Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen. A hideg kiráz ma is e nevektől. Egyébként még Bonano és Hesp annyira nem is voltak extra gyengék, ellenben a két kiemelt úriemberrel.van Bommel írta:pláne ha végigszenvedte az éveket Busquets,Bonano,Dutruel,Hesp meg mittomén még kicsodák szerencsétlenkedéseit. Remélem élete végéig a Barca 1ese lesz
Lehet, hogy páran írnak ellenvéleményt, de, aki nézi a Barca meccseit az látja (vagy nem, de nem mindenki lát, aki néz) a fejlődést. Nem tudok mondani ma olyan kapust, aki (az összes tulajdonságait szem előtt tartva) megelőzné Valdest. Nekem Casillas már rég nem jobb!zeus021 írta:Sziasztok
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal akik VV-t klasszis kapusnak tartják
A haverjaim engem is mindig leugatnak, hogy mekkora egy [auto_cenzúra], de ilyenkor szoktam kontrázni, hogy sztem abszolút bravúr kapus (nézzük csak meg az egy az egy szituációkat, talán a legjobb százalékban védi ki)
Emellett meg emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor is Casillas rengeteg potyát kapott a realban, igaz a válogatottban általában parádézik, de ehhez kell egy Puyol Pique védőpáros is, vagy emlékezzünk csak Petr Cech hatalmas bakijára az EB-n amikor mondhatjuk, hogy miatta estek ki a csehek
Itt is le lehet oltani, de én nekem ez a véleményem. Nah ... Piece
Továbbmegyek: Casillas csak a Milan ellen többet hibázott, mint idén Valdes...de mindegy. Itt a bírálók Valdest a hibái, a konkurenciát meg a védései alapján ítélik meg.szajko írta: Mellékesen megjegyzem idén Cech többet potyázott mint Valdes.
Ne haragudj, de ezt honnan veszed? El kellene fogadni, hogy ma már Valdes simán van olyan jó mint az olasz.abraka írta: De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.
Puff
abraka írta:
De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.
Na azért ezzel vitatkoznék...Több érv is Valdes mellett szól.abraka írta:De... pl. egy Buffon-hoz ne hasonlítsuk már, 2Valdes se tesz ki 1Buffon-t.
Tessék Fevernova(és a többiek) ... Magyarázd(zzátok) ezt meg...A FIFPro szavazatai alapján Iker Casillas lett a világ legjobb hálóőre! A Real Madrid portása Víctor Valdést (Barcelona), Julio Césart (Inter), Reinát (Liverpool) és Neuert (Schalke) utasította maga mögé a szavazáson. A díjátadásra hétfőn, a zürichi FIFA-gálán kerül sor.
Drága barátom!Fevernova írta:Figyelj már ...most tényleg hagyjuk abba! Én ezt ti azt gondoljátok! Nem akarok veszekedni veletek! Barcának szurkolok , mint ti is! Ennyi inkább most fejezzük be és este szurkoljunk!
Pffűű,ez aztán a válaszFevernova írta:Kérdezz meg egy MAdridistát , mit köszönhetnek Ikernek! Rendben? Aztán beszélgethetünk! Az ég leszakad az elvakultságotoktól!