FC Barcelona 09/10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki volt az idény legfontosabb játékosa?

Messi
122
69%
Xavi
32
18%
Piqué
9
5%
Iniesta
4
2%
Puyol
0
0 szavazat
Alves
0
0 szavazat
Váldes
6
3%
Pedro
3
2%
Más
1
1%

Szavazatok száma: 177
abreu
Jugador d'estrella

2010.01.23. 22:40:18

Fernando írta: Ez nem szezon után szokott lenni? Pedig volt az eurobarcán az biztos.
Remélem segítettem
Köszi, segítettél :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 22:31:08

abreu írta:Hali, az lenne a kérdésem h nem tudja-e valaki véletlenül, h menni volt a tiszta bevétele a Barcának, a 2008/09-es évben. Itt az oldalon szokott lenni róla mindig egy hosszabb cikk, de nem találtam meg a hír archívumban.
Segítsetek lécci! :oops:
Ez nem szezon után szokott lenni? Pedig volt az eurobarcán az biztos.
Remélem segítettem
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
abreu
Jugador d'estrella

2010.01.23. 22:14:37

Hali, az lenne a kérdésem h nem tudja-e valaki véletlenül, h menni volt a tiszta bevétele a Barcának, a 2008/09-es évben. Itt az oldalon szokott lenni róla mindig egy hosszabb cikk, de nem találtam meg a hír archívumban.
Segítsetek lécci! :oops:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.01.17. 17:38:28

torrestoni írta:Itt pedig egy kis szezon- és játékosértékelés, valamint a szerintem mindenki által ismert, látott hibák összegzése két részben:

Vasárnapi húsleves I.
Vasárnapi húsleves II.
Ne reklámozz,köszi. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.17. 17:36:19

Igaz még csak 18 fordulón van túl a csapat, mégis már túl vagyunk a szezon felén. Nem lesz már több szuperkupa, Klub-VB, spanyol Kupa meccs. Azt mondom, hogy amennyiben Touré visszatér, s végre ismét megkapja a neki járó tiszteletet, lehetőséget, Iniesta továbbra is javuló tendenciát mutat, Pedro és Messi nem esik vissza, valamint a Xavi-Zlatan-Henry hármasból legalább egyikük képes lesz rendszeresen hozni az elvárt szintet, akkor a bajnokság nem lehet kérdés. A BL még nagy talány, a Stuttgart után érdekes lesz, de akárhogy is nézem, talán a Chelsea az a csapat, amelyik jelenleg túlságosan is rágós falatnak tűnik.

Itt pedig egy kis szezon- és játékosértékelés, valamint a szerintem mindenki által ismert, látott hibák összegzése két részben:

Vasárnapi húsleves I.
Vasárnapi húsleves II.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.17. 11:13:55

Léfe
Entrenador del Barça

2010.01.14. 19:13:56

Elnézést,de kicsit valószinüleg idősebb lévén elég sokat láttam már. Nem lehet a csucson sokáig maradni az Ajaxnak 3 évig a Milánnak szintén, de közte szünettel, ai Internek 2 évig sikerült a világ tronján ülni de sok példa lenne még. A Barca egyszer 4 bajnokit nyert zsinorban / Crujff éra /
de nagy mákkal, és a BL /akkor BEK/ csak egyszer volt meg. A Frank éra csucsán sokan lehurrogtak amikor megjosoltam a lecsuszást padig ez törvényszerü. Idén elégedett lennék a banoki arannyal és BL.-ben minnél tovább. A tavaji teljesitményhez 110 % kell, ezt nem lehet fenntartani. Amint vége egy idénynek az uj elindul és semmit nem számit mi volt elötte. Ha feljutsz a Mount-Everestre az a világ teteje -ott voltunk, vagyunk ? - már csak lefele lehet jönni, ott maradni nem lehet. Persze 1-2 jó évben biztam, bizom aztán lesz szünet és uj csapat kell. Uj emberek is kellenek az uj előadáshoz a változatlanság a vég. Éventa 2-3 uj játékos kell. Szerintem nem lehetünk elégedetlenek, mert a csapat olyat tett ami egészen széditő volt.
Fecó
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.14. 18:35:14

Bányász írta:Na bekövetkezett amit vártam.Egy kicsit úgy éreztem,h most a Sevilla lesz a kupában a végállomás és hát sajnos az lett.

Amire kíváncsi voltam,h ki hogyan reagál a dologra annak az egyik felére már választ kaptam olvasva itt a fórumot a másik még várat magára bár gondolom,h mik lesznek a reakciók.

Most már inkább az érdekel,h milyen hatással lesz ez a dolog a csapatra.Én úgy érzem ebből mindenki profitálni fog.Felszáll a lila köd,bebizonyosodott,h nem vagyunk legyőzhetetlenek,megérzi a csapat milyen rossz érzés kiesni valahonnan és remélem ebből tudnak majd plusz motivációt meríteni.

Én egy kicsit csalódott vagyok annak ellenére,h tudtam,h ez előbb utóbb be fog következni.Most egy kicsit tuti a csapatnak is furcsa lehet ez a dolog.De a fő frontokon elég jól állunk szóval ha tripla nem is lesz de dupla az még lehet. :) (bár sztem egy címet megvédeni is nagyon nagy dolog lenne)

Egy duplázás esetén meg én azt mondom 5 kupa leesik idén is az se kutya. :)

Szerk:
A 105 legoptimistább most biztos nagyon szomorú... :)
Szívemből szóltál! :D

Annyit tennék hozzá, hogy ezzel a játékkal, meg egy kicsit megnövelt pontossággal a kapu előtt ez a csapat idén meg tud nyerni minden hátralevő sorozatot egész könnyedén, abban az esetben, ha nem lennének nagyon pechesek. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.14. 14:43:13

Na bekövetkezett amit vártam.Egy kicsit úgy éreztem,h most a Sevilla lesz a kupában a végállomás és hát sajnos az lett.

Amire kíváncsi voltam,h ki hogyan reagál a dologra annak az egyik felére már választ kaptam olvasva itt a fórumot a másik még várat magára bár gondolom,h mik lesznek a reakciók.

Most már inkább az érdekel,h milyen hatással lesz ez a dolog a csapatra.Én úgy érzem ebből mindenki profitálni fog.Felszáll a lila köd,bebizonyosodott,h nem vagyunk legyőzhetetlenek,megérzi a csapat milyen rossz érzés kiesni valahonnan és remélem ebből tudnak majd plusz motivációt meríteni.

Én egy kicsit csalódott vagyok annak ellenére,h tudtam,h ez előbb utóbb be fog következni.Most egy kicsit tuti a csapatnak is furcsa lehet ez a dolog.De a fő frontokon elég jól állunk szóval ha tripla nem is lesz de dupla az még lehet. :) (bár sztem egy címet megvédeni is nagyon nagy dolog lenne)

Egy duplázás esetén meg én azt mondom 5 kupa leesik idén is az se kutya. :)

Szerk:
A 105 legoptimistább most biztos nagyon szomorú... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barca1988
Barça B

2010.01.14. 14:32:14

Most annak örülnék ha most hétvégén újra legyőznénk a Sevillát és egy gálameccsel feledtetnék a fiúk hogy kiestek a kupából!!! :lol: :D
Imádom Henryt,de be kell vallni hogy közel sincs a fénykorához!!!Ugyhogy lassan Pedro átveszi a helyét,vagy valaki más?! :D 8)
Messi a király!!!:)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.14. 13:26:53

Perrero írta:Pinto mi a retkes lóherét művelt egész meccsen :?:
Be akarta bizonyítani, hogy tud Ő cselezgetni anélkül is, hogy elvennék tőle a labdát, csak ehhez gyakorolnia kellett "élesben"! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
currahee
Jugador d'estrella

2010.01.14. 00:30:44

nem kell mindenkinek már most sírni.
tény és való h nem ugy megy a szezonban a csapatnak ahogy tavaly de mindig volt vmi probléma, hiányzó meg talán fejben vhogy egy ketten nincsenek rendben... ez van.
mindenki annyira Isteníti/Istenítette Josepet akkor meg mitől féltek majd megoldja, nem? itt most majd tényleg megmutathatja h rászolgált-e a "világ legjobb edzője címre"...

