Navarro írta:igen csak azok ezdődnek akik játszanak. amúgy nem kell bűngyenge csapat mert csak 1 poszton vannak fiatalok és csak az a poszt lesz gynege és ha jót akarsz magadnak akk 2x annyi fiatalod van mint amennyi max játszani tud 1 héten. tehát kapusból 2 fiatal, védőből 10, KPból 6, szélsőből 4, csatárból 6 persze csak abból amit edzesz.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy szezont rászántam a csatársor edzésére. Vettem egy 17 éves csatárt, és felhoztam kettőt. Most úgy állnak:
Max Heller, 19 éves gólszerzés nagyszerű. 3100TSI (őt vettem, előző szezonban)
Cătălin Nae, 20 éves gólszerzés jó, 3100 TSI (ebben a szezonban bajnokság 0, kupa 6 gól)
Bernát Nyírfalusi 19 éves , gólszerzés remek, 1800 TSI (ebben a szezonban bajnokság 4, kupa 6 gól)
ezzel arra akarok kilyukadni, hogy 100%ig tudom ajánlani az ifik edzését (jó edzővel).
Előző szezon elején eladtam az összes csatáromat, és felhoztam őket.
A befolyt pénzből megerősítettem a védelmet és a kp-t. Eleinte nagyon nem jöttek a győzelmek, gólokat sem szereztek, de aztán a szezon végére belejöttek, bár így is csak 5. ként végeztem. Most vezetem a bajnokságot (jó 1 meccs volt még csak..), 1-2. helyre esélyes lett a csapatom. Kupában is két kiütéses győzelemmel mentem tovább a 3. körbe.
Szóval csak edzetek nyugodtan

Hosszú távon nagyon megéri.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!