Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2009.12.29. 22:42:22

Sokan írjátok,hogy milyen rossz lehet neki,hogy még csak nem is kerettag. De most az mivel lenne jobb,ha utazna ugyan mindig a csapattal,de folyton a padon ülne(vagy ott se..) a többi kapus mögött..
Szerintem semmivel..
csaby23
Jugador del Barça

2009.12.29. 22:18:29

Megnéztem a Katalónia - Argentína meccs részletes összefoglalóját és ahogy láttam nem ment neki rosszul.Az vitathatatlan hogy ő a legjobb katalán kapus,az pedig hogy a spanyol válogatottnál még csak kerettag se számomra érthetetlen.Természetesen eszem ágában sincs megkérdőjelezni Del Bosque mester hozzáértését,de ami tény az tény:Helye van a keretben.Mindenesetre bízom benne hogy a VB-n ott lesz.
HAJRÁ KOPASZ! :D
haller95
Barça C

2009.12.26. 16:52:15

Valdés mostanában egyre jobb, szerintem helye lenne a spanyol válogatottban Casillas mögött! remélem, jövőre is így folytatja! :)
VISCA EL BARCA!!!
www.visca-el-barca.gportal.hu
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.26. 14:08:44

Varatrix írta:Egy kapus teljesítményénél mindig mérlegelni kell, hogy milyen erős védő sor áll előtte.
Legalábbis szerintem.
Például Barca vs Real.
Szerintem jóval erősebb védelmünk van, mégis kb egyformán kevés gólt kap Casillas és Valdes.
Ez a madridi kapust dicséri.
Szvsz Valdes van olyan formában, hogy helye legyen a világbajnokságon.
Persze Casillas mögött.
De ez nem fog bekövetkezni.
Sajnos.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én nem kapott gólok alapján osztályozom egy kapus teljesítményét. Ha egy rossz védelem mögött 10 lövésből 2 védhetőt beenged az már nagyon rossz, viszont ha 10 lövésből 4 védhetetlent kap az meg nem az ő hibája. Ez egy rossz viszonyítási alap.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.26. 13:32:27

Egy kapus teljesítményénél mindig mérlegelni kell, hogy milyen erős védő sor áll előtte.
Legalábbis szerintem.
Például Barca vs Real.
Szerintem jóval erősebb védelmünk van, mégis kb egyformán kevés gólt kap Casillas és Valdes.
Ez a madridi kapust dicséri.
Szvsz Valdes van olyan formában, hogy helye legyen a világbajnokságon.
Persze Casillas mögött.
De ez nem fog bekövetkezni.
Sajnos.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.26. 13:24:19

barca99 írta:Pont erről beszéltem múltkor, hogy az emberek nagy része, csak nézi a meccseket, de nem látja mi történik a pályán. Reina kaphat az utóbbi meccseken bármekkora potyákat, VV-t akkor is megelőzi. Én amúgy sem láttam ebben a Reinában semmi extrát (persze nem rossz kapus), de Valdes el van könyvelve szr kapusnak, és ezen semmi nem tud változtatni.
Egyébként ez tényleg így van... Sulinkban is mindenki azon van kiakadva, hogy Valdes hogy lehetett második az év hálóőre, (vagy vmi ilyesmi... :) versenyben.
Tavaly is simán jobb volt Cech-nél, Buffonnál is, Reinánál meg aztán... :?
Nem azt mondom, hogy Pepe sz.r kapus lenne, de VV szvsz simán jobb. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.26. 12:31:10

"Már ebben a felállásban sansza lenne a világ bármelyik csapata ellen, de még erősebb, ha a liverpoolos Pepe Reina áll a kapuban..." (index)

Pont erről beszéltem múltkor, hogy az emberek nagy része, csak nézi a meccseket, de nem látja mi történik a pályán. Reina kaphat az utóbbi meccseken bármekkora potyákat, VV-t akkor is megelőzi. Én amúgy sem láttam ebben a Reinában semmi extrát (persze nem rossz kapus), de Valdes el van könyvelve szr kapusnak, és ezen semmi nem tud változtatni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.20. 11:19:18