és az h kiestük a kupából... és akkor mi van?
most úgy őszintén: nem lennétek elégedettek a szezon végén ha "csak" bajnokok lennénk?? én igen.
persze ezzel nem azt mondom h akkor a többit le kell szarni de én nem fogok bánkódni ha csak az lesz meg.
nem lehet minden évben mindent megnyerni, a tavalyi különleges év volt egy hamar nem lesz olyan...

ja és ha már kritizáltok egyes embereket akkor azt nyugodtan kiterjeszthetitek az egész csapatra mert senkinek nem megy úgy ahogy kéne... csak mondom.
már nem azért de kicsit régebb óta drukkolok ennek a csapatnak és ennél voltak sokkal rosszabb eredmények meg szituációk. sőt h csak egyet mondjak amikor elkezdtem drukkolni a csapatnak abban az időben 3 évig semmit nem nyertek!!
és még olyan is volt h egy ideig a kiesőhelyen tanyázott a csapat néhány fordulón keresztül és és az év nagy részét a középmezőnyben töltötte és végül is csak 6. v 7. lett...
és mégis kitartottam mellettük és ki is fogok amíg élek!! szal ennyi.

ha majd 5-6 meccs múlva is ez lesz akkor majd esetleg el lehet gondolkozni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára currahee 2010.01.20. 11:10:43-kor.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.01.14. 00:14:52

gekkodan írta:
Rezi Torres írta:Tudjátok mi hiányzik??Eto'o és ezzel nem Ibrát szidom mer ibra jó de...
Láttad ma Eto'o-t az Afrika Kupán? "Minőségi" teljesítmény nyújtott újfent.
kamerun nem barcelona!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
messi70
Jugador del Barça

2010.01.14. 00:12:51

Jo ejszakat mindenkinek !!!nyugi meg van teendojuk a fiuknak Bajnoksag,Bl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajra Barca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Messi199
Jugador d'estrella

2010.01.14. 00:11:50

Perrero írta:Pinto mi a retkes lóherét művelt egész meccsen :?:
Gyakorolta a Biciklit :D
Tots Unit Fem Forca !!
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.14. 00:11:31

Rezi Torres írta:Tudjátok mi hiányzik??Eto'o és ezzel nem Ibrát szidom mer ibra jó de...
Láttad ma Eto'o-t az Afrika Kupán? "Minőségi" teljesítmény nyújtott újfent.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.01.14. 00:09:59

Tudjátok mi hiányzik??Eto'o és ezzel nem Ibrát szidom mer ibra jó de...
Az a messi aki az ilyen helyzeteket 10ből 10féle módon rúg be!Titi jó játéka!és a félelmetes középpálya!!de én nem szidok senkit hisz tudom hogy nem lehet ezt a szintet fent tartani!!Ez van idén csak duplázunk:) Visca Barca
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
messiisten
Barça B

2010.01.08. 09:00:15

Én szerintem itt azzal less a gond ,hogy Eto'o csapat szinten szerintem jobb Ibránál (az Ibra fanoktól bocsánatot kérek),de Ibra nem olyan csapat ember szerintem mert Eto'o a csapattal csinált ilyet és mienek voltak azok a kényszerítők,de manapság Ibrától még nme láttma sok visszapasszot(persze lehet hogy csak én vagyok f@$ és njem látom Ibra csapat munkáját)Villa ebben a legjobb. Befejezőnek nagyon jó és csapat sdzinten is megálja a helyét.De azért a középpálya sem mindig makulátlan.Tavaly gyorsabban őrületbe passzolták az ellen felet most lassú gurigázgatás megy sokszor a kapunk előtt.Az a baj h sokszor az ellen fél tömörül (A Sevilla meccsen nem ez volt)és nem mernek lőni.Ibra akkorákat lőhetne de nem tom mért nem vállalkozik.Szerintem Villa kéne vagy talán még ő sem mert nem rossz Ibra csak a középpálya idén annyira nem segíti.Guardiola szerintem jó edző őt nem kell hibáztatni (hibáztatja ő magát nekünk nem kell).Én nem sok edzőtöl láttam h így beismeri hibáját és elsírja magát,és ez szerintem jó h nem szarik arra h mi van.Guardiola megérdemelné h a fiúk kisegítsék és gólokat rúgjanak minden fronton.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.06. 17:24:55

én nagyon hiánylom a gálázásokat :? jóh,elismerem,nem minden meccsen kell gálázni,de azér ilyenkor tavaly kitömtünk nagyon sok csapatot,és mikor zlatan 6 vagy 7 gólnál járt,akkor eto'o 14-nél :?
ezzel nem azt akarom mondani h zlatan a fék,csak nem tudom mi a gond mostanába.a gálák nem jönnek,nem olyan látványos a játék,de a győzelmek mostanába jönnek,és ez nagyon fontos(sok helyen ez a fő követelmény) de itt barcelonába nem :twisted:
de pep sztem ezt is megoldja,mer jóh edző,xavi visszanyeri a formát,messi hozza amit az utolsó pár meccsen(vagy még jobban),iniesta amit eddig és nincs gond :D
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
LM10
Director del Fútbol

2010.01.06. 16:50:10

Nem tudom mi van idén a csapattal, de kezd aggasztani... :? :? Xavi,Messi,Busi is sokkal gyengébbek tavalyhoz képest. Én nem a 6 kupát várom el a csapattól minden évben, de a játékkal kezdeni kéne valamit...remélem Pep összekapja még időben a bandát, ha kiesünk a kupából már nem érdekel, de a bajnokságban és a BL-ben hozni kellene a meccseinket, meg a játékot visszahozni. Én nem szidok senkit a csapatból ,mert Messit és Xavit is lehetne tavaly óta, ezért nemcsoda, hogy Márquez, és Busi is, vagy az új igazolás Csiga sem élete formájában vannak még. Csak mivel ők nem annyira szurkolók kedvencei mint Messiék, ezért sokkal "elismerőbben" fikázzuk őket időnként. Ha Pep a csapatot összekapja ismét, akkor mindenki a csapatból 100-on fog teljesíteni.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.05. 21:23:58

Ha már nemrég a Halálos Fegyverről volt szó nemrég egy másik topicban akkor:
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 08618.html
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.04. 22:49:21

Persze !
Igazad van.

Én azt próbáltam mondani,hogy:

Motiváltan is lehetsz szerencsétlen, és kupa nélkül maradsz.

Viszont motiválatlanul lehet szerencséd, viszont akkor egy idő után kibújik a szög a zsákból.

Én is utálok erről beszélni, mert a Ronaldinhos sztori ebben a csapatban nem fog megtörténni, 100%ig biztos vagyok benne.

A szerencsét meg mondjuk nem is a gólra értem, igaz azt említettem. De mondjuk tavaly elkerültek a sérülések, stb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.04. 22:45:52

Sanama írta:Szerintem ez MÁR nem motiváció kérdése.

Tavaly sem az volt a kérdés,hogy motiváltak voltak-e a játékosok.

Hanem a szerencse kérdése is. HA bejön 2-3 sérülés, ugrik minden, vagy ha Iniesta nem ereszt el egy löktetet az utolsó percben tavaly is ugrik a BL, pedig motiváltak voltak a fiúk...
Szerintem meg pontosan most a motiváció kérdése az egész! :) Legalábbis sokkal jobban mint tavaly az biztos...(egyébként utálok erről a dologról beszélni mert hülyeségnek tartom nagyjából :) )

Nem lehet mindent a szerencsével magyarázni.Elég ha csak a Rijkaard féle csapatot nézzük.Ha abból indulok ki amit Te írsz az Iniesta féle gólról akkor mondjuk,h 2008-ban a Barca csak a szerencsétlenségének köszönhette,h kiesett az M.U ellen.Ami mondjuk,h igaz is...de ettől függetlenül teljesen világos volt mindenkinek,h Ronaldinhonak,Deconak stb valamiért nem volt kedve edzeni,dolgozni,focizni.

Ez az amit el kell kerülnie Guardiolának.Tavaly a csapat motiválta magát azzal,h újabb és újabb elnyerhető címek meg elérhető rekordok stb elé állította magát a játékával.Nyilván sok szerepe volt Pepnek is...de idén sokkal több lesz.

Az viszont nagy szerencséje,h sztem nagyobb profik alkotják ezt a csapatot mint az akkorit és ez megkönnyítheti a dolgát.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.04. 22:32:22

Szerintem ez MÁR nem motiváció kérdése.

Tavaly sem az volt a kérdés,hogy motiváltak voltak-e a játékosok.

Hanem a szerencse kérdése is. HA bejön 2-3 sérülés, ugrik minden, vagy ha Iniesta nem ereszt el egy löktetet az utolsó percben tavaly is ugrik a BL, pedig motiváltak voltak a fiúk...
Lezárt