Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
zeus021
Jugador del Barça

2009.12.23. 13:50:29

andris871120 írta:Végre ismét van miért F1-t nézni!!! Hajrá Ferrari ,Hajrá Schumi!!!!
Ugyan ez ez érzés van bennem is!!!
Mihu
Director del Fútbol

2009.12.23. 13:36:42

Varatrix írta:
LG írta:Remélem valóban visszatér, és megmutatja a fiatalabb kollégáknak, h ki az igazi tanár. 8) Mióta ő kiszállt, nem fogott úgy meg ez a sport. 1x igen, az az emlékezetes 2008-s brazil nagydíj. De amúgy nem volt az igazi már...de most újra a régi lázzal tudnám nézni az F1-t. Afelől nincs kétségem, h nagyszerű formában tér vissza a mester, idézőjel nélkül :!: :twisted:
Én elhiszem, hogy Sumi a sportág emblematikus alakja, de távozása után pont hogy izgalmasodott az F1.
Évekig ment az, hogy "Sumi ismét világbajnok".
Visszavonulása után pedig rettentő szoros lett a verseny.
Mondjuk nem hiszem, hogy most visszajön és megy minden a régiben.
Szerintem ugyanolyan szoros lesz, csak vele együtt.
Kicsit a Tour de Francera emlékeztet az egész.
Armstrong esetére.
Reklámnak tökéletes.

Nekem hiányozni fog a Forma 1 ügyeletes rossz fiúja. :cry:
Avataromat tessék figyelmen kívül hagyni egy picit :) Engem nem érdekel, hogy hány pont van a versenyzők között a ponttáblán. Attól, hogy az utolsó előtti futam előtt 1 pont van két versenyző között, attól még egy előzésmentes futam, ami abból áll, hogy rajt után mindenki elfoglalja a pozícióját, majd levezetünk 70 kört anélkül, hogy változás lenne, 5-10-20 mp-es különbségekkel.....nekem egy ilyen verseny izgalmán az sem változtat hogy juj most Jenő és Ferike azonos pontszámmal fognak állni az utolsó futam előtt. Azért mondtam, hogy az avataromat tessék figyelmen kívül hagyni, mert nem akarom megkapni, hogy: Miért? Schumacher idején izgalmasak voltak a futamok? A válaszom: nem.

Viszont akkoriban még mindig több izgalom volt, mint most. Akkoriban azért ott volt egy Montoya, egy Ralf Schumacher, egy Sato, egy Alonso, egy Trulli....akkoriban szerintem ezek a nevek, azokban az autókban több izgalmat szolgáltattak, mint a mostani mezőny.
ab1daL
Director del Fútbol

2009.12.23. 13:30:26

Érdekes lesz a Schumi - Alonso csata. :) Csak most Fernando lesz a Ferrariban. :) Forza Ferrari!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.23. 12:46:20

LG írta:Remélem valóban visszatér, és megmutatja a fiatalabb kollégáknak, h ki az igazi tanár. 8) Mióta ő kiszállt, nem fogott úgy meg ez a sport. 1x igen, az az emlékezetes 2008-s brazil nagydíj. De amúgy nem volt az igazi már...de most újra a régi lázzal tudnám nézni az F1-t. Afelől nincs kétségem, h nagyszerű formában tér vissza a mester, idézőjel nélkül :!: :twisted:
Én elhiszem, hogy Sumi a sportág emblematikus alakja, de távozása után pont hogy izgalmasodott az F1.
Évekig ment az, hogy "Sumi ismét világbajnok".
Visszavonulása után pedig rettentő szoros lett a verseny.
Mondjuk nem hiszem, hogy most visszajön és megy minden a régiben.
Szerintem ugyanolyan szoros lesz, csak vele együtt.
Kicsit a Tour de Francera emlékeztet az egész.
Armstrong esetére.
Reklámnak tökéletes.

Nekem hiányozni fog a Forma 1 ügyeletes rossz fiúja. :cry:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
andris871120
Jugador del Barça

2009.12.23. 12:34:09

Végre ismét van miért F1-t nézni!!! Hajrá Ferrari ,Hajrá Schumi!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.23. 12:05:38

Remélem valóban visszatér, és megmutatja a fiatalabb kollégáknak, h ki az igazi tanár. 8) Mióta ő kiszállt, nem fogott úgy meg ez a sport. 1x igen, az az emlékezetes 2008-s brazil nagydíj. De amúgy nem volt az igazi már...de most újra a régi lázzal tudnám nézni az F1-t. Afelől nincs kétségem, h nagyszerű formában tér vissza a mester, idézőjel nélkül :!: :twisted:
LM10
Director del Fútbol

2009.12.23. 12:00:27

Én Raikonnen érzelmű voltam eddig. De mivel kiszállt az F1-ből (sztem véglegesen, bár Sumi is visszatérőben), másnak szurkolok. Rosberg elég tehetséges pilóta, és még jó autót is kap majd. Meg nekem vaalmennyire szimpatikus a srác. De ha Sumi visszatér akkor neki fogok szorítani. Nemtudom miért, pedig a Ferraris Sumi nemvolt a kedvencem. Sztem 2010-ben Mercedes GP-nek szorítok mind2 tagjának.
Amúgy sztem ha van 1 nagy kedvenced az F1-ben, akkor másik már nemnaon lesz, max szorítasz jobban vkinek. Unokatesóm is Hakkinen fan volt, és mióta kiszállt nincs igazi kedvence. Nekem Kimi marad mindig is a favorit.
Riadtribizli
Barça B

2009.12.23. 11:59:21

\:D/ =D> :) :D :lol: !HIVATALOS! :lol: :D :) =D> \:D/
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.23. 11:38:02

Vito írta:na! visszatér a "mester"! 8) :lol:
az ilyen poénokért még haragudni se tudok :lol: :wink: meg nem is kell.

hú hát még mindig csak 95%ig hivatalos, még mindig nem kezdek örülni,és iszonyatosan várni a márciust,de azért kicsit elkezdek :D

azért jobban örültem volna ha 08ban,esetleg tavaly tér vissza,de régi álma,h Német géppel menjen,és most úgy tűnik nem is akármilyen erősségű lesz.

Forca (ill németül kellene most írjam :D Spurt?) Schumi! :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2009.12.23. 10:51:39

na! visszatér a "mester"! 8) :lol:
habár sohasem tartozott a kedvenceim közé (és akkor finoman fogalmaztam), biztos, hogy színt visz a mai F1-be.
nagyon nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud mutatni a nyugdíjas évei elején, elméletileg minden adott a jó szerepléshez:
..csókos a FIA elnök, csókos a csapatvezető, echte gyári német csapat, német pilótákkal, német motorral!
jó év lesz alonsoval, vetellel, schumival, hamiltonnal, buttonnal.
remélem szétpüfölik egymást!! 8)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.23. 09:41:22

http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... =&pagenr=6

Apa kezdodik :D Vegre ugy ulok le egy F1-es verseny ele,hogy legalabb nem garantalt,hogy halalra unom magom... :)

Remelem vegleges...
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
gianni
Entrenador del Barça

2009.12.18. 20:15:31

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.13. 22:11:06

Még a gondolataimat azzal kibővítve, hogy szerintem 2006-ban azon a Brazil futamon, méltó képen búcsúzott ő, ennek a kategóriának az élő legendája. Az a futam leírhatatlan volt, még mindig előttem vannak a képek, sose fogom elfelejteni, sport történelemben, olyan ajándékot amit ő akkor adott nekem, 1x kap az ember a tv előtt. De gondolom ezzel minden Schumi fanatikus egyet ért velem. :) Persze minden álmom őt újra pályán, f1-es gépet vezetve látni, de vegyesek az érzelmek így is. Bár egy olyan ember mint ő rettentően hiányzik ebből a mezőnyből, ő egy olyan név, egy olyan személyiség, hülyén hangozhat, de lenne egy vezér a versenyzők között. A tudása, az a tapasztalat amivel ő bír, és vezetői képessége leírhatatlan, egyedi, kellene neki egy kis idő megszokni a dolgokat, mert azért 4 év alatt változott az f1, de szerintem erőnlétileg fog megszenvedni, mert 40 évesen más a fizikuma és a szervezete az embernek, de minden fejben dől el. Várjuk ki a végét, viszont ha újra össze áll a Brawn Schumacher páros.. akkor biztos nem fogunk unatkozni. :) Kíváncsian várom a fejleményeket.. :) És vissza az ÖrökKedvencet. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mihu
Director del Fútbol

2009.12.13. 20:03:08

El fanático írta:A Lotus F1es team-jében pedig Trulli - Kovalainen duó várható...

Sumáker - bocs, de megszoktam - tehát Schumacher visszatéréséről pedig annyit, hogy nagyon is lehetségesnek tartom, mivel Kimi menesztésével komoly marketing-érték vesztés is fennáll, amit Berni bácsi nem nyel le, ezért a brit tulajdonban lévő csapat bekockáztatja a jó öreg Sumit, aki ha megállja a helyét, akkor jó, ha nem úgy is jó - esetleg a csapatnak annyira nem, de lesz sok-sok néző, sok-sok pénz fog befolyni - nyilván Ross Brawnék is profitálnak az ügyből, még blama esetén is, csak ezt nem kötik az orrunkra. :roll:
Szerintem az Alonso-Ferrari házasság marketing értéke sokkal nagyobb mint Raikönnen-é.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.13. 19:58:13

A Lotus F1es team-jében pedig Trulli - Kovalainen duó várható...

Sumáker - bocs, de megszoktam - tehát Schumacher visszatéréséről pedig annyit, hogy nagyon is lehetségesnek tartom, mivel Kimi menesztésével komoly marketing-érték vesztés is fennáll, amit Berni bácsi nem nyel le, ezért a brit tulajdonban lévő csapat bekockáztatja a jó öreg Sumit, aki ha megállja a helyét, akkor jó, ha nem úgy is jó - esetleg a csapatnak annyira nem, de lesz sok-sok néző, sok-sok pénz fog befolyni - nyilván Ross Brawnék is profitálnak az ügyből, még blama esetén is, csak ezt nem kötik az orrunkra. :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.13. 19:53:47

miihii írta:
ozsimiki írta:
hülyeség, ez nem foci...
Igaz,de ha már mindenképp ezzel a fura hasonlattal élt a kollega,akkor módosítottam az ""életszerűbb"" (talán nem ez a jó szó rá :oops: ) verzióval. :wink:

Mikitől és a többi Scumi fantól kérdezem,h mire számítatok a kedvenctől?Szerintetek milyen teljesítményre lesz képes ennyi idő után ebben a megváltozott F1-ben?
Persze,feltételezve,h valós a visszatérése...
szntem nincs rá jó szó,mert "hülyeség" :wink: :lol: tudván,h anno miket nyilatkozott,és ,h egy teljesen új csapatról van szó, ami nem volt eddig vetélytársa a Ferrarinak,na meg amiket leírtam...(senki se tudja,h ha a Ferrarinal lenne üres hely,akkor nem e oda ment volna :wink: )

nah a kérdésedre:

passz, de ő bármire képes, és most ha aláírja,akkor ugyanannyi felkészülése lesz,mint a többieknek, nem élem bele magam még én sem,de ha jön,akkor bőven kiegyenlíti azt a tudatot,h alonso a Ferrariba került :? kb le fogom s.arni.

konstruktőri szinten marad a Ferrari,minden más Schumi,ahogy 1991-2006ig mindig.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.13. 19:47:54

Mihu írta: Ezek a slick gumik már nem azok, mint amik voltak 97-ben :)
Persze tudom, de a karakterisztikájuk megegyezik a régebbi slickekkel max fejlettebbek minden tulajdonságban.
Mihu
Director del Fútbol

2009.12.13. 19:45:36

miihii írta:
Mikitől és a többi Scumi fantól kérdezem,h mire számítatok a kedvenctől?Szerintetek milyen teljesítményre lesz képes ennyi idő után ebben a megváltozott F1-ben?
Továbbra is két dolgot tudok mondani.

Az egyik az, hogy nem élem bele magam, mert szerintem teljesen felesleges.

A másik meg az, amit már az előző szezonban is mondtam amikor szó volt róla hogy helyettesíti Massa-t. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az egyik sír, mert pályafutásának befejezése csak egy 8. vb címmel lehetett volna szebb, annál a Brazil Nagydíjon mutatott teljesítménytől, és szerintem nem tudna már olyan szintet hozni, amit elvárhatunk Tőle. A másik meg nevet, mert ismét izgalmakkal telten ülnék le szombat és vasárnap délután a tv elé, mert láthatom gyerekkorom meghatározó versenyzőjét.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2009.12.13. 19:44:26

gergo9 írta:Hát túl sok a hír már a Schumacher-Mercedes házasságáról, túl sok hogy ne legyen igaz. Félig-meddig úgy tekintem már hogy visszatért 8)
Bármire képes lehet.
A kondija rendben lesz azt hiszem a faterja nyilatkozott hogy "úgy edz mint az őrült". Versenysebbeségét nagyjából karbantartotta gokartozott stb.
Fejben,rutinban pedig nagyon ott van azt nem felejhette el. A Mercedes motor verhetetlen, Ross Brawn pedig garancia a tuti cuccra.
Igazából azt hiszem egy év esett ki neki teljesen a tavalyi mert a tavalyelőtti kocsit is tesztelhette.
Bár igaz hogy erre a idényre változott sokat az F1. Slickel többet ment mint bárki más a mezőnyben, nem hiszem hogy lenne olyan probléma ami ne tudna áthidalni a szezon előtti teszteken, szimulátoron.
Ezek a slick gumik már nem azok, mint amik voltak 97-ben :)
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.13. 19:42:21

Hát túl sok a hír már a Schumacher-Mercedes házasságáról, túl sok hogy ne legyen igaz. Félig-meddig úgy tekintem már hogy visszatért 8)
Bármire képes lehet.
A kondija rendben lesz azt hiszem a faterja nyilatkozott hogy "úgy edz mint az őrült". Versenysebbeségét nagyjából karbantartotta gokartozott stb.
Fejben,rutinban pedig nagyon ott van azt nem felejhette el. A Mercedes motor verhetetlen, Ross Brawn pedig garancia a tuti cuccra.
Igazából azt hiszem egy év esett ki neki teljesen a tavalyi mert a tavalyelőtti kocsit is tesztelhette.
Bár igaz hogy erre a idényre változott sokat az F1. Slickel többet ment mint bárki más a mezőnyben, nem hiszem hogy lenne olyan probléma ami ne tudna áthidalni a szezon előtti teszteken, szimulátoron.
miihii
KHAL

2009.12.13. 19:10:06

ozsimiki írta:
hülyeség, ez nem foci...
Igaz,de ha már mindenképp ezzel a fura hasonlattal élt a kollega,akkor módosítottam az ""életszerűbb"" (talán nem ez a jó szó rá :oops: ) verzióval. :wink:

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.13. 18:47:40

miihii írta:
barca28 írta: Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba :roll:
Sztem inkább olyan,mintha a BARCÁban,Atleticoban térne vissza.Vagy a Marseille-ben...
:wink:
hülyeség, ez nem foci,ahol 22es a keret,itt 2 hely van pilótáknak,és már rég megvan a Ferrarinak a pilóta párosa, élő szerződéssel.

+régi vágya (már karrierje közepén,elején is mondta,tudni lehetett, sőt még Ferraris évei közepén is),h egy német kocsival is szeretne versenyezni. Ő német. és nem a mekibe megy,hanem egy teljesen új csapathoz,aki távolról sem ellensége a Ferrarinak.

ha visszatér...reménykedem.
Kép
miihii
KHAL

2009.12.13. 18:03:46

Ronaldinho&Barca írta:
Schumi pedig eléggé úgy tűnik visszatér, nem tudom, nekem kicsit vegyesek az érzelmeim, talán azért mert fel se fogom mi történik, az "ősi" riválishoz úgymond visszatérni, nem piros autóban fog harcolni.. Ő és a Ferrari ebben a szériában.. nem is tudom lehet e hasonlítani máshoz, illetve szabad e. De van ő olyan nagy kedvencem, példaképem, hogy bármilyen csapatnál szerepeljen, csak neki fogok drukkolni. :) Várom a visszatérést, de annak jobban örültem volna, ha a Ferrariban teszi. :? :)
Totál így vagyok én is.
Eddig nem akartam kommentálni nagyon a dolgot,de így,h ezt leírtad,gondoltam én is kifejtem.
NEkem is baromi vegyesek az érzéseim,mivel közismerten nem szívlelem a németet.Viszont ahogy korábban írtam,a Mercit nagyon és terveztem,h szurkolok nekik is a MEki mellett.Na,ez egészen addig a pillanatig lesz érvényben,míg hivatalossá nem válik a házasság.
Számomra is felfoghatatlan,h a nagy "ellenség" visszatér és ráadásul épp a Merdzsóhoz.Nagyon szeretem a német csapatot (bár ez persze a korábbi Mekis szimbiózis miatt...),de nem mindegy,h milyen pilótával/kkal.Ha tényleg beül Schumi a csillagosokhoz,akkor leveszem róluk a kezem,nem fogok tudni szurkolni nekik.
Amúgy sem lelkesedtem a visszatéréséért,de ha már igen,jobb lenne,ha a Ferrariba. :?
Szal merőben más megközelítésből,de van hasonlóság a megítélésünkben 8)
barca28 írta: Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba :roll:
Sztem inkább olyan,mintha a BARCÁban,Atleticoban térne vissza.Vagy a Marseille-ben...
:wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.13. 17:18:55

Hát szerintem nagyon elrontaná a karrierjét azzal ha visszatérne,jó lehet hogy szépen mennem meg minden de akkor is. Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba :roll:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.13. 17:15:09

"Ha én 37 évesen futamot tudtam nyerni a Jordannel, akkor Michael is biztosan meg tudja tenni ezt Ross Brawnék autójával, még 41 évesen is. Egyébként úgy vélem, hogy 2006-ban sem önszántából vonult vissza. Az egy politikai húzás volt, és a Ferrari nyomást gyakorolt rá. Az egyetlen probléma szerintem a nyaksérülése, amit év elején motorozás közben szedett össze, és ami meggátolta őt abban, hogy Massa helyére beüljön"- vélekedett az egykori rivális, Damon Hill.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése