Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kezdi belátni, hogy rossz helyre igazolt és nekik csak a 2. hely jut. Így megpróbál első lenni kocsiversenybe, de sajnos ott is csak a 2. hely marad neki.Lionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört
Hát ez az ember nem tud vezetni!Mit akar még versenyezni?Lionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört
Beállt a sorba,Ronaldo utánLionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört
Helyes.Tim írta:Viszont feltett szándékom hogy januárban ismét leteszem,ezúttal végleg! Drukkoljatok nekem
Megmondom őszintén,nem néztem végig,mivel minden olyan érvet hallottam
Tatabányán is hasonló a helyzet.Délután akkora vihar volt,h az már csuda...már már viharos erejű széllel.A szél már nem fúj az eső se esik annyira de azért még nem állt el.szajko írta:Itt a nyári esőkhoz hasonlító zivatar volt. Még az ég is dörgött.
Szerk:Villámlik és rendszeresen dörög mostmár. Ez nevetséges...
Nálunk is. Ilynre egyáltalán nem emlékszem, pedig volt már egy pár karácsonyom.szajko írta:Itt a nyári esőkhoz hasonlító zivatar volt. Még az ég is dörgött.
Van hírem egy turai illetőségű zivatarról, de a fővárosban is zivi van a www.met.hu szerint!gygerike írta:Azért nem semmi mi menny itt. Ez az időjárás kikészit. És ugy nézz ki hogy elég durva viharok jönnek. Karácsonykor 20 fok . http://www.idokep.hu/ Nézzegesétek. A radaron már kezdenek megjeleni ilye piros pontok.
Tabáni csak megjátszotta az ártatlant(a többiek szerint), gratula neki...pfffMR. TROMORT777 írta:Egy kis érdekesség a Csillag Születikről:
http://www.origo.hu/teve/20091225-vasar ... menye.html?
Tom itt sok a rajongó
Na,tudtam hogy valakinek ígértem...chonggy írta:soadroli írta:nCore-ra meghívója van valakinek?
Cserébe van Bithorlo-ra meghívóm!
nincs nCore meghivom,de Bithorlora igertel meghivot...
soadroli írta:nCore-ra meghívója van valakinek?
Cserébe van Bithorlo-ra meghívóm!
wwwwwwwwwwa írta:Írjatok már valami érdekes (akármilyen) oldalt, mert már mindent átnéztem!
SZÉTUNOM AZ AGYAM!!!!!![]()
![]()
![]()
Így van a 4-esben volt ugyhogy ez nemjött be mostHunter91 írta:Ha jól emlékszem akkor a 4esben voltMR. TROMORT777 írta:Hali!
Ha látta valaki a széfet, akkor pls mondja már meg, h melyik széfbe volt a zsé. Fogadtam haverommal, mert általába az ilyen játékokba eltalálom mindig, h melyikbe van.
Most az 1-esre tippeltem.
Ha jól emlékszem akkor a 4esben voltMR. TROMORT777 írta:Hali!
Ha látta valaki a széfet, akkor pls mondja már meg, h melyik széfbe volt a zsé. Fogadtam haverommal, mert általába az ilyen játékokba eltalálom mindig, h melyikbe van.
Most az 1-esre tippeltem.