX N MONEY...
ke.andy
Jugador del Barça

2009.12.11. 20:02:25

Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..

Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.

Egy - az egyben nagyon jól számol VV, de azért Cassiassal vagy Buffonnal egy napon emlegetni.... ugyan..
kicsics
Jugador del Barça

2009.12.11. 19:14:26

Senki nem mondta,hogy más kapus nem hibázik!
De engem mit érdekel,hogy Casillas mellé nyúl egy labdának?
Még örülök is neki :twisted:
Engem az érdekel,hogy Victor,hogy véd,mert Barcás vagyok és ő a Barca kapusa...
A múltkor például meg dícsértem a Madrid elleni teljesítménye után,utána kétszer hibázott és azért meg le hordtam ez így szerintem teljesen rendjén van.
Nem vagyok ellene csak utálom,ha bénázik,de ki nem???
Azért mert el mondom a véleményem az esetről az nem jelenti azt, hogy cső látásom van...
Mindenkinek más a véleménye,elvégre is különböző emberek vagyunk.
Nem értem miért kell a másikat oltogatni,mert el mondja mit gondol,persze aki nagyon vakon van azt lehet :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.11. 15:57:49

barca99 írta:
Buffon,Casillas,VDS jobb kapus mint Valdés de megszerezhetetlenek
Ez egy teljesen általános tendencia, hogy a fent említett kapusok ill. Valdes is csinálhat akármit, a futballtársadalom külön szintre helyezik őket.

Buffon speciel milyen fszán kiütötte Olicnak a labdát hétközben. Mégse mondja senki, mekkora lúzer, vagy hogy Valdes jobb nála. :D

De ott volt tavaly Valdes 'kipasszolom De la Penának' a labdát akciója, pont ugyanabban a fordulóban Casillas kb. pont azt csinálta. Pechünkre az Espanyol kp-ja jobban képzett, így értékesítette is, de ennek ellenére sokkal nagyobb lúzerként volt beállítva Valdes, mint Casillas.

Szerintem max. Casillas helyezhető nála magasabbra valami ranglétrán, a többi kapust én nem tudnám elé (bár mögé sem) helyezni.
Egyetértek. Itt néhányan azt hiszik, csak és kizárólag Valdes hibázik a kapusok között. Casillas idén harmat, egy jó meccse volt, viszont annál több nevetséges hibája. Fel kellene már fogni: HIBÁTLAN KAPUS NINCS!
Valdes tökéletes kapus, nem kell jobb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt