Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan ez ez érzés van bennem is!!!andris871120 írta:Végre ismét van miért F1-t nézni!!! Hajrá Ferrari ,Hajrá Schumi!!!!
Avataromat tessék figyelmen kívül hagyni egy picitVaratrix írta:Én elhiszem, hogy Sumi a sportág emblematikus alakja, de távozása után pont hogy izgalmasodott az F1.LG írta:Remélem valóban visszatér, és megmutatja a fiatalabb kollégáknak, h ki az igazi tanár.Mióta ő kiszállt, nem fogott úgy meg ez a sport. 1x igen, az az emlékezetes 2008-s brazil nagydíj. De amúgy nem volt az igazi már...de most újra a régi lázzal tudnám nézni az F1-t. Afelől nincs kétségem, h nagyszerű formában tér vissza a mester, idézőjel nélkül
![]()
Évekig ment az, hogy "Sumi ismét világbajnok".
Visszavonulása után pedig rettentő szoros lett a verseny.
Mondjuk nem hiszem, hogy most visszajön és megy minden a régiben.
Szerintem ugyanolyan szoros lesz, csak vele együtt.
Kicsit a Tour de Francera emlékeztet az egész.
Armstrong esetére.
Reklámnak tökéletes.
Nekem hiányozni fog a Forma 1 ügyeletes rossz fiúja.
Én elhiszem, hogy Sumi a sportág emblematikus alakja, de távozása után pont hogy izgalmasodott az F1.LG írta:Remélem valóban visszatér, és megmutatja a fiatalabb kollégáknak, h ki az igazi tanár.Mióta ő kiszállt, nem fogott úgy meg ez a sport. 1x igen, az az emlékezetes 2008-s brazil nagydíj. De amúgy nem volt az igazi már...de most újra a régi lázzal tudnám nézni az F1-t. Afelől nincs kétségem, h nagyszerű formában tér vissza a mester, idézőjel nélkül
![]()
az ilyen poénokért még haragudni se tudok
Szerintem az Alonso-Ferrari házasság marketing értéke sokkal nagyobb mint Raikönnen-é.El fanático írta:A Lotus F1es team-jében pedig Trulli - Kovalainen duó várható...
Sumáker - bocs, de megszoktam - tehát Schumacher visszatéréséről pedig annyit, hogy nagyon is lehetségesnek tartom, mivel Kimi menesztésével komoly marketing-érték vesztés is fennáll, amit Berni bácsi nem nyel le, ezért a brit tulajdonban lévő csapat bekockáztatja a jó öreg Sumit, aki ha megállja a helyét, akkor jó, ha nem úgy is jó - esetleg a csapatnak annyira nem, de lesz sok-sok néző, sok-sok pénz fog befolyni - nyilván Ross Brawnék is profitálnak az ügyből, még blama esetén is, csak ezt nem kötik az orrunkra.
szntem nincs rá jó szó,mert "hülyeség"miihii írta:Igaz,de ha már mindenképp ezzel a fura hasonlattal élt a kollega,akkor módosítottam az ""életszerűbb"" (talán nem ez a jó szó ráozsimiki írta:
hülyeség, ez nem foci...
) verzióval.
![]()
Mikitől és a többi Scumi fantól kérdezem,h mire számítatok a kedvenctől?Szerintetek milyen teljesítményre lesz képes ennyi idő után ebben a megváltozott F1-ben?
Persze,feltételezve,h valós a visszatérése...
Továbbra is két dolgot tudok mondani.miihii írta:
Mikitől és a többi Scumi fantól kérdezem,h mire számítatok a kedvenctől?Szerintetek milyen teljesítményre lesz képes ennyi idő után ebben a megváltozott F1-ben?
Persze,feltételezve,h valós a visszatérése...
Ezek a slick gumik már nem azok, mint amik voltak 97-bengergo9 írta:Hát túl sok a hír már a Schumacher-Mercedes házasságáról, túl sok hogy ne legyen igaz. Félig-meddig úgy tekintem már hogy visszatért![]()
Bármire képes lehet.
A kondija rendben lesz azt hiszem a faterja nyilatkozott hogy "úgy edz mint az őrült". Versenysebbeségét nagyjából karbantartotta gokartozott stb.
Fejben,rutinban pedig nagyon ott van azt nem felejhette el. A Mercedes motor verhetetlen, Ross Brawn pedig garancia a tuti cuccra.
Igazából azt hiszem egy év esett ki neki teljesen a tavalyi mert a tavalyelőtti kocsit is tesztelhette.
Bár igaz hogy erre a idényre változott sokat az F1. Slickel többet ment mint bárki más a mezőnyben, nem hiszem hogy lenne olyan probléma ami ne tudna áthidalni a szezon előtti teszteken, szimulátoron.
Igaz,de ha már mindenképp ezzel a fura hasonlattal élt a kollega,akkor módosítottam az ""életszerűbb"" (talán nem ez a jó szó ráozsimiki írta:
hülyeség, ez nem foci...
hülyeség, ez nem foci,ahol 22es a keret,itt 2 hely van pilótáknak,és már rég megvan a Ferrarinak a pilóta párosa, élő szerződéssel.miihii írta:Sztem inkább olyan,mintha a BARCÁban,Atleticoban térne vissza.Vagy a Marseille-ben...barca28 írta: Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba
Totál így vagyok én is.Ronaldinho&Barca írta:
Schumi pedig eléggé úgy tűnik visszatér, nem tudom, nekem kicsit vegyesek az érzelmeim, talán azért mert fel se fogom mi történik, az "ősi" riválishoz úgymond visszatérni, nem piros autóban fog harcolni.. Ő és a Ferrari ebben a szériában.. nem is tudom lehet e hasonlítani máshoz, illetve szabad e. De van ő olyan nagy kedvencem, példaképem, hogy bármilyen csapatnál szerepeljen, csak neki fogok drukkolni.Várom a visszatérést, de annak jobban örültem volna, ha a Ferrariban teszi.
![]()
Sztem inkább olyan,mintha a BARCÁban,Atleticoban térne vissza.Vagy a Marseille-ben...barca28 írta: Az ő pályafutásának vége szépen sikerült zárnia,a futball nyelvén ez olyan mintha Zidane visszamenne a Realba