Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos, hogy játszik.Slither írta: Remélem Pedro "szülőföldjén" nagyot játszik majd.
Slither írta:Nyitva!
Ha ma nem nyerünk, akkor már nincs kifogás. Remélem Pedro "szülőföldjén" nagyot játszik majd. A csatároknak kellene már egy gólzáporos meccs.
Hajrá!
1. én elfogult vagyok, viszont ezt nem is tagadom (ahogy gondolom te se)marci. írta:Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Nem hiszem,hogy 1 madridista is jönni fog verni a mellét,hogy kikaptatok..Megesik!Mi is kikpatunk a Sevillától.
Csak nyugalom,lesz még másik meccs is.
hidd el, jönni fogmarci. írta:Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Nem hiszem,hogy 1 madridista is jönni fog verni a mellét,hogy kikaptatok..Megesik!Mi is kikpatunk a Sevillától.
Csak nyugalom,lesz még másik meccs is.
ésszerű madridisták nem fognak idejönni nyafogni, de gondolom ezt már észrevettétek. nem láttam a meccset, itt olvastam csak róla.. elég neccesnek hangzott..de van ám egy visszavágó...nah ez már majdnem barca szurkoló megjegyzésnek hangzott..Én nem leszek ott, amikor a madridisták a Barca vs. Real topicban szét fognak oltani minket, de ti, kik felveszitek a kesztyűt, 2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Jó dolog ám optimistának lenni, továbbjutunk Cool
Én komolyan megpróbálkoznék vele. Ennyire észrevehetően szánalmasan fújni! SZÁNALOM!giefLove írta:Ez az ember te jó isten![]()
![]()
Simán óvható mérkőzés
Ott a lényeg.... midn a ketten harmatgyengék...egyszerűen 0Rivaldo11 írta:Én csak at nem értem, hogy egy ilyen nyomorék kápel hogyan tud villogni? Ez alaposan minősíti a védőinket. Messi és Bojan ma erősen visszahúzó erő volt, ez nem fér bele ilyen játékvezetés mellett.
Egyrészről szívemből szóltálRobcsyy írta:2-6kurdt írta:Én nem leszek ott, amikor a madridisták a Barca vs. Real topicban szét fognak oltani minket, de ti, kik felveszitek a kesztyűt, 2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Jó dolog ám optimistának lenni, továbbjutunk
Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón