Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cáceres legtöbbször a Juve védelmének jobb oldalán játszik, tehát előbb lenne ő a tarcsi jobb bekk nálunk mint Jeffren, sőt mondjuk mindenki, csapaton belül simán megoldja Pep. Ráadásul ha ilyen gyors miért ne játszhatna a bal szélen? Meg már bizonyította nem túl fényes képességeit a védelemben.Rivaldo11 írta:Ha már jobbhátvéd...tudom hogy ez most furcsa lesz, de...én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer majd Jeffren lesz Dani Alves helyettese azon a poszton. Igen, tudom hogy elsősorban támadó szellemű játékos. De ha megnézzük, minden képessége megvan ahhoz, hogy ideális jobbhátvéd legyen belőle. Nem Ő lenne az első játékos a futballtörténelemben, aki támadóból lesz hátvéd.
Nem biztos hogy igazolni kell arra a posztra. Belső védő-ha Milito képes lesz még 1-2 szezont magas szinten játszani-szerintem nem kell. Ha mégis, még mindig ot van Cáceres, akit tán vissza lehetne hozni.
Egyébként meg felesleges találgatni. Új elnök jön, aki mindenképp hoz majd egy nagy nevet legalább,(sőt, az is biztos, hogy bepróbálkozik Wengernél Cesc ügyében) de mivel Titi távozik, így valószinüsíthető, hogy két kiemelkedő igazolásunk lesz a nyáron.
Idén már játszott a kupában jobb hátvédként, én korántsem voltam lenyűgözve...Rivaldo11 írta:Ha már jobbhátvéd...tudom hogy ez most furcsa lesz, de...én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer majd Jeffren lesz Dani Alves helyettese azon a poszton. Igen, tudom hogy elsősorban támadó szellemű játékos. De ha megnézzük, minden képessége megvan ahhoz, hogy ideális jobbhátvéd legyen belőle. Nem Ő lenne az első játékos a futballtörténelemben, aki támadóból lesz hátvéd.
Az előbb író katalunya reagálására írnám és egészíteném ki ezt a hsz-t azzal, hogyha Pep látta a Katalónia meccset, akkor simán lehetne Bojan Henry helyén, mert manapság, szegén Titi-től tényleg nem nehezebb jobb teljesítményt nyújtani.barca99 írta:Szerintem is így van. Keirrison nem rossz, csak olyan helyre ment, ahová nem fér be. Én simán visszarendelném most, mert olyan mindegy, hol nem játszik. Ráadásul Ibrának nincs alternatívája, tehát éppen-éppen még játszhatna is.barca0417 írta:. . .
Egy középpályás viszont mindenképpen jöhetne, vagy egy Atletic-es srác végleg feljöhetne. Szükség lenne a középpályán is egy kis frissességre.
Meg ugye egy balszélső, de valószínűleg egy ilyen kaliberű igazolás majd nyáron lesz lerendezve. A VB után, horror áron.
Legjobban egy fiatal Barca-tehetségnek örülnék. Vagy egy fiatal igazolásnak. Én is felvetettem ezt korábban, magam sem értem miért nincs róla szó...kamaj írta:Számomra egy a furcsa, hogy nincs szó jobbhátvéd megvételéről. No nem Alvest akarom leváltani csakis egy úgynevezett alternatív megoldást szeretnék mellé mivel az egész szezont nem játszhatja végig...
Puyol is kezdő ember szóval ő csak nagyon nagy vész esetén raknám oda, inkább egy olyan ember kéne aki alapvetően szélső, de elfogadja a cseresort. Szerintetek van rá esély, hogy valamikor, de kap egy társat Alves (vagy most vagy nyáron)?
Azér ibra alternatívájának ott van krkics...ne felejtsük el őt,tehetséges és zseni lehet belőle(ha játszik)...KEirissonak sztem is visszakell jönnie,mindengy hol nem játszik.barca99 írta:Szerintem is így van. Keirrison nem rossz, csak olyan helyre ment, ahová nem fér be. Én simán visszarendelném most, mert olyan mindegy, hol nem játszik. Ráadásul Ibrának nincs alternatívája, tehát éppen-éppen még játszhatna is.barca0417 írta:. . .
Egy középpályás viszont mindenképpen jöhetne, vagy egy Atletic-es srác végleg feljöhetne. Szükség lenne a középpályán is egy kis frissességre.
Meg ugye egy balszélső, de valószínűleg egy ilyen kaliberű igazolás majd nyáron lesz lerendezve. A VB után, horror áron.
Szerintem is így van. Keirrison nem rossz, csak olyan helyre ment, ahová nem fér be. Én simán visszarendelném most, mert olyan mindegy, hol nem játszik. Ráadásul Ibrának nincs alternatívája, tehát éppen-éppen még játszhatna is.barca0417 írta:. . .
Hála az istennek ja.Pedro egyre jobb formába lendül, ezzel a bal szélünk kezd megoldódni.
Ibrát használjuk ki amíg még benne van a 20-as éveiben.illetve Bojan Ibra helyén.
Nincs, mivel nem is kell senki egyenlőre.socio66 írta:nincs.Ticsi 23 írta: Van egyáltalán reális esély arra, hogy a télen érkezik valaki?
nincs.Ticsi 23 írta: Van egyáltalán reális esély arra, hogy a télen érkezik valaki?
Én nem írtam olyat h Hamsik csatárnak jönne. Nézd meg szépen még 1x a szöveget!Varatrix írta:Hamsik középpályás.noname írta:Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
Így van. Én is ezt mondta, hogy a játékos mozgásából(Suarez,Ibra,Robben) meglehet állapítani a hollandoknál is, hogy lesz-e belőle valami.szajko írta:Suarez esete ugyanaz mint a Robbené.
Robben jól nyomta a Chelseabe, csak eladták.
Jól nyomta a madridba is, de elküldték.
És ő is zsákbamacskának volt kikiáltva még a PSV-be.
Én nem mondok véleményt, hogy jöjjön Suarez vagy sem...úgysem én döntök, lesz ami lesz!
BARCAAA
Hamsik középpályás.noname írta:Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.