Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fabregas Európa egyik élcsapatának a kapitánya, rá épül az egész, Higuain meg a Real hanyadik számú csatára is...zsuni írta:sírjál, mert nem tudsz érveket felsorolni a megcáfolásáraNem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólást
sírjál, mert nem tudsz érveket felsorolni a megcáfolásáraNem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólást
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek olvasva ezt a hozzászólástzsuni írta:számomra Fabregas alsóhangon egyértékű Higuval, semmivel sem tett le többet az asztalra Cesc. mondjuk Higu nagy kedvenccé nőtte ki magát, nekem az egyik legértékesebb.Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba...
számomra Fabregas alsóhangon egyértékű Higuval, semmivel sem tett le többet az asztalra Cesc. mondjuk Higu nagy kedvenccé nőtte ki magát, nekem az egyik legértékesebb.Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba...
Én is csak 7-et meg még párat amikor nem volt jobb dolgom, de azt bőven ki merem jelenteni, hogy Higuaín az egyik, ha nem a legbiztosabb pontja a Real csatársorának. 10+Higu kb reális, de Fabregas nem megy a Realba...zsuni írta:középkategóriás?Amúgy mi a forrása ennek az Higuain-Fabregas cseerének, mert én kb a Blikk-ben tudnám elképzelni. Bár ha fizet még rá a Real vagy 30 millát esetleg. Azért Wenger sem hülyült meg, a legjobb játékosát elcserélni egy középkategóriás playára.
úgy tűnik te 3 éve nem láttál Real meccset.
középkategóriás?Amúgy mi a forrása ennek az Higuain-Fabregas cseerének, mert én kb a Blikk-ben tudnám elképzelni. Bár ha fizet még rá a Real vagy 30 millát esetleg. Azért Wenger sem hülyült meg, a legjobb játékosát elcserélni egy középkategóriás playára.
Azt egy kicsit nehezen tudom elhinni h Wenger akar Higuain Fabregas cserét...Zlatan Boy írta:A hirek szerint Wenger Higuain & Fabregas cserét akar ami számunkra rossz hir.Miközben a Marseille az átigazolási listára tette Ben Arfát aki mint tudjuk balszélső támadó és az ő kivásárlási ára állitólag 45 millió euró.Szerintem egy picitt túlzás az árra, de ettől függetlenül én nemtartanám rossz igazolásnak a srácott.
Valóban 100milla fölött állnánk de idén sem okozott ez problémát a csapatnak. Viszont be kell látni, hogy a garasoskodással hosszú távon nem lehet sokra vinni. Ha valakit meg akarnak venni pl. Fabregas akkor mélyen zsebbe kell nyúlni. De szerintem akármennyire is húzós, nagyszerű befektetés lenne hosszú távra. És ha az évekre lebontjuk majd, az átigazolási díjat, belátható, hogy nem olyan vészes. Nem is beszélve a +bevételekre ami Fabregassal járna! Pl: mez, ajándéktárgyak, szponzor stb.stb.sjd írta:jó ötlet, csak ezzel már 100 milla fölött tartunk, azért nem lehet minden nyáron RealMadridot játszani
Chiellini megkockáztatom klasszis védő,a régi nagy olasz "védőiskola" "terméke". Én is sokra tartom,bár mások szerint túl kemény,néha már-már durva játékos.Nem tudom,hogy hozzánk mennyire illeszkedne a játéka,mert itt többször kell a védőknek elindítaniuk a támadásokat hátulról és lehet,hogy abban nem annyira jó,persze ettől függetlenül lehet,h jobban menne neki,mint Csigának,sőt biztos. Bár a mostani Juvéban ez nem derül ki,mert ott most taktikai káosz uralkodik.A Parma elleni meccsen végülis megmutatta,hogy védekezni tud,mert kb a második félidőben végig a Parma támadott,főleg amikor Cáserest kiállították és emberelőnybe kerültek. De egyébként a Juve nem hiszem,hogy elengedné,még 35 millióért sem.Két legnagyobb értékük Buffon és Chiellini,akik még ebben a siralmas helyzetben is hoztak egy jó szintet a csapatban,ha valamelyikőjüket eladnák,akkor forradalom lenne Torinoban.És ezt Blanc és Secco (a Juve két Vezetője) is pontosan tudja.Főleg,hogy a múltkor is már közel álltak ahhoz,hogy rájuk gyújtsák a székházat!eric írta:Srácok! Kiváncsi vagyok a véleményetekre (főleg azokéra, akik nem csak FCB meccseket néznek, hanem járatosak pl. az olasz fociban is) egy dolog kapcsán:
Nekem személyes kedvencem Chiellini a Juvéból, mint középső védő, nagyon meggyőző minden meccsen, igazi vezéregyéniség, jól fejel, megfelelően gyors, rohadt jól helyezkedik. Aki látott már idén/tavaly Juve meccseket, az szerintem tudja, hogy miről beszélek!
Jelenleg 25 éves, tehát még bőven van benne min. 7-8 év profi karrier.
Mi a véleményetek arról, hogy a Barcába játszon? Illetve milyen esélyt látnátok a megszerzésére?
Csigánál vagy Caseresnél (bár ő még egy csiszolatlan gyémánt is lehet - nézőpontok kérdése) szerintem 100x jobb lenne, hisz a Juvéban is óriási munkát végez meccsről meccsre. És ha azt nézzük, hogy 2 év alatt "kidobtunk" 35 millát (Caseres 10,Csiga 25) nem megfelelő igazolásokra, akkor az a 35milla egy Chiellini szintű játékosra igazán megérné és ennyiért még a Juve is elgondolkodhatna (talán....)
Én se,10-15 millióért jó lenne.Zlatan Boy írta:A hirek szerint Wenger Higuain & Fabregas cserét akar ami számunkra rossz hir.Miközben a Marseille az átigazolási listára tette Ben Arfát aki mint tudjuk balszélső támadó és az ő kivásárlási ára állitólag 45 millió euró.Szerintem egy picitt túlzás az árra, de ettől függetlenül én nemtartanám rossz igazolásnak a srácott.
Szerintem ezúttal is egyetértünk, csak a balszélső témában félig-meddig nem.westerngom írta:Most nem nagyon tudlak követni, pedig az általad írt legtöbb hsz.-el 1-et értek.MichaaBee írta: Maximálisan egyetértek. Jobbhátvédre ugyan nem tartok igényt, sokkal jobban örülnék neki, ha inkább Márquez, Csihrinszkij vagy Cáceres tudná megfelelően pótolni Puyolt középen. Inkább balszélső és cserekp kell, de én kp-ra csak Fabregast vagyok hajlandó elfogadni, ő meg nem fog télen jönni, sőt nyáron sem tuti, de azért bízom benne. Balszélre felőlem jöhet akárki, Robinho a favorit, de Ribéry is oké, illetve még azzal lennék kibékülve, ha csak Silva jönne. Ő középpályásként és balszélsőként is helytállna, mind a kettőnek a cseréje meg lenne oldva 1 játékossal. Emellett ismeri már a fél keretet, spanyol, nem lenne zsákbamacska, mert a beilleszkedéssel nem lenne gondja.
1. Jobb hátvédre lenne inkább szükség, mert Alvesen kívül nincs komoly alternatívánk, csak az "öregecske" super Puyi.
Ezért zsörtölődtem, hogy M. Caceres miért megy (küldték) a levesbe?, mikor a Juvéban hibátlanul nyomja a jobb oldalon és középen sem volt kutyaütő!
2. Marquez kiöregedett és formán kívül, Csiga formában lesz valaha??, Martin már a múlté, mert nem jön vissza.
3. A baloldalon Abidal és Maxwell nálam OK! Te máshogy látod?
4. Igen! Kell egy kreatív kp. Igen, jöjjön Fabregas!(: üssetek....
5. Igen! A bal szélen kell egy Silva! (Ropinyhó zsoldos, Ribery RM fan!
jó ötlet, csak ezzel már 100 milla fölött tartunk, azért nem lehet minden nyáron RealMadridot játszanineobarca írta: Bal szélre Kun Agüero-t vennémTeknikás, gyors, és ami a legfontosabb: Messivel nagyon jó haverok és tuti nagyon éreznék egymást.
Nyáron jöhet FabregasMég fiatal és tökéletesen be lehet építeni a csapatba, ha már Xavi kiöregszik.
A kérdésem megint csak ugyanaz. Mit számít, hogy hova kerülnek a játékosok ha a csapat halmozza a kupákat?De az ő idején igazolt játékosokból nem kerültek annyian vakvágányra,mint Txiki ügyködése alatt...