Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Zlatan Boy
Barça B

2010.01.10. 10:11:17

A Fabregas ügyhöz:Állitólag ez a hülye Wenger levélbe akarja utasitani a barcát, hogy szálljanakle Fabrégasról mert ő úgysem engedi sehova eligazoni. :cry: Igy akkor marad Ribéry sztem, mert hogyha ez hir igaz akkor bármit csinálhatnak Laportáék, ez a hülye Wenger úgysem fogja elengedni Fabrét. :x
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
boteeka
Barça C
Kapcsolat:

2010.01.10. 09:13:15

Higuaint Fabryval elcserélni.. ez 1 vicc.. :)))) Fabregas a Barcan kívül sehova nemfog menni.. lehet nem idén.. de jönni fog :).. Ez bíztos ;) 8)
menczel
Entrenador del Barça

2010.01.10. 03:40:24

zsuni írta:
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólást
sírjál, mert nem tudsz érveket felsorolni a megcáfolására :lol:
Fabregas Európa egyik élcsapatának a kapitánya, rá épül az egész, Higuain meg a Real hanyadik számú csatára is...
Válogatottbeli eredményeikről nem is beszélve.
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.10. 01:27:43

Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólást
sírjál, mert nem tudsz érveket felsorolni a megcáfolására :lol:
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.08. 16:27:55

zsuni írta:
Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba...
számomra Fabregas alsóhangon egyértékű Higuval, semmivel sem tett le többet az asztalra Cesc. mondjuk Higu nagy kedvenccé nőtte ki magát, nekem az egyik legértékesebb.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólást :D :(
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.08. 14:19:07

Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba...
számomra Fabregas alsóhangon egyértékű Higuval, semmivel sem tett le többet az asztalra Cesc. mondjuk Higu nagy kedvenccé nőtte ki magát, nekem az egyik legértékesebb.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.01.07. 23:24:33

Ott vannak a fiatalok is, nem kell aggódni.
eric
Barça B

2010.01.07. 22:49:14

A középső védő ötletet csak azért dobtam be (és tényleg csak a véleményetek miatt), mert egy picit úgy érzem, hogy Piqué és Puyol hiányában sorra jönnek az idióta bakik hátul. A Barca taktikájából/felállásából/mentalitásából fakadóan a védelmünkre ultra nagy teher nehezedik, hisz nincs egy olyan fix fal a védelem előtt, mint pl. egy chelsea-ben vagy egy interben. Ha csak az egy szem Touré-t v. Busquets-t falnak nem nevezzük... Ebből kiindulva pedig megengedhetetlen, hogy hülyén költsük erre a poszta a pénzeket. Puyol-t még elviszi a barcás szíve jó pár évig mindenképpen, Márquez már más tészta, szerintem ha nem tud újra felfejlődni nemsokára hazamegy Mexikóba, Csigából el nem tudom képzelni, hogy Barca szintű védőt csináljanak... Gabi meg most tért vissza, de ha jól tudom már ő sem mai gyerek, és most még nem lehet tudni, hogy mennyire tud majd visszarázódni... egyszóval a védelem szempontjából nem látom a jövőképet!! Úgy érzem van egy nem is olyan vékony csík a 3x éves védők, és az utánpótlásban nevelkedő 1x éves védők között, ahonnan meríteni kéne, mert ezekre számítani lehet még sok évig, és már megvan a rutinjuk.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.07. 20:14:40

Na megvan az evszazad otlete. Megvesszuk az arsenalt, csapatostol mindenestol. a kettobol csinalunk egy olyan csapatot, hogy almunkba se v gondoltuk volna :D
s a maradekbol csinalunk egy B diviziost :D
igy mindket osztalyban minden a mienk.
Na el van rendezve, ha beleegyeztek, kuldom a barcanak a penzt. :D
I <3 FCB
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.01.07. 19:46:28

zsuni írta:
Amúgy mi a forrása ennek az Higuain-Fabregas cseerének, mert én kb a Blikk-ben tudnám elképzelni. Bár ha fizet még rá a Real vagy 30 millát esetleg. Azért Wenger sem hülyült meg, a legjobb játékosát elcserélni egy középkategóriás playára.
középkategóriás?
úgy tűnik te 3 éve nem láttál Real meccset.
Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba... :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.07. 19:29:04

Amúgy mi a forrása ennek az Higuain-Fabregas cseerének, mert én kb a Blikk-ben tudnám elképzelni. Bár ha fizet még rá a Real vagy 30 millát esetleg. Azért Wenger sem hülyült meg, a legjobb játékosát elcserélni egy középkategóriás playára.
középkategóriás?
úgy tűnik te 3 éve nem láttál Real meccset.
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.07. 19:24:21

A Chiellini-témához pedig. Sztem nem igazán egy belső védő most a létszükséglet. Azért ott van még Marquez, Csiga (még ha nem is számítanak top-nak) plusz Gabi is úgy néz ki felépül. Van ennél fontosabb is + nem is röppent fel ennek a híre.
Robinho pedig zsoldos? Ibra nem az? Akkor Henry nem az? De még lehetne sorolni. Ha jót tenne a csapatnak, márpedig sztem sokat nyernénk vele (nem holtbiztos, de valószínű előrébb lennénk vele mint Pedro-val vagy Henry-val), nem lehet az egész csapatot az Atletic-ből összetákolni.

