Élő közvetítések 09/10
Na én innentől nézem a meccset. Hajrá Barca! Szerintem simán nyerünk de azért nem bízom el magam. Jó meccsnézést mindenkinek!
Nem biztos, hogy játszik.Slither írta: Remélem Pedro "szülőföldjén" nagyot játszik majd.

csakabarca!
Kötelező feladat a mai,be kell húzni.
Bojannak szurkolok külön,remélem be tud találni.
Hajrá Barca!
Bojannak szurkolok külön,remélem be tud találni.
Hajrá Barca!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Az egész csapatnak jót tenne egy jól sikerült, gálába átmenő meccs.
Megdobná az önbizalmat, amire szükség is lesz az elkövetkező hónapokban.
Győzzünk, Gálázzunk! Visca Barca!
Megdobná az önbizalmat, amire szükség is lesz az elkövetkező hónapokban.
Győzzünk, Gálázzunk! Visca Barca!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- levproff
- Director del Fútbol
Hajrá fiúk!
Remélem meg lesz 2010-ben az eslő győzelem.
Visca el Barca!

Remélem meg lesz 2010-ben az eslő győzelem.

Visca el Barca!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Slither írta:Nyitva!
Ha ma nem nyerünk, akkor már nincs kifogás. Remélem Pedro "szülőföldjén" nagyot játszik majd. A csatároknak kellene már egy gólzáporos meccs.
Hajrá!
Én őszintén szólva, gálát várok, remélem teljesül

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Basszus nem kell kétségbe esni, továbbtudunk jutni.Igaz Pep éra alatt még kiesés meccset nem vesztettünk el.Megesett, ahogy minden más is az életben.Nem lehet mionden meccset megnyerni.Ha összeszedik maguk a srácok tudunk3-at rúgni a Pizujanban!Meglátjátok nem vesztünk el.Aki szerint a kupa nem fontos az nem Barca szurkoló!!!!!!A kupa mindig is nagyon fontos volt a klub életében, ennek történelmi okai vannak!Megnyerni mindent másként nem lehet hozzálni!!!!!
1. én elfogult vagyok, viszont ezt nem is tagadom (ahogy gondolom te se)marci. írta:Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Nem hiszem,hogy 1 madridista is jönni fog verni a mellét,hogy kikaptatok..Megesik!Mi is kikpatunk a Sevillától.
Csak nyugalom,lesz még másik meccs is.
2. vannak normális madridisták, megkockáztatom h 50%<, de hidd el h lesznek itt holnap, vagy akár ma is kárörvendő madridisták

Your village called. Their idiot is missing.
hidd el, jönni fogmarci. írta:Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Nem hiszem,hogy 1 madridista is jönni fog verni a mellét,hogy kikaptatok..Megesik!Mi is kikpatunk a Sevillától.
-
- Barça C
kurdt:
Nem a barca drukkerek szokták a madridistáknak mondani, hogy ne a múlttal jöjjenek állandóan?
Nem a barca drukkerek szokták a madridistáknak mondani, hogy ne a múlttal jöjjenek állandóan?

siessél perec, vedd fel a napi bonuszt, te szetmétláááda, te sheeenki 

ésszerű madridisták nem fognak idejönni nyafogni, de gondolom ezt már észrevettétek. nem láttam a meccset, itt olvastam csak róla.. elég neccesnek hangzott..de van ám egy visszavágó...nah ez már majdnem barca szurkoló megjegyzésnek hangzott..Én nem leszek ott, amikor a madridisták a Barca vs. Real topicban szét fognak oltani minket, de ti, kik felveszitek a kesztyűt, 2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Jó dolog ám optimistának lenni, továbbjutunk Cool

Hala Madrid!
Hala Madrid!
elég! 

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én komolyan megpróbálkoznék vele. Ennyire észrevehetően szánalmasan fújni! SZÁNALOM!giefLove írta:Ez az ember te jó isten![]()
![]()
Simán óvható mérkőzés
A játékunk sem olyan jó, de nehéz is úgy, hogy kedvükre rugdoshatnak minket! Nem adnak meg szabályos gólt, lest fújnak, amikor nem volt és még sorolhatnám
- matyi25
- Capitá del Barça
Ott a lényeg.... midn a ketten harmatgyengék...egyszerűen 0Rivaldo11 írta:Én csak at nem értem, hogy egy ilyen nyomorék kápel hogyan tud villogni? Ez alaposan minősíti a védőinket. Messi és Bojan ma erősen visszahúzó erő volt, ez nem fér bele ilyen játékvezetés mellett.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Egyrészről szívemből szóltálRobcsyy írta:2-6kurdt írta:Én nem leszek ott, amikor a madridisták a Barca vs. Real topicban szét fognak oltani minket, de ti, kik felveszitek a kesztyűt, 2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón
Jó dolog ám optimistának lenni, továbbjutunk
Másrészróől viszont ne a múltból éljünk (Alcorcón idén volt), az a madrid dolga

Your village called. Their idiot is missing.
- marci.
- Jugador d'estrella
Ez kb. jellemzi milyen szinten állsz.2 dolgot ne feledjetek: Perez Burrul, Alcorcón

csakamadrid
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én csak at nem értem, hogy egy ilyen nyomorék kápel hogyan tud villogni? Ez alaposan minősíti a védőinket. Messi és Bojan ma erősen visszahúzó erő volt, ez nem fér bele ilyen játékvezetés mellett.
Rivaldo-A Legnagyobb.