Fevernova írta:Kérdezz meg egy MAdridistát , mit köszönhetnek Ikernek! Rendben? Aztán beszélgethetünk! Az ég leszakad az elvakultságotoktól!
Pffűű,ez aztán a válasz
Én nem arról beszéltem,h a reálnak miben segített Iker,hanem,h nekünk miben tudna?
A bajnokságban kaptunk tavaly 35 gólt.Ebből talán 3 született VV hibájából (emellett meccs sztem nem ment el ezeken).Ha a nagyon tökéletes Casillas állt volna ott,akkor mennyivel kevesebb?1-el!?Tyűűha,azonnal idehozni!
Remélem érted már a lényeget.Akárki állna a kapunkban,nem lenne semmilyen gyökeres változás.Ő sem hozná 0-ra a bajnokságot és bizony beszedett ő is nem egy arcpirító gólt.
Annyira sokkal beljebb lennénk azzal,ha ő védene?Dolga ugyanannyi lenne és kábé ugyanennyire oldaná meg.VV néhány hibája benne van az ő teljesítményében is...
Na,mindegy.Túl nagy fenék lett kerítve ennek a két gólnak,amik úgy vannak beállítva lassan,mintha VV direkt bedobálta volna a kapunkba.
Én elmondtam,amit szerettem volna,le is zárnám a témát.
A legjobb lesz tényleg,ha elkezdünk előre nézni,és az esti meccsen együtt szurkolni a csapatnak a győzelemért és Victornak,h kifogja az Espanyol szemét.
Pííísz.