Egyéb Barça meccsek
Sziasztok !
Azért azt ne felejetsük el hogy a miénk a legjobb középpálya a világon. Ezt ismételten bizonyítottuk !
Hajra BARCA ! IBRA az isten !
Azért azt ne felejetsük el hogy a miénk a legjobb középpálya a világon. Ezt ismételten bizonyítottuk !
Hajra BARCA ! IBRA az isten !
- miihii
- KHAL
Jaja,biztos a dontoben fogunk felallni ezzel a B/C sorralMessiFan írta: Kapuban Pinto a védelem pedig így: Puyol széles Csiga és Piqué középen Maxwell pedig a másik szélen. A középpályára én vkp-nak Tourét Xavi helyére Sergit Ini helyére meg Keitát. A csatársor pedig valahogy így: Pedro-Bojan-Messi.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Szevasztok!
Ibra csapatjátéka zseniális volt. Ahogy Ininek megtartotta a labdát a Pedro gól előtt, az egyedülálló. A mélységi assist-ja meg magáért beszél.
Mindenki hozzátette a magáét.
Nagyon örülök, hogy a csapat mostanában hátrányból is képes magabiztos játékkal fordítani.
Pedronak gratula a rekordhoz!
FORCA BARCA!!!!
Ibra csapatjátéka zseniális volt. Ahogy Ininek megtartotta a labdát a Pedro gól előtt, az egyedülálló. A mélységi assist-ja meg magáért beszél.
Mindenki hozzátette a magáét.
Nagyon örülök, hogy a csapat mostanában hátrányból is képes magabiztos játékkal fordítani.
Pedronak gratula a rekordhoz!
FORCA BARCA!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem jó h azért egy kicsit meg kellett dolgozni a csapatnak ezen a meccsen a győzelemért. Így legalább tudatosul a fiúkban h nem lesz ez egy sétagalopp és remélhetőleg annál komolyabban veszik az Estudiantest.
A Fifa egy szégyen
- lui1698
- Llegenda del Barça
akkor 3-2re nyerünk.Manishtushu írta:Azé' nem tudom, mi lett volna, ha 0-1-nél a mexikói belövi azt a 95%-os ziccert?!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Utánna néztem az Estudiantes de la Platának (
). És mit ne mondjak szerintem simán hozni fogjuk a meccset. Én azt mondom hogy Pedro és Messi fog megint alkotni de ha Ibra játszik akkor lazán nyerünk. Szerintem így kéne felállni:
Kapuban Pinto a védelem pedig így: Puyol széles Csiga és Piqué középen Maxwell pedig a másik szélen. A középpályára én vkp-nak Tourét Xavi helyére Sergit Ini helyére meg Keitát. A csatársor pedig valahogy így: Pedro-Bojan-Messi.
Tudom hogy korai még ezen töprengeni de hát.. Ez van

Kapuban Pinto a védelem pedig így: Puyol széles Csiga és Piqué középen Maxwell pedig a másik szélen. A középpályára én vkp-nak Tourét Xavi helyére Sergit Ini helyére meg Keitát. A csatársor pedig valahogy így: Pedro-Bojan-Messi.
Tudom hogy korai még ezen töprengeni de hát.. Ez van

- Manishtushu
- Barça C
Azé' nem tudom, mi lett volna, ha 0-1-nél a mexikói belövi azt a 95%-os ziccert?!
-
- aka Game90
Szép volt, döntőt is hozni kell.
Külön grat Pedronak!
Külön grat Pedronak!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Az első félidő se volt annyira rossz, de volt már jobb is..... Az 5. percben rámjött a szívroham és csak egy percre rá sikerült emlékeztetni magam arra, hogy még egy csomó van a meccsből..... Volt már ilyen és akkor is fantasztikusan megoldottuk mint, most.....
Pedró meg fantasztikus volt, de hát ezt teszi a katalán nevelés.....
Pedró meg fantasztikus volt, de hát ezt teszi a katalán nevelés.....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- miihii
- KHAL
Kicsit lassan vettük fel az üzemi hőfokot,de ahogy teltek a percek,úgy nőttünk fölé az ellenfélnek.
Nem rángattuk szét az istrángot,de nem is volt rá szükség.Edzőmeccs jellegű találkozón biztosítottuk a helyünket a döntőben.
Lassan már nem lesz meccs,amin ne születne valami különleges rekord a klub háza táján.Ma ez Pedrot illette
A következő derbin pedig az egyetlen hiányzó trófeát is beállíthatjuk a vitrinbe,kiteljesítve az idei szezont.
Szép volt,Fiúk!
Nem rángattuk szét az istrángot,de nem is volt rá szükség.Edzőmeccs jellegű találkozón biztosítottuk a helyünket a döntőben.
Lassan már nem lesz meccs,amin ne születne valami különleges rekord a klub háza táján.Ma ez Pedrot illette

A következő derbin pedig az egyetlen hiányzó trófeát is beállíthatjuk a vitrinbe,kiteljesítve az idei szezont.
Szép volt,Fiúk!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- El fanático
- Entrenador del Barça
Az Estudiantes de la Plata egy jó erős középcsapat, a leghíresebb játékosuk a Juan Sebastian Verón - de ezt mindenki tudja.
Az Aperturát a 6. helyen zárták.
Nem lesz könnyű meccs, de 3-1 ellenük is reális... Az utolsó bajnokijukat 0-1re elvesztették a Colón de Santa Fé ellen amúgy.
Az Aperturát a 6. helyen zárták.
Nem lesz könnyű meccs, de 3-1 ellenük is reális... Az utolsó bajnokijukat 0-1re elvesztették a Colón de Santa Fé ellen amúgy.

- levproff
- Director del Fútbol
Szerintem az Atlantéra gondolt.El fanático írta:Azért, hogy a Real-os kollégák ne durrogjanak itt?! szerencsére az Élő közvetítéses topic bezárt, így nem tudtam megválaszolni a Gettty nickűnek, akinek már érik a bannolás, remélem!

Bocsi az Off-ért..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Tükörsima ügy volt, félgőzzel. A döntőben valamivel nehezebb lesz, de ha mi szerzünk előnyt, nem lehet gondunk ott sem.
egy pillanatig nem éreztem azt, hogy komoly bajok lehetnek.
egy pillanatig nem éreztem azt, hogy komoly bajok lehetnek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
na ez már más!!!
Megmondtam, mostmár kétszer is bejött:Messi nélkül félkarú óriások vagyunk.
aII félidő már a mi szinvonalunk volt, de a hatékonysággal még mindég bajok vannak,szerintem. itt simán 6 gólnak kellettvolna lenni, ha egykicsit jobban koncentrálnak.
Ibra szerintem nagyon gyenge napot fogott ki, a 9-es mezben nem csak bemutatózni kell, hanem gólokat lőni.
nem tudom az Argentínok milyen játékerőt képviselnek, de ha két második félidőt tudunk hozni, nem lehet baj.
go Barca!
Megmondtam, mostmár kétszer is bejött:Messi nélkül félkarú óriások vagyunk.
aII félidő már a mi szinvonalunk volt, de a hatékonysággal még mindég bajok vannak,szerintem. itt simán 6 gólnak kellettvolna lenni, ha egykicsit jobban koncentrálnak.
Ibra szerintem nagyon gyenge napot fogott ki, a 9-es mezben nem csak bemutatózni kell, hanem gólokat lőni.
nem tudom az Argentínok milyen játékerőt képviselnek, de ha két második félidőt tudunk hozni, nem lehet baj.
go Barca!
- El fanático
- Entrenador del Barça
Az álmoskás, harmatos első félidő után a második játékrészt már mi uraltuk, ahogy kell - Leo zsenialitásához kétség sem férhet, csodás gólt lőtt, Pedrítónak összejött a rekord, Sergio Busquets pedig kicsit feledtette az utóbbi időkben mutatott bénázásait.
Nem mondom, hogy nem vehettük volna tönkre őket, de miért legyünk telhetetlenek?!
Azért, hogy a Real-os kollégák ne durrogjanak itt?! szerencsére az Élő közvetítéses topic bezárt, így nem tudtam megválaszolni a Gettty nickűnek, akinek már érik a bannolás, remélem!
Nem mondom, hogy nem vehettük volna tönkre őket, de miért legyünk telhetetlenek?!
Azért, hogy a Real-os kollégák ne durrogjanak itt?! szerencsére az Élő közvetítéses topic bezárt, így nem tudtam megválaszolni a Gettty nickűnek, akinek már érik a bannolás, remélem!

- levproff
- Director del Fútbol
A mai meccsen csak Bojant sajnálom.
Nem jött ma neki össze semmi..
Na meg az első gól..
Touré-Busquets PÁROS (
) összeshozta!
Ma nem is kellet több.A végén már láttam, hogy nem is léptek oda páran.
A lényeg a döntő!Nyerjük meg srácok!
Pedronak meg mégegyszer grat!
VISCA EL BARCA!!

Na meg az első gól..

Ma nem is kellet több.A végén már láttam, hogy nem is léptek oda páran.
A lényeg a döntő!Nyerjük meg srácok!

