Egyéb Barça meccsek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jön a hosszabbítás, megérdemeltük az egyenlítést, a futball sokadik szégyene lett volna ha úgy nyeri meg a kupát az ellen,hogy 1helyzet/1gól...és más semmi.
innen meg kell nyerni, bár ezt a kupát nem nekünk találták ki,de megtörjük a rossz sorozatot!
FORCA!!!
innen meg kell nyerni, bár ezt a kupát nem nekünk találták ki,de megtörjük a rossz sorozatot!
FORCA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah félidőben 1-0ra égünk,de nem aggódok még, 2.félidőben mindig jobban megy,főleg ha az eredmény sem úgy áll ahogy kellene.
ellenfél semmit se tud támadásban, ill nem akar,ezért is bosszantó,h előzmények nélkül, dupla szorításban, Puyol feje fölött 1mméterrel ment el a laszti,és így szerezte meg a gólt a gyerek. Valdes nem tehetett róla.
Messit ki kell hozni egész 2.félidőben a szélre, Alves elé,mert elég sokat volt középen.
Henry ma sem váltja meg bal szélen a világot, lecserélném.
Toure meg alap,h be.
FORCA BARCAAA!!!
ellenfél semmit se tud támadásban, ill nem akar,ezért is bosszantó,h előzmények nélkül, dupla szorításban, Puyol feje fölött 1mméterrel ment el a laszti,és így szerezte meg a gólt a gyerek. Valdes nem tehetett róla.
Messit ki kell hozni egész 2.félidőben a szélre, Alves elé,mert elég sokat volt középen.
Henry ma sem váltja meg bal szélen a világot, lecserélném.
Toure meg alap,h be.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ahogy gondoltam: 5 védővel és 1 csatárral áll fel az Estudiantes...
Ezek kőkeményen bekkelni fognak...
Verón nyilatkozata alapján erre számítottam... A Barca fáradtságára próbálnak építeni.
Ezek kőkeményen bekkelni fognak...
Verón nyilatkozata alapján erre számítottam... A Barca fáradtságára próbálnak építeni.

Én sem értem,miért nem kezd Touré. Az előző kezdő : Xavi,Touré,Sergi szerintem tökéletesen működött.mazsom írta:Kezdő: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
Touré nincs, már meg sem lepődök...
Keita szerepeltetését sem értem,miért támadó felfogású kp-t kell vele játszatni??? Ő tudtommal vkp. Év elején bepattant néha róla a labda a hálóba,de a játékhoz nem sokat tud hozzátenni meglátásom szerint. Touré-nak No1-nek kellene lenni.Nem értem,hogy Sergi és Keita miben jobbak. Szerencsére látom ezzel nem vagyok egyedül.
-
- Director del Fútbol
Szerintem meg örüljünk hogy van lehetőség a rotációra, és nem meggyötörten érkezik meg ANK-ról.MichaaBee írta:szerk.: szvsz inkább azon kéne agyalni, hogy Keita miért játszik többet, mint Touré...Most is nyugodtan játszhatna a kp-n a Xavi-Yayá-Sergi trió, erősebb lenne szerintem, mint Busquets és Keita.
És az idei évben nem lehet panaszunk Keitára, nem kell ezen agyalni. És Sergi fiatal, persze csinál buta hibákat, de h ő meg Keita gyengébb lenne mint ha vmelyikük helyett Touré játszana...
A max. teljesítmény alapján lehet, idei forma alapján semmiképp.
Nem, de most akkor, hogy van az, hogy Busquets sorra nyomja a meccseket? Akkor 3 meccsből 1-en pihenjen, hogy a 21 éves kölyök ne legyen fullra leterhelve a Sevilla elleni meccsekre.Colos írta: Talán Ibra is megy az ANK-ra? Legalábbis az alábbi érvelés erre vonatkozott.
Mindegy hagyjuk, nem akarok felesleges vitát. Lehet én értettem félre valamit.

Nah a kezdő megadta a választ a mondandómra. Touré megint sehol és Sergi már megint kezd.gekkodan írta:Hivatalos kezdő:
VV-alves-piqué-puyol-abidal - sergio - keita - xavi - henry - ibra - messi
Yaya ismét a padon, akárcsak Pedro. Gratulálok![]()
Pf... gondoltam...
Valdés, Alvés, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Sergi, Keita, Messi, Ibrahimovic, Henry
Illetve van még ez is:
Most is nyugodtan játszhatna a kp-n a Xavi-Yayá-Sergi trió, erősebb lenne szerintem, mint Busquets és Keita.
Valdés, Alvés, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Sergi, Keita, Messi, Ibrahimovic, Henry

Itt a válasz:szajko írta:De miért csak Touréval van ez?!
Akkor Ibra helyett kezdjen 50-50%-ba Bojan, Messi helyett meg Pedro.
Ez Ibráról és Messiről nem mondható el.Sőt...idén még Yayától sem láttunk kimagasló teljesítményt.

Illetve van még ez is:
szerk.: szvsz inkább azon kéne agyalni, hogy Keita miért játszik többet, mint Touré...összesen 2 meccsel többet játszott idén mint Yayá.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.12.19. 16:15:23-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Kezdő: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
-
- Barça B
hivatalos kezdo:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Talán Ibra is megy az ANK-ra? Legalábbis az alábbi érvelés erre vonatkozott.szajko írta:De miért csak Touréval van ez?!socio66 írta:Hagyjuk már ezt a 'Pep drága Sergije' szöveget..
Titinho kifejtette már,miért is van ez a helyzet,egyet is értek vele, maximálisan.
Engem akkor is zavar.
-
- Director del Fútbol
Mert köztük, nincs annyi különbség mint az általad felsoroltak között, amúgy meg tényleg tökéletesen le lett előtted írva hogy miért van ez.szajko írta:De miért csak Touréval van ez?!socio66 írta:Hagyjuk már ezt a 'Pep drága Sergije' szöveget..
Titinho kifejtette már,miért is van ez a helyzet,egyet is értek vele, maximálisan.
Engem akkor is zavar.
szerk:Játszhat Busquets, de ne 3-4 meccset folyamatba, Touré meg 1-et játszik 2-t kihagy.
És szerintem bízhatunk Pepben egész nyugodtan

-
- Director del Fútbol
Hivatalos kezdő:
Yaya ismét a padon, akárcsak Pedro. Gratulálok

Yaya ismét a padon, akárcsak Pedro. Gratulálok

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
De miért csak Touréval van ez?!socio66 írta:Hagyjuk már ezt a 'Pep drága Sergije' szöveget..
Engem akkor is zavar.
szerk:Játszhat Busquets, de ne 3-4 meccset folyamatba, Touré meg 1-et játszik 2-t kihagy.
Hagyjuk már ezt a 'Pep drága Sergije' szöveget..
Higgyétek el,tavasszal már senki nem fog emlékezni erre az egész hercehurcára,ami most az elefántcsontparti körül zajlik.
Pep nem hülye,annak ellenére,hogy neki is vannak rossz döntései,alapvetően nagyon is tudja mit csinál,Touré-val kapcsolatban is.Busquets pedig rengeteget fejlődött a tavalyi évhez képest, jó vannak buta hibái, de vannak jó megoldásai is. Asszem összesen 2 meccsel többet játszott idén mint Yayá. Sőt...idén még Yayától sem láttunk kimagasló teljesítményt. De tavaly is ugyanez volt, majd most elmegy az ANK-ra, utána tavasszal biztos vagyok benne, hogy kihagyhatatlan vkp-ként fog rá számítani Pep. Most gondoljunk bele. Inkább most kapjon Touré lehetőséget és Busquets padozzon? Vagy most játszon Touré és majd a tavasszal Busquets, amikor fontos Király-kupa, meg idegenbeli bajnokik és már éles BL meccsek lesznek? Szerintem így jól csinálja Pep. Nem fog Touré emiatt elmenni. Játszon egész évben Touré, Sergio meg padozzon és ilyen Xerez meg Király-kupa meccseken játszon? Inkább most játszon Sergio, legyen formában amikor is elmegy Touré és Keita is az ANK-ra! Szerintetek be lehetne úgy tenni egy 21 éves "kölyköt" egy Sevilla elleni oda-vissza vágós Király-kupa meccsre (és közben még egy idegenbeli Sevilla elleni bajnokira, 2 hét alatt 3 Sevilla meccs), hogy előtte mondjuk 2 hónapig padozik, csak azért, hogy Touré játszon? Szerintem ez is áll a háttérben...Touré pedig visszatér az ANK-ról, full erőnlétben (3 hét alatt játszik 5 meccset) és jöhet vissza az tavaszi idegenbeli bajnokikra, meg a BL nyolcaddöntőre. Én is egyértelműen jobbnak tartom Tourét, de Sergioban is megvan a megfelelő potenciál, hogy 23-24 éves korára (mire már érettebb lesz játékintelligenciában) ő is egy nagyon jó vkp-vá váljon. Én így látom ezt a Touré-Busquets-Pep témát...
Higgyétek el,tavasszal már senki nem fog emlékezni erre az egész hercehurcára,ami most az elefántcsontparti körül zajlik.
Valdes; Alves - Piqué - Puyol - Abidal; Touré - Xavi- Keita; Messi - Ibra - Henry
Erre számítok ma.
De azért valószínűsíthető, hogy pep drága sergije is kezdeni fog mint mindig.
Erre számítok ma.

De azért valószínűsíthető, hogy pep drága sergije is kezdeni fog mint mindig.
- danko94
- Entrenador del Barça
Akkor ezek szerint a BL-sem jegyzett? Mert azt is a Digi Sport adja, sőt valószínüleg a VB-t is ők fogják nyomni. Ez a kupa szerintem jegyzetebb mint a szuperkupa és remélem, hogy végre a vitrinünkbe kerül!mess2009 írta:azért valamit nem értek! ott van a kábelemen 7 tematikus sportcsatorna és egyik sem képes ezt a(z állítólag )fontos meccset közvetíteni!
valami itt sántít!
olvastam ugyan a Klub vb. sztoriját az elejétől, de lehet,hogy nem is jegyzik úgy igazán ezt a tornát?! üzletileg biztos nem egy nagy dobás lehet abból ítélve, ahogy a Tv társaságok kezelik! (persze azért én ebben nem vagyok jól tájékozott, inkább csak bosszant hogy nem lehet egy jó tv.-s képet látni)

- gianni
- Entrenador del Barça
Felhívnám a figyelmeteket,hogy ha nyerünk ma este akkor nem mint triplázó csapatról fognak beszélni az emberek,hanem mint 6 kupás csapatról
Vicces lenne a triplázó csapat csak fél évig élt
de a 6 kupás egy örök életre szólna!
Imádkozzatok,hogy meglegyen!

Vicces lenne a triplázó csapat csak fél évig élt

Imádkozzatok,hogy meglegyen!
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Ja, a digi tv tuti közvetíti, ugyanis a múltkori meccsen ez többször is elhangzott, hogy "természetesen azt a meccset itt láthatják nálunk"! javascript:emoticon(':D')Puyol05 írta:sztem a digi tv igen, mert az előző meccsünket is közvetítetteCsoka írta:A holnapi döntőt közvetíti a tv?
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
azért valamit nem értek! ott van a kábelemen 7 tematikus sportcsatorna és egyik sem képes ezt a(z állítólag )fontos meccset közvetíteni!
valami itt sántít!
olvastam ugyan a Klub vb. sztoriját az elejétől, de lehet,hogy nem is jegyzik úgy igazán ezt a tornát?! üzletileg biztos nem egy nagy dobás lehet abból ítélve, ahogy a Tv társaságok kezelik! (persze azért én ebben nem vagyok jól tájékozott, inkább csak bosszant hogy nem lehet egy jó tv.-s képet látni)
valami itt sántít!
Megszólalt Verón a holnapi döntővel kapcsolatban (bár ne tette volna).
Azt mondja, hogy aki szórakozni akar, az menjen színházba (utalva arra, hogy a Barca játssza a legszórakoztatóbb focit a világon).
Nem tudom, hogy ezt komolyan gondolja-e, vagy ez olyan boxmeccsek előtti "bajuszcincálásnak" tekinthető...
Mindenesetre a mondandójából az jön le (bár talán kissé távoli képzettársítás), hogy nem éppen fog kitámadni a saját csapatuk. Szóval nem lesz egyszerű a holnapi meccs.
De az fix, hogy Pep alaposan feltüzeli a játékosokat. Meg hát maguktól is energikusaknak kell lenniük, hiszen jó páran megélték a sikertelenséget e sorozatban.
Azt mondja, hogy aki szórakozni akar, az menjen színházba (utalva arra, hogy a Barca játssza a legszórakoztatóbb focit a világon).
Nem tudom, hogy ezt komolyan gondolja-e, vagy ez olyan boxmeccsek előtti "bajuszcincálásnak" tekinthető...
Mindenesetre a mondandójából az jön le (bár talán kissé távoli képzettársítás), hogy nem éppen fog kitámadni a saját csapatuk. Szóval nem lesz egyszerű a holnapi meccs.
De az fix, hogy Pep alaposan feltüzeli a játékosokat. Meg hát maguktól is energikusaknak kell lenniük, hiszen jó páran megélték a sikertelenséget e sorozatban.
A holnapi döntőt közvetíti a tv?
igen, pontosan erre céloztam a zárójelbe tett részben! azért nem nevezem ezt szerencsének (bár nyugodtan lehet így is nevezni) mert a focira annyira jellemző dologról van szó, hogy két majdnem tökéletesen azonos szituáció megítélése - sorsszerűen - csak néhány centin, vagy egymásodpercen, egy mozdulato....stb múlik!senkialfonz40 írta:Ahogy én láttam, a passz lekezelése tényleg jó, ahhoz kellett valami, de a gólhoz kellett a szerencse is, mert a lekezelés utáni megoldás már nem volt tökéletes és, ha a kapus nem üt bele, valószínűleg a védő kivágja a labdát, de mivel a kapus beleütött, a labda lelassult, ezért túlcsúszott rajta és így lett jó! Úgy gondolom, Messi rövidet tolt a labdán és így kicsit alatta maradt, ezért született ez a "nem tökéletes" megoldás, de nem akadékoskodok, mert körzőt és vonalzót nem tud használni a rendelkezésre álló idő alatt.mess2009 írta:az egy örök téma, hogy milyen jelentősége van egy gólpassznak!!
ha pl. Iniesta-Pedrot veszem vitán felül áll, hogy Iniesta zsenialitása a döntő, többször is megnézve, nemcsak az ahogy saját magát hozza helyzetbe, hanem ahogy kivárja, hogy Pedro megjátszható legyen!
az Ibra - Messi esetben éppen fordított a helyzet! a passz ugyan jó, de már a lekezeléséhez is zseni kellett! aztán, hogy milyen szorongatott helyzetből lőtte be az még csak hab a tortán! (mellesleg: a "focisors" is segített ezúttal, hiszen csak centik és tizedmásodpercek döntöttek, a kapus pl. bele ütött, ha ez kicsit hatékonyabb,....stb)
nagyon tetten érhtő ez pl. a kapusok esetében is, pl. Valdés a Madrid ellen C Ronaldó lövésénél éppen csak ott volt és a csatár bele rúgta a labdát, míg tegnap szinte azonos szituban hatalmasat védett ! u.is kézzel ütötte ki a labdát! szóval ezért is ilyen szép és különleges ez a sport!
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ahogy én láttam, a passz lekezelése tényleg jó, ahhoz kellett valami, de a gólhoz kellett a szerencse is, mert a lekezelés utáni megoldás már nem volt tökéletes és, ha a kapus nem üt bele, valószínűleg a védő kivágja a labdát, de mivel a kapus beleütött, a labda lelassult, ezért túlcsúszott rajta és így lett jó! Úgy gondolom, Messi rövidet tolt a labdán és így kicsit alatta maradt, ezért született ez a "nem tökéletes" megoldás, de nem akadékoskodok, mert körzőt és vonalzót nem tud használni a rendelkezésre álló idő alatt.mess2009 írta:az egy örök téma, hogy milyen jelentősége van egy gólpassznak!!
ha pl. Iniesta-Pedrot veszem vitán felül áll, hogy Iniesta zsenialitása a döntő, többször is megnézve, nemcsak az ahogy saját magát hozza helyzetbe, hanem ahogy kivárja, hogy Pedro megjátszható legyen!
az Ibra - Messi esetben éppen fordított a helyzet! a passz ugyan jó, de már a lekezeléséhez is zseni kellett! aztán, hogy milyen szorongatott helyzetből lőtte be az még csak hab a tortán! (mellesleg: a "focisors" is segített ezúttal, hiszen csak centik és tizedmásodpercek döntöttek, a kapus pl. bele ütött, ha ez kicsit hatékonyabb,....stb)

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
az egy örök téma, hogy milyen jelentősége van egy gólpassznak!!
az Ibra - Messi esetben éppen fordított a helyzet! a passz ugyan jó, de már a lekezeléséhez is zseni kellett! aztán, hogy milyen szorongatott helyzetből lőtte be az még csak hab a tortán! (mellesleg: a "focisors" is segített ezúttal, hiszen csak centik és tizedmásodpercek döntöttek, a kapus pl. bele ütött, ha ezkicsit hatékonyabb,....stb)
az Ibra - Messi esetben éppen fordított a helyzet! a passz ugyan jó, de már a lekezeléséhez is zseni kellett! aztán, hogy milyen szorongatott helyzetből lőtte be az még csak hab a tortán! (mellesleg: a "focisors" is segített ezúttal, hiszen csak centik és tizedmásodpercek döntöttek, a kapus pl. bele ütött, ha ezkicsit hatékonyabb,....stb)