Kezdi belátni, hogy rossz helyre igazolt és nekik csak a 2. hely jut. Így megpróbál első lenni kocsiversenybe, de sajnos ott is csak a 2. hely marad neki.Lionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört
Offtopic #2
- levproff
- Director del Fútbol
Hát ez az ember nem tud vezetni!Mit akar még versenyezni?Lionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Beállt a sorba,Ronaldo utánLionel85 írta:Benzema Lamborghinit tört

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
Helyes.Tim írta:Viszont feltett szándékom hogy januárban ismét leteszem,ezúttal végleg! Drukkoljatok nekem
Ez az új évi fogadalmad?
Drukkolni fogunk, ha nem bírod ki és szívni akarsz, akkor gyere ide és írd ki magadból:P
Megmondom őszintén,nem néztem végig,mivel minden olyan érvet hallottam
már amit felhoztak a dohányzás ellen. Egyszer már leszoktam,amikor megtudtam hogy jön a kislányunk,és majdnem két évig kibírtam cigi nélkül.
Illetve társaságban rágyújtottam,de buli után egyáltalán nem is hiányzott.
Aztán amikor megszűnt az előző munkahelyem,egy gyenge pillanatomban visszaszoktam..Viszont feltett szándékom hogy januárban ismét leteszem,ezúttal végleg! Drukkoljatok nekem

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
megdőlt a melegrekord 
Baranya megyében 21 fokot mértek ma

Baranya megyében 21 fokot mértek ma

Itt Polgáron 4 éve volt legutóbb fehér karácsony.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Tatabányán is hasonló a helyzet.Délután akkora vihar volt,h az már csuda...már már viharos erejű széllel.A szél már nem fúj az eső se esik annyira de azért még nem állt el.szajko írta:Itt a nyári esőkhoz hasonlító zivatar volt. Még az ég is dörgött.
Szerk:Villámlik és rendszeresen dörög mostmár. Ez nevetséges...
Itt Tatabányán már ez megy 3 éve kb.Lassan az lenne a furcsa ha nem esne Karácsonykor.Igazság szerint nem is tudom pontosan mikor volt errefelé utoljára az az igazi fehér karácsony...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nálunk is. Ilynre egyáltalán nem emlékszem, pedig volt már egy pár karácsonyom.szajko írta:Itt a nyári esőkhoz hasonlító zivatar volt. Még az ég is dörgött.

Btw, emlékszik valaki mikor volt esős, ill. szép, fehér karácsony?
Itt a nyári esőkhoz hasonlító zivatar volt. Még az ég is dörgött.
Szerk2:már a jégeső is esik

Szerk2:már a jégeső is esik

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.12.25. 19:02:15-kor.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Van hírem egy turai illetőségű zivatarról, de a fővárosban is zivi van a www.met.hu szerint!gygerike írta:Azért nem semmi mi menny itt. Ez az időjárás kikészit. És ugy nézz ki hogy elég durva viharok jönnek. Karácsonykor 20 fok . http://www.idokep.hu/ Nézzegesétek. A radaron már kezdenek megjeleni ilye piros pontok.
Balassagyarmat is útba kerülhet még!
Micsoda csodálatos karácsony!
Holnap pedig a cunami áldozataira emlékezhetünk...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Az milyen durva má hogy 16B-nek nekiugrott egy nő?
LoL mik vannak.....
Szerk:énis Dcnek drukkoltam de Tabáni is megérdemelte,a végén már ugy voltam vele mind1 ki csak ne Andrééééé

LoL mik vannak.....
Szerk:énis Dcnek drukkoltam de Tabáni is megérdemelte,a végén már ugy voltam vele mind1 ki csak ne Andrééééé

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
Tabáni csak megjátszotta az ártatlant(a többiek szerint), gratula neki...pfffMR. TROMORT777 írta:Egy kis érdekesség a Csillag Születikről:
http://www.origo.hu/teve/20091225-vasar ... menye.html?
Tom itt sok a rajongó
MC DC-nek kellett volna lazán nyerni.
Egy kis érdekesség a Csillag Születikről:
Tom itt sok a rajongó
Tom itt sok a rajongó

Na,tudtam hogy valakinek ígértem...chonggy írta:soadroli írta:nCore-ra meghívója van valakinek?
Cserébe van Bithorlo-ra meghívóm!
nincs nCore meghivom,de Bithorlora igertel meghivot...

Dobj egy püt.

- chonggy
- Capitá del Barça
soadroli írta:nCore-ra meghívója van valakinek?
nincs nCore meghivom,de Bithorlora igertel meghivot...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
nCore-ra meghívója van valakinek?

- gygerike
- Entrenador del Barça
Azért nem semmi mi menny itt. Ez az időjárás kikészit. És ugy nézz ki hogy elég durva viharok jönnek. Karácsonykor 20 fok . http://www.idokep.hu/ Nézzegesétek. A radaron már kezdenek megjeleni ilye piros pontok.
Visca El Barca

wwwwwwwwwwa írta:Írjatok már valami érdekes (akármilyen) oldalt, mert már mindent átnéztem!
SZÉTUNOM AZ AGYAM!!!!!![]()
![]()
![]()

Hátha tud újat mutatni

érdekes oldalt akarsz akkor: http://nemtom.hu/

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Barça C
Írjatok már valami érdekes (akármilyen) oldalt, mert már mindent átnéztem!
SZÉTUNOM AZ AGYAM!!!!!

SZÉTUNOM AZ AGYAM!!!!!

- MésQueUnClubBarca
- Barça B
- Kapcsolat:
Így van a 4-esben volt ugyhogy ez nemjött be mostHunter91 írta:Ha jól emlékszem akkor a 4esben voltMR. TROMORT777 írta:Hali!
Ha látta valaki a széfet, akkor pls mondja már meg, h melyik széfbe volt a zsé. Fogadtam haverommal, mert általába az ilyen játékokba eltalálom mindig, h melyikbe van.
Most az 1-esre tippeltem.

- Hunter91
- Capitá del Barça
Ha jól emlékszem akkor a 4esben voltMR. TROMORT777 írta:Hali!
Ha látta valaki a széfet, akkor pls mondja már meg, h melyik széfbe volt a zsé. Fogadtam haverommal, mert általába az ilyen játékokba eltalálom mindig, h melyikbe van.
Most az 1-esre tippeltem.