VISCA EL BARCA!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- LM10
- Director del Fútbol
Ez nagyon is ígyvan. Gondoljunk arra, h Kijevben játszunk 0 fok alatt, rá 1 héttel már +26 fok hőmérsékleten játszanak a srácok....ozsimiki írta:Nah megvan az elődöntő![]()
és azon meg senki se csodálkozzon,h a két félidő közül,egyik fásultabb,gyengébb, mert ilyen sorozatterhelésnél ez természetes! a világon egy csapat sincs,akinél ne lenne így.
ahogy várható volt a 2.félidőben rendbe tettük a meccset,és bőven elég is volt.
FORCA BARCAAA!!!
Egyébbként főleg a 2. félidő nagyon tetszett Messi játéka,Pedro történelme és Bojan biztató mozdulásai is tetszettek naon!Ez egy igazi csapatmunka volt ma! Csak így tovább!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah megvan az elődöntő
és azon meg senki se csodálkozzon,h a két félidő közül,egyik fásultabb,gyengébb, mert ilyen sorozatterhelésnél ez természetes! a világon egy csapat sincs,akinél ne lenne így.
FORCA BARCAAA!!!

FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A lényeg, h a döntőbe vagyunk. Sokat nem lehet mondani a meccsről. Eléggé langyosra sikeredett. Volt egy Iniesta és egy Messi villanás, utóbbi egy szép Ibra passz után.
Következik szombaton az Estudiantes.
VISCA BARCA!!!!
Következik szombaton az Estudiantes.

VISCA BARCA!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nemtudom, de azt hiszem én még a Barcától ilyen gyenge játékot nem láttam.
Ibrának egyetlen épkézláb megmozdulása semvolt egy félidőn át!!
mindennél töbetmond, hogy az egyetlen árva gólt Busquets nek kellett lőni?!
ennél már nincs lejjebb, úgyhogy a II. talán jobb lesz!
Ibrának egyetlen épkézláb megmozdulása semvolt egy félidőn át!!
mindennél töbetmond, hogy az egyetlen árva gólt Busquets nek kellett lőni?!
ennél már nincs lejjebb, úgyhogy a II. talán jobb lesz!
Marquez nagyon gyenge.....

Forca Barca!
Érdekes, de nem feltétlenül rossz. Hiszen Yaya lesz a védekező kp és Sergio pedig eggyel előbb. Szerintem Xavi mellett jobban fog menni neki a játék, szabadabban mozoghat és nincs akkora teher rajta ha kicsivel előbb játszik.Messa írta: Yaya és Sergi egyszerre a pályán? Hm. Éredekes.
Forcaa BARCAA!
Remélem már az elején sikerül megszerezni a vezetést és egy viszonylag nyugis meccs után már a döntőre készülhetünk.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- barca28
- Jugador d'estrella
Mai meccsről pár gondolat.
Kemény meccs lesz mindenképpen,én csak egy szimpla győzelmet várok a srácoktól,persze ha helyette parádéznak nem fogok sírni.A mexikói csapat biztos nagyon fel fogja magát szívni és meg akarják magukat mutatni a világnak hogy meg tudják neheziteni az Fc Barcelona dolgát.
Ha tippelnem kéne akkor talán egy 2-1,1-0-ás siker.Ibrától szeretnék látni gólt,gólokat.Ja és Pedro is találjon be akkor ő már történelmi személy lesz
visca el barca
Kemény meccs lesz mindenképpen,én csak egy szimpla győzelmet várok a srácoktól,persze ha helyette parádéznak nem fogok sírni.A mexikói csapat biztos nagyon fel fogja magát szívni és meg akarják magukat mutatni a világnak hogy meg tudják neheziteni az Fc Barcelona dolgát.
Ha tippelnem kéne akkor talán egy 2-1,1-0-ás siker.Ibrától szeretnék látni gólt,gólokat.Ja és Pedro is találjon be akkor ő már történelmi személy lesz

visca el barca

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- Capon
- Llegenda del Barça
Írjunk már Pep-nek egy sírva könyörgő levelet, hogy Init ne tologassa ki a szélre már idén többet. Akkor inkább játszunk 4-4-2ben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mai kezdő:
Valdes-Alves-Puyol-Márquez-Abidal-Touré-Busquets-Xavi-Pedro-Iniesta-Ibrahimovic.
Yaya és Sergi egyszerre a pályán? Hm. Éredekes.
Forcaa BARCAA!
Valdes-Alves-Puyol-Márquez-Abidal-Touré-Busquets-Xavi-Pedro-Iniesta-Ibrahimovic.
Yaya és Sergi egyszerre a pályán? Hm. Éredekes.
Forcaa BARCAA!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22