Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, segítettélFernando írta: Ez nem szezon után szokott lenni? Pedig volt az eurobarcán az biztos.
Remélem segítettem
Ez nem szezon után szokott lenni? Pedig volt az eurobarcán az biztos.abreu írta:Hali, az lenne a kérdésem h nem tudja-e valaki véletlenül, h menni volt a tiszta bevétele a Barcának, a 2008/09-es évben. Itt az oldalon szokott lenni róla mindig egy hosszabb cikk, de nem találtam meg a hír archívumban.
Segítsetek lécci!
Ne reklámozz,köszi.torrestoni írta:Itt pedig egy kis szezon- és játékosértékelés, valamint a szerintem mindenki által ismert, látott hibák összegzése két részben:
Vasárnapi húsleves I.
Vasárnapi húsleves II.
Szívemből szóltál!Bányász írta:Na bekövetkezett amit vártam.Egy kicsit úgy éreztem,h most a Sevilla lesz a kupában a végállomás és hát sajnos az lett.
Amire kíváncsi voltam,h ki hogyan reagál a dologra annak az egyik felére már választ kaptam olvasva itt a fórumot a másik még várat magára bár gondolom,h mik lesznek a reakciók.
Most már inkább az érdekel,h milyen hatással lesz ez a dolog a csapatra.Én úgy érzem ebből mindenki profitálni fog.Felszáll a lila köd,bebizonyosodott,h nem vagyunk legyőzhetetlenek,megérzi a csapat milyen rossz érzés kiesni valahonnan és remélem ebből tudnak majd plusz motivációt meríteni.
Én egy kicsit csalódott vagyok annak ellenére,h tudtam,h ez előbb utóbb be fog következni.Most egy kicsit tuti a csapatnak is furcsa lehet ez a dolog.De a fő frontokon elég jól állunk szóval ha tripla nem is lesz de dupla az még lehet.(bár sztem egy címet megvédeni is nagyon nagy dolog lenne)
Egy duplázás esetén meg én azt mondom 5 kupa leesik idén is az se kutya.
Szerk:
A 105 legoptimistább most biztos nagyon szomorú...
Be akarta bizonyítani, hogy tud Ő cselezgetni anélkül is, hogy elvennék tőle a labdát, csak ehhez gyakorolnia kellett "élesben"!Perrero írta:Pinto mi a retkes lóherét művelt egész meccsen
kamerun nem barcelona!!!gekkodan írta:Láttad ma Eto'o-t az Afrika Kupán? "Minőségi" teljesítmény nyújtott újfent.Rezi Torres írta:Tudjátok mi hiányzik??Eto'o és ezzel nem Ibrát szidom mer ibra jó de...
Láttad ma Eto'o-t az Afrika Kupán? "Minőségi" teljesítmény nyújtott újfent.Rezi Torres írta:Tudjátok mi hiányzik??Eto'o és ezzel nem Ibrát szidom mer ibra jó de...
Szerintem meg pontosan most a motiváció kérdése az egész!Sanama írta:Szerintem ez MÁR nem motiváció kérdése.
Tavaly sem az volt a kérdés,hogy motiváltak voltak-e a játékosok.
Hanem a szerencse kérdése is. HA bejön 2-3 sérülés, ugrik minden, vagy ha Iniesta nem ereszt el egy löktetet az utolsó percben tavaly is ugrik a BL, pedig motiváltak voltak a fiúk...