Colos írta:
d írta: nem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona Zubizarreta ota (1994-rol beszelunk!) elso valamire valo kapusa. Pedig a "probalkozok" kozott van olyan is, aki elotte es/vagy utana klasszisteljesitmenyre volt kepes mas csapatokban, es a legjobbak is max egy-egy idenyben voltak kepesek hozni a Barca altal elvart szinvalat.
Buquets (a leggyengebb lancszem), Vitor Baia, Hesp (jajajajj), Dutruel, Arnau, Bonano, Rüstü, Reina, vagy eppen szegeny Enke, aki azt nyilatkozta egyszer, hogy a legnehezebb kapusposzt Europaban a Barcalonae.
Én nem emlékszem, hogy Vitor Baia besült volna nálunk. Anno ugye nem olyan volt az információ-áramlás, mint manapság, így soha nem tudtam meg, hogy miért is ment el olyan rövid idő után. A többiek... már a nevek olvasása közben is borzongtam- nem is akarok emlékezni rájuk! Valdés valóban a legjobb Barca-kapus az utóbbi 15 évben.
Pedig besült-nem is kicsit. az őszi szezonja még jó volt-bár a Dinamo elleni négyessel megkezdte a mélyrepülést-majd sorozatban jöttek a hajmeresztő dolgok-főleg a kijövetelei.
Amikor azzal szemesült, hogy nincs igazán "belőve", és meccsenként csak keveset kell védenie-de akkor nagyot-kiderült hogy annyira nem is jó kapus. (Rüstü szindróma).
Rivaldo-A Legnagyobb.
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.20. 01:58:03

abraka írta:
mindorokke_barca írta:Nem figyeltek, berakom még egyszer.
:lol: :lol:
Jaaj, hagyjad már ezt a fifpros baromságot. Már elsőnek is jót röhögtem rajta. Ez tényleg egy olyan lista, amellyel érvelni lehet...

Teljes félreértés van itt pár embernél. Nem arról van szó, hogy ki milyen formában véd most, hanem arról, hogy egyes más kapusokhoz ne hasonlítsuk!!... mert egy anno csúcsformában lévő Buffon (ha már őt is felhoztátok) teljesítményét egy anno és "most?" csúcsformában lévő Valdes meg se közelítette.
mindorokke_barca írta:Csak a jelen számít. A múlt semmit sem...
HA MÁR egy kapus-kapus összehasonlítást nézel, nem a jelenlegi formát kell csak nézni. Lehet, hogy most jobb formában van és?? Ha összehasonlítod más kapussal, ez lesz a döntő érv? Azért jobb összességében, mert most jobb formában van? Számítson már az is kicsit, hogy ki-mennyit rakott le az asztalra.

Jelenlegi formákról senki sem beszélt.
Még egyszer leírom, nehogy félreértés legyen..
Valdes-el semmi bajom, azzal viszont igen, ha már egy Buffon-hoz hasonlítsák... Ég és Föld.

Jah és nem veszekedünk, csak eszmét cserélünk. 8)
További szép délutánt.
Én sem hiszem azt, hogy a világ 2. legjobb kapusa lenne, de az tényleg marhaság, hogy nem jobb mert a többi letett már valamit az asztalra.
Ennyi erővel adjuk az aranylabdát minden évben Ronaldinho-nak vagy Pelének. Természetesen sarkított a vélemény, de a lényegét azt hiszem értitek.
Baia volt sztem az uccsó normális kapus a Barcában (kár hogy csak olyan rövid ideig) örüljünk hogy újra van egy jó hálóőrünk.
Ami pedig mondjuk például Van der Saar elé helyezi, hogy Valdes még fejlődőképes, amit a hollandról már nem igazán lehet elmondani. Jóval túl van már fénykorán, nem valószínű, hogy felfelé fog ívelni a tudása, bár ki tudja!
Forca Barca!!!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.20. 01:23:11

A ráadás végén nem semmit védett. Le a kalappal. Benne volt ő is erősen az idei sikerekben nyakig, köszönjük. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.18. 15:24:59

Igen, nem a világ legjobb, hanem csak a második JELENLEG. Ne a nevekből ítéljünk már. Itt szavazás történt. Hol van Van der Saar? Cech? a listán? Mi az, hogy ha a múltból nem indulhatunk ki akkor a jelent se vegyük alapul? Csak a jelen számít. A múlt semmit sem, a jövőt pedig nem tudjuk.
Jó,h kiemelted a jelenleg szót a mondandódban.

Azt nem vitatom,h a jelenlegi forma alapján ott a helye a lista elején(bár most ugye volt egymás után két bakija is de az most nem lényeg) de ha a többiek is klasszis formába védenének akkor esélye se lenne egy ilyen szavazáson az élen végezni sztem.Mert képességekben elmarad olyan kapusoktól akiket megelőzött.