Keirrisson-t pedig sztem vissza lehetne hívni. Ha ennyit kiadtunk rá, nem kellene hogy a Benficában padozzon. Lehet hogy tudna robbani itt. Legalábbis egy idő után. Vagy kölcsön adni a ligába, de oda ahol játszik. Mert így csak kidobott pénz lesz.

Thiago-ban és Dos Santos-ban én bízok. Egyértelmű, hogy nem ebben a szezonban fognak alapjátékossá válni, de lehet hogy jövő tavaszra már jó kiegészítő játékosok lennének, utána pedig ki tudja. Az esély teljes mértékben megvan rá.
Én mindenesetre szeretném ha érkezne valaki, mert így nem lesz könnyű ennyi meccset behúzni.
Forca Barca!!!!
abreu
Jugador d'estrella

2010.01.07. 11:21:58

Zlatan Boy írta:A hirek szerint Wenger Higuain & Fabregas cserét akar ami számunkra rossz hir.:cry: Miközben a Marseille az átigazolási listára tette Ben Arfát aki mint tudjuk balszélső támadó és az ő kivásárlási ára állitólag 45 millió euró.Szerintem egy picitt túlzás az árra, de ettől függetlenül én nemtartanám rossz igazolásnak a srácott.
Azt egy kicsit nehezen tudom elhinni h Wenger akar Higuain Fabregas cserét...
Nem inkább a reál akarja :?:
neobarca
Director del Fútbol

2010.01.07. 11:17:41

sjd írta:jó ötlet, csak ezzel már 100 milla fölött tartunk, azért nem lehet minden nyáron RealMadridot játszani
Valóban 100milla fölött állnánk de idén sem okozott ez problémát a csapatnak. Viszont be kell látni, hogy a garasoskodással hosszú távon nem lehet sokra vinni. Ha valakit meg akarnak venni pl. Fabregas akkor mélyen zsebbe kell nyúlni. De szerintem akármennyire is húzós, nagyszerű befektetés lenne hosszú távra. És ha az évekre lebontjuk majd, az átigazolási díjat, belátható, hogy nem olyan vészes. Nem is beszélve a +bevételekre ami Fabregassal járna! Pl: mez, ajándéktárgyak, szponzor stb.stb.
Agüerroval meg véleményem szerint szintén ugyanez a helyzet. Lehet sokba kerülne, de nagyot szólna. És nem lenne még 1 ilyen csapat akinek a 2 szélen olyan technikás gyors és gólerős játékosa "van" mint Messi és Agüerro! Ibra meg elöl. ÁÁÁÁ! Bele se merek gondolni, mi lenne itt! :lol: :lol: :lol:
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.07. 11:16:36

Én erre a hátvéd kérdésre csak annyit tudok mondani, hogy ha már sz..r védőket veszünk, akkor legalább olcsón vegyük őket! Chiellini ezerszer jobb Csigánál és Caseresnél is.
Bár még nagyon az elején vagyunk az igazolásoknak, de remélem, azért igazolunk valakit középre és/vagy balszélre! Az a szörnyű, hogy nincs egy igazán minőségi cserénk sem! Ha a legjobb 11 ember játszik majd mondjuk a MU ellena Bl-ben, és valakinek nem megy a csapatból a játék, lesérül, vagy eltiltják, nem tudunk jobbat hozni a helyére, mert bár Pedro gólokat lő, de játékban kevés, Bojan nagyon formán kívül van - és ezzel kb elől el is fogytak az emberek! Középen meg ha jön egy Keita az nem jelent minőségi javulást! Ügyes középen Tiago is és Dos Santos is, de rájuk nem alapozhatunk!
Kell valaki, és ezt Pepnek is látnia kell! Ha mást nem kölcsönbe, de nyújtani kell a padot, mert ez szűk lesz az idény végéig!
sneco7
Capitá del Barça

2010.01.07. 10:24:42

eric írta:Srácok! Kiváncsi vagyok a véleményetekre (főleg azokéra, akik nem csak FCB meccseket néznek, hanem járatosak pl. az olasz fociban is) egy dolog kapcsán:
Nekem személyes kedvencem Chiellini a Juvéból, mint középső védő, nagyon meggyőző minden meccsen, igazi vezéregyéniség, jól fejel, megfelelően gyors, rohadt jól helyezkedik. Aki látott már idén/tavaly Juve meccseket, az szerintem tudja, hogy miről beszélek!
Jelenleg 25 éves, tehát még bőven van benne min. 7-8 év profi karrier.
Mi a véleményetek arról, hogy a Barcába játszon? Illetve milyen esélyt látnátok a megszerzésére?
Csigánál vagy Caseresnél (bár ő még egy csiszolatlan gyémánt is lehet - nézőpontok kérdése) szerintem 100x jobb lenne, hisz a Juvéban is óriási munkát végez meccsről meccsre. És ha azt nézzük, hogy 2 év alatt "kidobtunk" 35 millát (Caseres 10,Csiga 25) nem megfelelő igazolásokra, akkor az a 35milla egy Chiellini szintű játékosra igazán megérné és ennyiért még a Juve is elgondolkodhatna (talán....)
Chiellini megkockáztatom klasszis védő,a régi nagy olasz "védőiskola" "terméke". Én is sokra tartom,bár mások szerint túl kemény,néha már-már durva játékos.Nem tudom,hogy hozzánk mennyire illeszkedne a játéka,mert itt többször kell a védőknek elindítaniuk a támadásokat hátulról és lehet,hogy abban nem annyira jó,persze ettől függetlenül lehet,h jobban menne neki,mint Csigának,sőt biztos. Bár a mostani Juvéban ez nem derül ki,mert ott most taktikai káosz uralkodik.A Parma elleni meccsen végülis megmutatta,hogy védekezni tud,mert kb a második félidőben végig a Parma támadott,főleg amikor Cáserest kiállították és emberelőnybe kerültek. De egyébként a Juve nem hiszem,hogy elengedné,még 35 millióért sem.Két legnagyobb értékük Buffon és Chiellini,akik még ebben a siralmas helyzetben is hoztak egy jó szintet a csapatban,ha valamelyikőjüket eladnák,akkor forradalom lenne Torinoban.És ezt Blanc és Secco (a Juve két Vezetője) is pontosan tudja.Főleg,hogy a múltkor is már közel álltak ahhoz,hogy rájuk gyújtsák a székházat!
Charlie
Öreg Harcos

2010.01.07. 10:21:04

Nem rossz játékos, de mondj egy olaszt aki nagyot domborított Spanyolországban. Nem ide valók.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
eric
Barça B

2010.01.07. 10:06:57

Srácok! Kiváncsi vagyok a véleményetekre (főleg azokéra, akik nem csak FCB meccseket néznek, hanem járatosak pl. az olasz fociban is) egy dolog kapcsán:
Nekem személyes kedvencem Chiellini a Juvéból, mint középső védő, nagyon meggyőző minden meccsen, igazi vezéregyéniség, jól fejel, megfelelően gyors, rohadt jól helyezkedik. Aki látott már idén/tavaly Juve meccseket, az szerintem tudja, hogy miről beszélek!
Jelenleg 25 éves, tehát még bőven van benne min. 7-8 év profi karrier.
Mi a véleményetek arról, hogy a Barcába játszon? Illetve milyen esélyt látnátok a megszerzésére?
Csigánál vagy Caseresnél (bár ő még egy csiszolatlan gyémánt is lehet - nézőpontok kérdése) szerintem 100x jobb lenne, hisz a Juvéban is óriási munkát végez meccsről meccsre. És ha azt nézzük, hogy 2 év alatt "kidobtunk" 35 millát (Caseres 10,Csiga 25) nem megfelelő igazolásokra, akkor az a 35milla egy Chiellini szintű játékosra igazán megérné és ennyiért még a Juve is elgondolkodhatna (talán....)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.07. 09:57:01

Zlatan Boy írta:A hirek szerint Wenger Higuain & Fabregas cserét akar ami számunkra rossz hir.:cry: Miközben a Marseille az átigazolási listára tette Ben Arfát aki mint tudjuk balszélső támadó és az ő kivásárlási ára állitólag 45 millió euró.Szerintem egy picitt túlzás az árra, de ettől függetlenül én nemtartanám rossz igazolásnak a srácott.
Én se,10-15 millióért jó lenne. :lol:

Örülnék ha érkezne valaki télen,kp-ra nagyon kell ember,még akkor is ha a két afrikai is rendelkezésre áll.nem alapozhatunk a fiatalokra ilyen nagy mértékben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zlatan Boy
Barça B

