Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.17. 16:06:39

van Bommel írta:pláne ha végigszenvedte az éveket Busquets,Bonano,Dutruel,Hesp meg mittomén még kicsodák szerencsétlenkedéseit. Remélem élete végéig a Barca 1ese lesz
Hát igen. A hideg kiráz ma is e nevektől. Egyébként még Bonano és Hesp annyira nem is voltak extra gyengék, ellenben a két kiemelt úriemberrel.
A lényeg: Most végre-és remélem hosszú ideig-megvan az a kapus, aki méltó a Barca mezére.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.17. 16:06:30

Nálam Bonano jelentette az abszolút mélypontot. Sírógörcs kerülgetett mikor megláttam. Aztán pár évre rá játszottunk ellene és a szemünket is kivédte.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.17. 16:04:25

Valdesnek mindig voltak,vannak,lesznek meccseket eldöntő bravúrjai és orbitális hibái.Nem számít, ő egy igazi hazai :D ,igy szeresssük.

Ha a tavalyi formáját idén is hozza nekem bőven elég,de most sincs vele semmi problémám.

Vamos Víctor. :wink:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.17. 16:00:32

Saját nevelés, remek reflexű bravúrkapus, aki simán jobb mint Reina pl. Aki azt mondja, hogy nem jó kapus, nem ért a focihoz, pláne ha végigszenvedte az éveket Busquets,Bonano,Dutruel,Hesp meg mittomén még kicsodák szerencsétlenkedéseit. Remélem élete végéig a Barca 1ese lesz
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.17. 15:57:17

Hát ez bizony így van. Hála az égnek sokat fejlődött mindenki örömére. de azért nem esnék át a ló túloldalára sem. Ahogy olvasgatom miket írtok egyre inkább az jön le, hogy már ő a világ legjobb kapusa. Azért idáig nem kéne elmennünk (még)!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.17. 15:50:38

zeus021 írta:Sziasztok
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal akik VV-t klasszis kapusnak tartják
A haverjaim engem is mindig leugatnak, hogy mekkora egy [auto_cenzúra], de ilyenkor szoktam kontrázni, hogy sztem abszolút bravúr kapus (nézzük csak meg az egy az egy szituációkat, talán a legjobb százalékban védi ki)
Emellett meg emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor is Casillas rengeteg potyát kapott a realban, igaz a válogatottban általában parádézik, de ehhez kell egy Puyol Pique védőpáros is, vagy emlékezzünk csak Petr Cech hatalmas bakijára az EB-n amikor mondhatjuk, hogy miatta estek ki a csehek
Itt is le lehet oltani, de én nekem ez a véleményem. Nah ... Piece
Lehet, hogy páran írnak ellenvéleményt, de, aki nézi a Barca meccseit az látja (vagy nem, de nem mindenki lát, aki néz) a fejlődést. Nem tudok mondani ma olyan kapust, aki (az összes tulajdonságait szem előtt tartva) megelőzné Valdest. Nekem Casillas már rég nem jobb!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.17. 14:54:41

zeus021 hozzászólásáról jutott eszembe valami.
Miért van az, hogy nem ismerik el Valdes tudását? Úgy értem, ha nem-Barca drukkerektől megkérdeznénk, hogy sorolják fel a világ TOP5 kapusát, akkor a legtöbb esetben valszeg nem szerepelne a mi kapusunk a listában. Lenne egy Cech, Buffon, Van Der Sar, Casillas, Reina (vagy Neuer, vagy más) sor.

Tavaly én is így gondoltam volna. Nálam még a TOP10-be is nehezen fért volna be. De év végére azért már alkotott valamit, ami alapján kalapot lehet emelni. És a jelenlegi szezonban is döntően jól véd (2 durva bakit leszámítva). Eddigi teljesítménye alapján TOP3-as kapus egyértelműen.

Hogy összekapcsoljam a két "bekezdést": azt hiszem, egy kis időnek azért el kell telnie, hogy a "nép" hozzászokjon Valdes jó formájához. Vagy egyáltalán: hogy elismerjék a tudását, s ne csak a jó formát. Azok a kapusok, akiket rendre Valdes elé helyeznek, évről-évre jó teljesítményt nyújtanak, nagyon kevés megingással. Tehát egyáltalán nem véletlen a rangsorolás. Úgy érzem, hogy ezen nagy a hangsúly (mármint a múltbeli teljesítmény kapcsán), ami meglátszik a válogatottbeli nem-szereplésein, és az általános megítélésén.
Szóval: ezt a teljesítményét meg kéne őriznie a szezon végéig. És akkor talán jobban el fogják ismerni a "szakértők", a szöv.kapitány, vagy a hétköznapi emberek.

Még valami: vonalkapusokat nem nagyon díjazzák.
Bár fejlődött tavalyhoz képest, még mindig nagy a bizonytalankodás a szögleteknél vagy szabadrúgásoknál.
zeus021
Jugador del Barça

2009.12.17. 14:38:51

Sziasztok
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal akik VV-t klasszis kapusnak tartják
A haverjaim engem is mindig leugatnak, hogy mekkora egy [auto_cenzúra], de ilyenkor szoktam kontrázni, hogy sztem abszolút bravúr kapus (nézzük csak meg az egy az egy szituációkat, talán a legjobb százalékban védi ki)
Emellett meg emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor is Casillas rengeteg potyát kapott a realban, igaz a válogatottban általában parádézik, de ehhez kell egy Puyol Pique védőpáros is, vagy emlékezzünk csak Petr Cech hatalmas bakijára az EB-n amikor mondhatjuk, hogy miatta estek ki a csehek
Itt is le lehet oltani, de én nekem ez a véleményem. Nah ... Piece
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.17. 14:24:11

szajko írta: Mellékesen megjegyzem idén Cech többet potyázott mint Valdes.
Továbbmegyek: Casillas csak a Milan ellen többet hibázott, mint idén Valdes...de mindegy. Itt a bírálók Valdest a hibái, a konkurenciát meg a védései alapján ítélik meg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.17. 14:20:17

Nálam ziccer hárításba ő a top1 a világon.
Viszon a kijövetleivel vannak néha gondok, de idén már rendre jól jön ki a szögleteknél vagy rögzített szituknál és leszedi a labdát.

Mellékesen megjegyzem idén Cech többet potyázott mint Valdes.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.17. 14:10:48

abraka írta: De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.
Puff
Ne haragudj, de ezt honnan veszed? El kellene fogadni, hogy ma már Valdes simán van olyan jó mint az olasz.
Persze Victor hibái látványosabbak, hisz alig megy néha lövés a kapunkra. Ellenben hogy ne menjünk messzire, Buffonnak a bl kiesésben is van szerepe, Olic gólja előtt pl. jókora hibát vétett.
akik nem tartják VV-t klasszis kapusnak, azok nem veszik figyelembe azt, hogy a többi-itt divatos-kapus is megcsinálja ugyanúgy a maga hibáit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.17. 14:01:41

abraka írta:
De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.

Ikább fogalmazzunk úgy, hogy voltak Giginek olyan korszakai mikor 3 Valdést is kitett.
De a MOSTANI formát tekintve, Victor előrébb jár nálam. Buffon már nem a régi, belassult, "nyikorog" kicsit.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csaby23
Jugador del Barça

2009.12.17. 13:33:01

abraka írta:De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.
Na azért ezzel vitatkoznék...Több érv is Valdes mellett szól.
Pl.:Nézzük meg Buffont lábbal...Nem mondom hogy ügyetlen de messze nincs a toppon(Valdes viszont ebben is egyre jobb).Továbbá a jelenlegi forma,szintén sokkal jobb Valdes.Ami pedig még mellette szól az az hogy Valdes sokkal fiatalabb mint Buffon.Szóval (bár két éve is a kedvencem volt de akkor még nem gondoltam így) szerintem Valdes már van olyan jó kapus mint Buffon.

Persze ez is csak egy vélemény:D
abraka
Jugador del Barça

2009.12.16. 22:13:12

Ha már mindenki hozzászól, még egy vélemény:

Szeressük Valdes-t (aki nem akarja, az szokja meg), mert megérdemli... Örülhetünk, hogy ő védi a kapunkat.

De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.

Puff
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.16. 19:10:48

Szerintem erre SEMMI SZÜKSÉG mindorokke_barca :!:
Grat VV-nek. Én is Julio Césart raktam volna a 3. helyre.
LM10
Director del Fútbol

2009.12.16. 19:09:55

Necsak a bakikkor írjuk tele a topicot(tisztelet a kívételnek), hanem mikor nagyokat is véd. Igaz most csak 1-et kellett védenie, de az nagyon nagy volt. És grat a 2. helyéért Casillas mögött.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.16. 19:07:07

Nagy grat Neki, teljességel megérdemelte!
Helye van a legjobb hálóőrök között, ez nem lehet vitás. Már csak Del Bosquénak kellene észrevennie azt, ami nyílvánvaló. Victornak a keretben a helye!
Rivaldo-A Legnagyobb.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.12.16. 18:34:30

A FIFPro szavazatai alapján Iker Casillas lett a világ legjobb hálóőre! A Real Madrid portása Víctor Valdést (Barcelona), Julio Césart (Inter), Reinát (Liverpool) és Neuert (Schalke) utasította maga mögé a szavazáson. A díjátadásra hétfőn, a zürichi FIFA-gálán kerül sor.
Tessék Fevernova(és a többiek) ... Magyarázd(zzátok) ezt meg...
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.12.12. 19:36:45

Nem tudom mi bajotok VV-vel.. Most volt 2 bakija és kész. Viccelődni lehet rajta de fura, hogy Messi topicja nincs teletömve alázós hsz-ekkel. Szerintem azért nézik le ennyien Victor-t mert nem válogatott kapus. Casillas mellett nem is lesz, ezt nagyon sajnálom. Szerintem remek kapus és most 1-2 baki miatt nem kéne elküldeni.. Vagy ha igen akkor hozzátok Casillast.. vicc..
Nyugodtan lehet szidni Valdest ugye?

Mikor a világ 2. legjobb kapusának tartott Petr Cech sorra potyázik.
Szerintem Cech már a top 5ben sincs benne :o
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.12. 19:20:16

Fevernova írta:Figyelj már ...most tényleg hagyjuk abba! Én ezt ti azt gondoljátok! Nem akarok veszekedni veletek! Barcának szurkolok , mint ti is! Ennyi inkább most fejezzük be és este szurkoljunk!
Drága barátom!

Akkor kérlek kérdezz meg engem,hogy mit köszönhet a Barcelona Valdesnek!

De ha már így lesz, válaszolok is rá egyből :)
A tavalyi évben kb. egyik cím sem lett volna meg nélküle, annyit fogott.
Csak a BL elődöntőre gondolj.
Vagy asszem Betis elleni ligameccs, stb.

De szerintem is egy nagy kalap sz** kapus, nem ide való :evil:
Joee777
Barça B

2009.12.12. 19:17:06

Valdez nagyon jó kapus szerintem.
Minden évben kap 3 potyát, ebből most kettő lement, és nem vesztettünk belőle pontot. Mindenki hibázik, Casillas is pl a Milan ellen, de mégsem hiszem, hogy rögtön Dudeket követelték volna a helyére.... Becsüljük meg a kapusunkat, mert sokkal jobbat nem találhatunk.
miihii
KHAL

2009.12.12. 19:14:14

Fevernova írta:Kérdezz meg egy MAdridistát , mit köszönhetnek Ikernek! Rendben? Aztán beszélgethetünk! Az ég leszakad az elvakultságotoktól!
Pffűű,ez aztán a válasz :roll:

Én nem arról beszéltem,h a reálnak miben segített Iker,hanem,h nekünk miben tudna? :idea:
A bajnokságban kaptunk tavaly 35 gólt.Ebből talán 3 született VV hibájából (emellett meccs sztem nem ment el ezeken).Ha a nagyon tökéletes Casillas állt volna ott,akkor mennyivel kevesebb?1-el!?Tyűűha,azonnal idehozni!
Remélem érted már a lényeget.Akárki állna a kapunkban,nem lenne semmilyen gyökeres változás.Ő sem hozná 0-ra a bajnokságot és bizony beszedett ő is nem egy arcpirító gólt.
Annyira sokkal beljebb lennénk azzal,ha ő védene?Dolga ugyanannyi lenne és kábé ugyanennyire oldaná meg.VV néhány hibája benne van az ő teljesítményében is...

Na,mindegy.Túl nagy fenék lett kerítve ennek a két gólnak,amik úgy vannak beállítva lassan,mintha VV direkt bedobálta volna a kapunkba. :roll:
Én elmondtam,amit szerettem volna,le is zárnám a témát.
A legjobb lesz tényleg,ha elkezdünk előre nézni,és az esti meccsen együtt szurkolni a csapatnak a győzelemért és Victornak,h kifogja az Espanyol szemét.
Pííísz.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szajko
Director del Fútbol

2009.12.12. 19:11:26

Nyugodtan lehet szidni Valdest ugye?

Mikor a világ 2. legjobb kapusának tartott Petr Cech sorra potyázik.
MR. TROMORT777

2009.12.12. 19:09:14

Itt néhányan most komolyan Pintot akarják láttni a kezdőben a derbin???
Pinto nem rossz kapus, de VV nagyságrendekkel jobb.
Mindenkiben benne van a hiba. Ha Messi kihagyja a ziccerét fogjuk a fejünket, és reménykedünk, hogy a következőt belövi. Ha Márquez alá szalad a labdának, és 1az1-ben viheti az ellenfél kapura a labdát, akkor reménykedünk, hogy Valdés kivédi. De ha Valdés hibázik, akkor valszeg gólt kapunk. Mindenkinek lehet rossz napja, ha Messinek van, akkor ott van Ibra, h megoldja. Ha Márquez hibázik akkor szerelhet Puyol, de ha VV hibázik nincs senki, hogy megoldja.
VV-nek most volt két meccsen hibája, megesik mkivel. Kapusok is tudnak hibázni ők is emberek. És ezen nem kell lovagolni, meglehet említeni, sőt meg is kell említeni valamilyen szinten, attól hogy Barca szurkolók vagyunk, attól még üthetünk meg kritikus hangot, de 2 hiba után ne küldjük el a fancba.
Hibázik olykor-olykor, de a fontos meccseket hiba nélkül hozza le. Remek kapus, remek bravúrokkal, és évente 2 hibáival együtt is.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.12. 16:33:29

http://www.youtube.com/watch?v=YMeYBhGloXk
Ilyensmiket ma mar nem nayon latunk azt hiszem :D
Lezárt