Maradjunk annyiban,h szerintem nem véletlen,h a Barca szurkolókon kívül igen kevesen emlegetik a világ legjobbjai között.Ami azért nem lehet véletlen.(én meg csak ezért kardoskodom,h ne nevezzük a világ legjobbjának mert nem az....ez nem egyenlő azzal,h rossz kapusnak gondolom)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.18. 14:56:34

d írta: nem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona Zubizarreta ota (1994-rol beszelunk!) elso valamire valo kapusa. Pedig a "probalkozok" kozott van olyan is, aki elotte es/vagy utana klasszisteljesitmenyre volt kepes mas csapatokban, es a legjobbak is max egy-egy idenyben voltak kepesek hozni a Barca altal elvart szinvalat.
Buquets (a leggyengebb lancszem), Vitor Baia, Hesp (jajajajj), Dutruel, Arnau, Bonano, Rüstü, Reina, vagy eppen szegeny Enke, aki azt nyilatkozta egyszer, hogy a legnehezebb kapusposzt Europaban a Barcalonae.
Én nem emlékszem, hogy Vitor Baia besült volna nálunk. Anno ugye nem olyan volt az információ-áramlás, mint manapság, így soha nem tudtam meg, hogy miért is ment el olyan rövid idő után. A többiek... már a nevek olvasása közben is borzongtam- nem is akarok emlékezni rájuk! Valdés valóban a legjobb Barca-kapus az utóbbi 15 évben.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.18. 13:18:04

herlius írta:
d írta:Persze mindenki a hajat tepi neha, amikor Valdes olykor hatalmas hibakat kovet el, de...
nem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona Zubizarreta ota (1994-rol beszelunk!) elso valamire valo kapusa. Pedig a "probalkozok" kozott van olyan is, aki elotte es/vagy utana klasszisteljesitmenyre volt kepes mas csapatokban, es a legjobbak is max egy-egy idenyben voltak kepesek hozni a Barca altal elvart szinvalat.
Nagyok az elvarasok, a nyomas es ehhez hozzajon az, hogy egy nem kifejezetten a vedekezesre koncentralo csapat mogott kell a kapuban allni. Egesz mas jatekot kivan meg a kapustol is, sokkal jobban egyutt kell elnie a jatekkal, szinte soprogeto lett Valdes is mar.

Szoval minden hibaja ellenere osszeteszem a ket kezem, hogy van nekunk egy Valdesunk, az evtizedes kapuskeresgeles utan...
Becsuljetek meg!
Ezt szépen összefoglaltad, maximálisan osztom a véleményedet. És persze azt is illik megjegyezni, hogy bizony annak idején még Zubi-nak is voltak hatalmas potyái, pedig elképesztően jó kapus volt. Szvsz Valdes méltó utód, örülök h velünk van.
Zubinak is voltak bakijai, pl. a vb-n nigéria ellen mit védett be, nem ma volt :)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.18. 13:16:54

d írta:Persze mindenki a hajat tepi neha, amikor Valdes olykor hatalmas hibakat kovet el, de...
nem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona Zubizarreta ota (1994-rol beszelunk!) elso valamire valo kapusa. Pedig a "probalkozok" kozott van olyan is, aki elotte es/vagy utana klasszisteljesitmenyre volt kepes mas csapatokban, es a legjobbak is max egy-egy idenyben voltak kepesek hozni a Barca altal elvart szinvalat.
Nagyok az elvarasok, a nyomas es ehhez hozzajon az, hogy egy nem kifejezetten a vedekezesre koncentralo csapat mogott kell a kapuban allni. Egesz mas jatekot kivan meg a kapustol is, sokkal jobban egyutt kell elnie a jatekkal, szinte soprogeto lett Valdes is mar.

Szoval minden hibaja ellenere osszeteszem a ket kezem, hogy van nekunk egy Valdesunk, az evtizedes kapuskeresgeles utan...
Becsuljetek meg!
Ezt szépen összefoglaltad, maximálisan osztom a véleményedet. És persze azt is illik megjegyezni, hogy bizony annak idején még Zubi-nak is voltak hatalmas potyái, pedig elképesztően jó kapus volt. Szvsz Valdes méltó utód, örülök h velünk van.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.12.18. 12:56:29

abraka írta:
Jaaj, hagyjad már ezt a fifpros baromságot. Már elsőnek is jót röhögtem rajta. Ez tényleg egy olyan lista, amellyel érvelni lehet...
Hát azért a profi focisták véleménye többet ér mint bármelyikünké... :roll:

Nem szólok bele ebbe az értelmetlen díszkurzusba, inkább csak: Hajrá Váldes, legyél sokáig jó formában a Barca kapujában! :wink:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.18. 12:53:29

abraka írta:

Teljes félreértés van itt pár embernél. Nem arról van szó, hogy ki milyen formában véd most, hanem arról, hogy egyes más kapusokhoz ne hasonlítsuk!!... mert egy anno csúcsformában lévő Buffon (ha már őt is felhoztátok) teljesítményét egy anno és "most?" csúcsformában lévő Valdes meg se közelítette.
HA MÁR egy kapus-kapus összehasonlítást nézel, nem a jelenlegi formát kell csak nézni. Lehet, hogy most jobb formában van és?? Ha összehasonlítod más kapussal, ez lesz a döntő érv? Azért jobb összességében, mert most jobb formában van? Számítson már az is kicsit, hogy ki-mennyit rakott le az asztalra.

Valdes-el semmi bajom, azzal viszont igen, ha már egy Buffon-hoz hasonlítsák... Ég és Föld.

További szép délutánt.
Dehogynem,a jelenlegi 1 eves forma szamit,nem az amit 5-10 eve lerakott az asztalra...... :oops:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
abraka
Jugador del Barça

2009.12.18. 12:49:09

További szép délutánt.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.18. 12:06:26

Becsuljetek meg!
EZ ÍGY VAN! :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
d
Entrenador del Barça

2009.12.18. 11:42:02

Persze mindenki a hajat tepi neha, amikor Valdes olykor hatalmas hibakat kovet el, de...

Becsuljetek meg!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.18. 08:46:34

10 eve meg ugy orultunk volna Valdesnak....De mindig mindenkit csak kritizalni kell,nem ertem mi ennek azz ertelme,foleg,hogy eg nagyon jo kapusrol van szo,aki a realitasban 100%,hogy Top5-os legalabb.Nem lehet minden poszton a mienk a legjobb jatekos.Ez kb. olyan,hogy aki a kicsit nem becsuli az a nagyot nem erdemli!
Meg a masik dolog ez a HA:Ha gyengebb lenne a vedelem......blabalabla
HA szo nincs a fociban,es sose fogjuk megtudni,hogy milyen Valdes egy gyenge vedelemmel(legalabbis remelem,hogy nem tudjuk meg :D ) :oops:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.12.18. 05:09:01

Nem figyeltek, berakom mégegyszer.
A FIFPro szavazatai alapján Iker Casillas lett a világ legjobb hálóőre! A Real Madrid portása Víctor Valdést (Barcelona), Julio Césart (Inter), Reinát (Liverpool) és Neuert (Schalke) utasította maga mögé a szavazáson. A díjátadásra hétfőn, a zürichi FIFA-gálán kerül sor.

Valdes a második.
Bányász:
A világ legjobb kapusának nevezni viszont elég elfogult dolog sztem.
Ha Buffont,Van der Saart vagy Cechet a múltjuk miatt nem tehetjük Valdes elé akkor viszont Valdes mögé se helyezzük őket azért mert mondjuk az elmúlt hónapokban gyengébb teljesítményt nyújtanak.

Igen, nem a világ legjobb, hanem csak a második JELENLEG. Ne a nevekből ítéljünk már. Itt szavazás történt. Hol van Van der Saar? Cech? a listán? Mi az, hogy ha a múltból nem indulhatunk ki akkor a jelent se vegyük alapul? Csak a jelen számít. A múlt semmit sem, a jövőt pedig nem tudjuk.
duncan
Jugador del Barça

2009.12.18. 01:23:21

Egy kapus teljesítménye sokban függ a védelem teljesítményétől.Ha Valdesnek több dolga lenne ,biztos többet is hibázna,de ez természetes.
Szerintem megüti azt a szintet,amit Buffon,Casillas,Czech vagy Van der Saar.
Azt sem mondom,hogy jobb náluk. Van amiben jobb,van amiben gyengébb. Ráadásul Buffon és VDS sokkal rutinosabbak.Ezt is bele kell számítani.
Az,hogy egy idényen belül 1-2 bakija van,pláne kis téttel bíró meccseken ,simán belefér, főleg,ha hozzátesszük,hogy nagy téttel bíró meccseken emberfeletti néha,amit művel. Szerintem a jövőben legkevésbé kapusposzton lesznek gondjaink.Nem is érdemes tovább rágni a témát.
abraka
Jugador del Barça

2009.12.17. 23:21:45

Bányász írta: Én nem akarok állástfoglalni ebben a dologban,szerintem vannak előtte a sorban de azért jópár kapust megelőz.

Ez így van. Bőven-bőven elfogult dolog...

Mostani és előző évek: kapusok megítélésében... egy Juve-védelmet összehasonlítani egy Barca-védelemmel, hogy is mondjam nyam-nyam (Buffon vs Valdes párharcot rágcsáló egyéneknek).

Szal még most is azt mondom, hogy sanszos az a dolog, hogy az olasz még jobb lett volna itt Barcában, mint a mostani 1-esünk amellett, hogy Valdes még gyengébb lett volna egy Juve-védelemmel a szeme előtt.

De ez csak fantázia és egy vélemény, ráadásul az enyém, nektek is van, minden ember más. Ennyi.

Játékosok helyett, a Csapat mindenek előtt.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.17. 16:54:16

Chino írta:Nekem az a véleményem hogy Baia óta az első olyan kapus aki megüti a Barca-szintet.
Aki Van der Saar-t, Czech-t vagy Buffont elé sorolja az őket inkább a nevük és a korábbi teljesítményük alapján teszi. Nálam azért Iker a hibáival együtt is jobb, de nem sokkal. Azért nézzük meg Buffont az utóbbi időben. Aki szerint 2 Valdes nem ér egy Buffont, akkor nézzen pár Juve meccset. VV sem a legerősebb a kijövetelekben, de az olaszt ebben is veri már. Nézzük csak meg a legutóbbi BL-meccset as bajorok ellen. Ezt gondolom a nagy többség látta. Ha szerintük Buffon biztosabb a beíveléseknél való kijövetelekben mint Valdes szerintem vak. Sry hogy ezt mondom, de így van.
Az igazsághoz hozzátartozik,h ha jól tudom Buffon sérülten védett pl a Bayern ellen.De nem is ez a lényeg.

Ha Buffont,Van der Saart vagy Cechet a múltjuk miatt nem tehetjük Valdes elé akkor viszont Valdes mögé se helyezzük őket azért mert mondjuk az elmúlt hónapokban gyengébb teljesítményt nyújtanak.

Én nem akarok állástfoglalni ebben a dologban,szerintem vannak előtte a sorban de azért jópár kapust megelőz.

Én szívesen látnék mást a Barca kapujában de ez nem jelenti azt,h Valdessel bajom van.Nem követelem ki a csapatból mert nincs miért kikövetelni.De nálam más védene a Barcában. :)

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.17. 16:38:53

Nekem az a véleményem hogy Baia óta az első olyan kapus aki megüti a Barca-szintet.
Aki Van der Saar-t, Czech-t vagy Buffont elé sorolja az őket inkább a nevük és a korábbi teljesítményük alapján teszi. Nálam azért Iker a hibáival együtt is jobb, de nem sokkal. Azért nézzük meg Buffont az utóbbi időben. Aki szerint 2 Valdes nem ér egy Buffont, akkor nézzen pár Juve meccset. VV sem a legerősebb a kijövetelekben, de az olaszt ebben is veri már. Nézzük csak meg a legutóbbi BL-meccset as bajorok ellen. Ezt gondolom a nagy többség látta. Ha szerintük Buffon biztosabb a beíveléseknél való kijövetelekben mint Valdes szerintem vak. Sry hogy ezt mondom, de így van.

Az pedig hogy Reinat a válogatottban VV elé rakják egyszerűen nevetséges. Én már nem is idegesítem magam rajta, hanem röhögök egy jót, mert ezen már tényleg csak kacagni lehet.

Ezzel nem az egekbe akarom magasztalni a hálóőrünket, mert vannak hibái és sok mindenben javulnia kell még, de a Top 3-ban sztem már benne van. Ha folyamatosan tudja a mostani formáját hozni Del Bosque-nak is fel kell figyelni rá. Kár hogy pont Casillas van előtte, más válogatottakban biztos kezdő lenne. Egy szó mint száz szerintem már felnőtt arra, hogy a Barca megérdemelt kezdő kapusa legyen.
Csak így tovább.
Forca Barca!!!!
Lezárt