2010.01.07. 09:35:50

A hirek szerint Wenger Higuain & Fabregas cserét akar ami számunkra rossz hir.:cry: Miközben a Marseille az átigazolási listára tette Ben Arfát aki mint tudjuk balszélső támadó és az ő kivásárlási ára állitólag 45 millió euró.Szerintem egy picitt túlzás az árra, de ettől függetlenül én nemtartanám rossz igazolásnak a srácott.
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.01.06. 16:16:36

westerngom írta:
MichaaBee írta: Maximálisan egyetértek. Jobbhátvédre ugyan nem tartok igényt, sokkal jobban örülnék neki, ha inkább Márquez, Csihrinszkij vagy Cáceres tudná megfelelően pótolni Puyolt középen. Inkább balszélső és cserekp kell, de én kp-ra csak Fabregast vagyok hajlandó elfogadni, ő meg nem fog télen jönni, sőt nyáron sem tuti, de azért bízom benne. Balszélre felőlem jöhet akárki, Robinho a favorit, de Ribéry is oké, illetve még azzal lennék kibékülve, ha csak Silva jönne. Ő középpályásként és balszélsőként is helytállna, mind a kettőnek a cseréje meg lenne oldva 1 játékossal. Emellett ismeri már a fél keretet, spanyol, nem lenne zsákbamacska, mert a beilleszkedéssel nem lenne gondja.
Most nem nagyon tudlak követni, pedig az általad írt legtöbb hsz.-el 1-et értek.
1. Jobb hátvédre lenne inkább szükség, mert Alvesen kívül nincs komoly alternatívánk, csak az "öregecske" super Puyi.
Ezért zsörtölődtem, hogy M. Caceres miért megy (küldték) a levesbe?, mikor a Juvéban hibátlanul nyomja a jobb oldalon és középen sem volt kutyaütő!
2. Marquez kiöregedett és formán kívül, Csiga formában lesz valaha??, Martin már a múlté, mert nem jön vissza.
3. A baloldalon Abidal és Maxwell nálam OK! Te máshogy látod?
4. Igen! Kell egy kreatív kp. Igen, jöjjön Fabregas! :lol: (: üssetek....
5. Igen! A bal szélen kell egy Silva! (Ropinyhó zsoldos, Ribery RM fan!
Szerintem ezúttal is egyetértünk, csak a balszélső témában félig-meddig nem. :)

Alvés mögé nekem mindegy, hogy Puyol vagy Cáceres, persze hogy utóbbi jobb lenne, csak nems ok esélyt látok rá, hogy visszajön. :? Annyi a lényeg, hogy nem igazolnék mögé senkit, ilyen "padozást bíró 'minőségi' emberkéket"...

Középpályára jöhet Cesc, de mivel nincs rá sok esély, ezért írtam, hogy oda akár Silva is jó lenne, aki egyúttal a balszélső problémákat is tudná orvosolni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tivornya
Capitá del Barça

2010.01.06. 16:05:53

Ehh...veled nem vitatkozom,mert belekötsz az élő fába is :D:D:D
Én csak az egészből azt akartam kihozni,h az átigazolási politika a klubnál nem a legjobb mostanában...ne az átigazolási idő alatt várjuk a csodát :D
Persze megértem Pep-et...az ő keze alatt dolgoztak ezek a fiatalok,természetes,h őket favorizálja :) Csak kicsit sokat egyszerre...
De abban igazad van,h tök mindegy,kit igazolunk,csak jól teljesítsen (a Barcában!!! :D)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.06. 16:00:47

neobarca írta: Bal szélre Kun Agüero-t venném :arrow: Teknikás, gyors, és ami a legfontosabb: Messivel nagyon jó haverok és tuti nagyon éreznék egymást.
Nyáron jöhet Fabregas :arrow: Még fiatal és tökéletesen be lehet építeni a csapatba, ha már Xavi kiöregszik.
jó ötlet, csak ezzel már 100 milla fölött tartunk, azért nem lehet minden nyáron RealMadridot játszani
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.06. 15:53:48

De az ő idején igazolt játékosokból nem kerültek annyian vakvágányra,mint Txiki ügyködése alatt...
A kérdésem megint csak ugyanaz. Mit számít, hogy hova kerülnek a játékosok ha a csapat halmozza a kupákat?
Azért csapatsport , mert a csapatnak kell szurkolni. Ha egyéneknek akarok szurkolni, arra ott a sakk, golf, tenisz... stb stb

Most túlzásba esek, :) de ha Pákó és Gyurcsány a csatárkettősünk és ontják a gólokat, téged zavarna, mert hogy nem is focisták? Engem nem érdekelne, ha a Barcát segítik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.06. 15:43:16

Szerintem felesleges itt rágódni hogy kit fogunk igazolni télen.
Pepnek megfelel ez a minőségileg szűkös keret.És amilyen makacs ezen akkor se változtatna ha Henry vagy Xavi hosszabb időre kidőlnének.
Majd a fiatalok...jah persze :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt