Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azt jelenti. Épp fordítva.Puyol05 írta: ha szeretnék venni egy játékost, akinek a vezetői képessége jó, a tapasztalata gyenge, akkor az azt jelenti, hogy abból a playából egy jó edző lesz gyenge vezetői képességgel?
Előszöris, kell egy jó edző, ha még nincs meg, mert ez az alap. Aztán ajánlom, hogy vegyél fel 8-9 kapusedzőt és rúgd ki a segédeket, hogy a kapusedzőkkel együtt max 10-en legyenek. Ha eddig más posztot edzettél és most végleg átállsz kapusra, akkor akiket eddig edzettél, add el, amíg sok pénzt kapsz értük.Ronaldinho&Barca írta:Ma került fel az ificsapatomból a megfelelő szintű kapusom, 2080TSI és 17 éves 13 napos. Srácok, milyen személyzetet alkalmazzak, hogy elkezdjem az edzetését felfelé?
Szerintem meg, bár ha lett volna pénzem, akkor is csak 35-ig mentem volna, de most max 20-at tuttam volna kicsengetni. Nem baj, majd lesz másik.levproff írta:Hát Ivey, elvették előled a középpályásom.![]()
A csapat neve meg csak rá tesz egy lapáttal.![]()
Amúgy kb. mennyit ért az a playa?
Megért 50.000 eFt-t?
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy szezont rászántam a csatársor edzésére. Vettem egy 17 éves csatárt, és felhoztam kettőt. Most úgy állnak:Navarro írta:igen csak azok ezdődnek akik játszanak. amúgy nem kell bűngyenge csapat mert csak 1 poszton vannak fiatalok és csak az a poszt lesz gynege és ha jót akarsz magadnak akk 2x annyi fiatalod van mint amennyi max játszani tud 1 héten. tehát kapusból 2 fiatal, védőből 10, KPból 6, szélsőből 4, csatárból 6 persze csak abból amit edzesz.
A Hattrick menü mellett mindig jelzi, ha van üzeneted. (Az olvasatlan levelek száma van ott). A bal oldali menüben a Postaláda linkre kattintva érhetők el a mailek.űsalas9 írta:Valaki elmondaná, hogy pontosan mi a HT üzenetÉs hogy azt is hattricken belül ha belépek jelzi, hogy kaptam egy HT üzit
Vagy hogy van ez
![]()
Ha csak ennyien leszünk, akkor nem indítok semmit.1. A.S.C. Mike, ASC Juvenil (michaabee, mikebrigade@yahoo.com)
2. Gyirmót SE Alcufer Kft, Gyirmót SE (salas9, salas.m10@gmail.com)
3. FC Muki, FC Muki Junior (Messiboy19, vano.krisztian@freemail.hu
4. Puv Athlétic (ElBartimaeus, pavlicz.tomee@freemail.hu)
5. Fc. Catalunya, Fc. Catalunya B (Ronaldinho&Barca, martonnn2@gmail.com)
6. Subscribe, Subscribee (FtcSikiHun, caskbarca@citromail.hu + sikifradi@hotmail.com)
7. blaugrana05, blaugrana05 ifi fc (Puyol05, kovilaci01@freemail.hu)
8. Newpest Ground, Newpest Athletic (Auron, AuronX, zko@freemail.hu)
9. ErvinLakása FC, Kislakás ifi (FCBMessi19, melega_ervin@yahoo.com)
10. Hiper Skull , Skull kids (janixd sjay95@gmail.com)
11.
Pontos letöltési link:FtcSikiHun írta: az 1. kérdésre nem tudok válaszolnitudnál küldeni egy linket, hogy honnan tölthetném le?
Cumbee írta:Hi. Letöltöttem a Hattrick Coach Professional nevű programot és az lenne a kérdésem, hogy a program által összeállított legjobb csapat, az valóban a legjobb összeállításom lehet, vagy bíráljam felül a programot és a saját megérzések szerint küldjem csatasorba a csapatomat?
A másik kérdésem, hogy hol tudom megnézni az edzés eredményét, mert elvileg már 2 edzésen túl vannak a srácok, de egyelőre nem veszem észre a változást. Amúgy ha jól értettem, csak azok a játékosok edződnek, akiket játszatok a meccseken, ergo, ha azt akarom, hogy a fiatalon felhozott emberkéim fejlődjenek, akkor heti 1* bűn gyenge csapattal kéne pályára lépnem?