Ronaldinho&Barca írta:
Schumi pedig eléggé úgy tűnik visszatér, nem tudom, nekem kicsit vegyesek az érzelmeim, talán azért mert fel se fogom mi történik, az "ősi" riválishoz úgymond visszatérni, nem piros autóban fog harcolni.. Ő és a Ferrari ebben a szériában.. nem is tudom lehet e hasonlítani máshoz, illetve szabad e. De van ő olyan nagy kedvencem, példaképem, hogy bármilyen csapatnál szerepeljen, csak neki fogok drukkolni.

Várom a visszatérést, de annak jobban örültem volna, ha a Ferrariban teszi.

Totál így vagyok én is.
Eddig nem akartam kommentálni nagyon a dolgot,de így,h ezt leírtad,gondoltam én is kifejtem.
NEkem is baromi vegyesek az érzéseim,mivel közismerten nem szívlelem a németet.Viszont ahogy korábban írtam,a Mercit nagyon és terveztem,h szurkolok nekik is a MEki mellett.Na,ez egészen addig a pillanatig lesz érvényben,míg hivatalossá nem válik a házasság.
Számomra is felfoghatatlan,h a nagy "ellenség" visszatér és ráadásul épp a Merdzsóhoz.Nagyon szeretem a német csapatot (bár ez persze a korábbi Mekis szimbiózis miatt...),de nem mindegy,h milyen pilótával/kkal.Ha tényleg beül Schumi a csillagosokhoz,akkor leveszem róluk a kezem,nem fogok tudni szurkolni nekik.
Amúgy sem lelkesedtem a visszatéréséért,de ha már igen,jobb lenne,ha a Ferrariba.
Szal merőben más megközelítésből,de van hasonlóság a megítélésünkben
barca28 írta: Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba

Sztem inkább olyan,mintha a BARCÁban,Atleticoban térne vissza.Vagy a Marseille-ben...