Ezt már többször írtam, de Bojan mint középcsatár szvsz felejtős (mármint alkatilag). Jobbhátvédnek jó lett volna Bruno Saltor, akiről nyáron szó volt, de ő jobban járt a Valencia-val. Oda szerintem is valami rutinosabb tartalék kellene (Belletti

), de perpill nem ugrik be semmilyen épkézláb alternatíva. Cácerest elfelejthetjük, a Juve 90% h él az opciós joggal és elviszi. Balszélre szvsz nem kell senki, ott van Bojan, Pedro, később Gai. Középhátvéd poszton rendben vagyunk, Csiga majd belejön szerintem és akkor nagyon jó lesz...
Középpályára szerintem jó lenne Fabregas (max 40 misiért), Jonathant meg felhoznánk és akkor stabil és nagyon erős lenne a középpálya; de Fabregas helyett mást is el tudnék képzelni (bár ő lenne a legjobb).
Többi kölcsönben lévő játékosunk:
Hleb: Hiába jó a Stuttgartban, itt sosem fogja tudni magából a legjobbat kihozni, sajnos
Henrique: Vele szvsz ne számoljunk, mert Pep már másodszorra adja kölcsön és nem hiszem h harmadszorra meg tudná őt győzni a brazil
Keirrison: Tudomásom szerint 2 éves kölcsönben van a Benficánál, és asszem nem is hívhatjuk vissza, úgyhogy ő még a jövő zenéje, pedig én láttam a Palmeirasban, és jó a gyerek nem is kicsit
de nyáron az új elöknek úgyis muszáj lesz 2 nagyobb nevet igazolnia, úgyhogy meglássuk