Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.25. 12:45:27

em biztos, hogy elmegy, mivel 2011-ig írt alá, tehát ha kitölti a szerződését, akkor még lesz egy szezonja. A kivásárlási ára is magas, 125 millió euró.
viszont ha a csapat és Titi is távozás melett voksolnak, akkor elfogadhat a Barca egy 4-5miliós összeget...
ziipp
Capitá del Barça

2010.01.25. 12:31:53

miihii írta:NYilvánvaló hiányposztunk van -ami nyártól mindenképpen az lesz,hisz' Titi elmegy-,amivel lehet kampányolni.Az új elnöknek vmit dobnia "kell",így egy bal oldali támadóval be is léphet.
Nem biztos, hogy elmegy, mivel 2011-ig írt alá, tehát ha kitölti a szerződését, akkor még lesz egy szezonja. A kivásárlási ára is magas, 125 millió euró.

Szerk.:
Robinho még jöhet, hiszen ha senkinek nem kell, lejjebb megy az ára, ráadásul a City is szabadulni akar majd tőle a magas fizetése miatt. De egyébként nem tarom szükségesnek a megvásárlását. Pedro, Jeffren, Bojan is képes jól teljesíteni a szélen.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.01.25. 12:29:20

LG írta:Robinhoval kapcsolatban egyetértek Mikaossal. Nekem sem kéne...
Én még mindig Riberyt szeretném bal szélre nyáron. Bár tudom, nem kívánságműsor, de ugye elnökválasztások lesznek, azt pedig nagy nevekkel lehet megnyerni. Pl. egy Ribery-Fabregas duóval ki is egyeznék 8)
- mindenki kiegyezne... én is! :lol: DE!, Ribery (sajnos) egy szélkakas zsoldos, aki még a RealM-ba akart szerződni a nyáron Zizu hívására! Egyébként nem tagadom, hogy R10-en kívül csak Frank-ben látom azt a zsenialitást a baloldalon, hogy a szintén francia Abidallal kiegészülve, felvegye a versenyt a Leo+Alves fémjelezte, brutális jobb oldalunkkal.
Fabregas istencsászár az ágyusoknál........, minek jönne 2. vagy 3.-nak vagy huszonharmincadiknak a középpályára Busquets mögé, mikor még idióta módon Yaya sem fér be? Egyébként valóban Fabregas lenne a legjobb alternatívája Xavinak és nagyon el kéne egy kreatív, játékmester, irányító kp. is, DE! a realitást nézve kicsi az esélye, hogy jöjjön (sajnos)!
Bobberto
Capitá del Barça

2010.01.25. 12:13:08

ziipp írta:
Bobberto írta:Ha tényleg Xavi és Puyol is kérte, hogy ne igazolja le Robinhot akkor örülök, hogy tiszteletben tartotta mindezt!
Hogyhogy? Tudsz erről részleteket is?
Innen tudom :wink: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... obol-31504
de ahogy látom már más is olvasta a hírt innen onnan szóval igaznak tűnik... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bobberto 2010.01.25. 12:31:31-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.25. 11:47:28

Robinhoval kapcsolatban egyetértek Mikaossal. Nekem sem kéne...
Én még mindig Riberyt szeretném bal szélre nyáron. Bár tudom, nem kívánságműsor, de ugye elnökválasztások lesznek, azt pedig nagy nevekkel lehet megnyerni. Pl. egy Ribery-Fabregas duóval ki is egyeznék 8)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.25. 11:35:50

menczel írta:Értem én hogy bizalom,ezért is hagyta fent jó sokáig a meccsen legutóbb de most tul szoros a helyzet ahhoz hogy a lelki épségüket ápolgassuk. Nyáron se valószinű h lesz jobb lehetőség egy Robinho kalibernél. Sztem jönnie kellett volna.
Sztem, ha a Robinho-kaliber kevés volt a Madridban 2 edzőnek, és a ManCityben is, akkor miért gondolod, hogy a Barcában elegendő lenne a tudása?
De tudod mit? Nem is a tudás a lényeg: a viselkedése, a hozzáállása.
Állítólag Puyol és Xavi kérte külön Guardiola-t, hogy az öltözői hangulat bomlasztásának veszélye miatt hagyja veszni Robinho-t. És ez így az elnökválasztások előtt a lehető legjobb döntés volt.

Számomra egyébként a tudása sem a legmeggyőzőbb. De ha jönne, kíváncsi lennék, hogy mit kezdene. Nálam van pár játékos előtte a sorban: hasonló korúak, de fegyelmezettebbek, és biztosan jobban illeszkednének a csapatjátékba: Silva, Mata.
A Barcában nincs szükség cirkuszi mutatványosokra (Beckenbauer után szabadon), hanem csapatjátékosokra.
menczel
Entrenador del Barça

2010.01.25. 01:16:58

Értem én hogy bizalom,ezért is hagyta fent jó sokáig a meccsen legutóbb de most tul szoros a helyzet ahhoz hogy a lelki épségüket ápolgassuk. Nyáron se valószinű h lesz jobb lehetőség egy Robinho kalibernél. Sztem jönnie kellett volna.

Reméljük a Pep-Txiki páros egyik jó döntése lesz ez, és nem az elég sok rossz közül egy. Reál meccsnél ugrott be h 60 milliot költöttünk vak hátvédekre (Cáceres,Csiga, Henrique), a sokkal olcsóbb és jobb Garayt meg hagytuk a reálnak.
miihii
KHAL

2010.01.25. 01:05:39

Én örülök neki,h Pep lemondott a lehetőségről :P
Egyelőre úgy néz ki,h elbírjuk,h a bal szárnyunk sebzett egy picit.Sztem a döntésben benne van kicsit az elnökválasztás is.NYilvánvaló hiányposztunk van -ami nyártól mindenképpen az lesz,hisz' Titi elmegy-,amivel lehet kampányolni.Az új elnöknek vmit dobnia "kell",így egy bal oldali támadóval be is léphet.Ezzel kapcsolatban majd arra leszek kíváncsi,h milyen formában,kivel gondolják betölteni az űrt.A jelek szerint nem Robinnyóval.És én ezt nem bánom egyáltalán. :twisted:
Nyárig meg ezzel a kerettel nyomatjuk a poppot.Ami megjegyzem eddig helytáll. :wink:

Ja,és sztem egyelőre várjunk még annak eldöntésével,h ez rossz döntés volt e a Mestertől!Erre sztem kábé egy év múlva lesz meg a válasz.Akárki is játsszon majd ott,addigra elválik,h beválik e :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
baas11
Entrenador del Barça

2010.01.25. 00:42:05

Hát nem is tudom....a kb. 0 gólos csatárunknál (Henry)-ami egyébként röhej egy ekkora csapatban- csak jobb lehet,így viszont Pedronak "nagyon" élnie kell majd a lehetőségeivel a legjobb csapatok ellen is (BL.) ha nem Pep elkönyvelhet egy "újabb rossz" igazolási döntést !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.25. 00:40:30

Caserest a Recreativotól vettük ha jól tudom, és igen jó teljesítményt nyújtott náluk, sőt még ha jól tudom az év csapatába is bekrült Spanyolországban! Bár lehet rosszul emlékszem...de nem is ez a lényeg! Pep döntését meg lehet érteni! Bár kétségtelen, hogy jó játékos Robinho, és ismeri a spanyol focit is, de nem ismeri a játékstílusunkat! Sok nagy név jött már hozzánk, és szinte mindenkinek idő kell, hogy jól tudjon muzsikálni a csapatban! Ez lehetett az egyik ok! Másrészt az, hogy már "csak" két fronton kell helyt állnunk is az igazolás ellen volt! És bár Henrynek nem megy, de szerintem javul, és egyre jobb, szerintem ezt Pep is látja, valamint ott van Pedro, Bojan és szükség esetén Ini is!
Majd kiderül, hogy jó döntést hozott-e! Nem kell csak néhány hónapot várni rá!
kurdt
Megmentő :)

2010.01.24. 23:57:46

danko94 írta:Pep megint lépett egy ,,nagyon jót". Ennek az embernek fingja sincs az igazolásokhoz. Sztem most kellett volna Robinho, mert tudott volna egy plusz lendületet adni a csapatnak, de ő nem igazolja le. Majd nyáron vesz 70 milláért egy ukrán 16. ligában kiváló teljesítmént nyújtó játékost aki idejön azért, hogy megszedje magát pénzzel. (lásd Hleb,Cáceres,Maxwell,Keirrisson,Henrique, Chigrinsky, stb) Miért nem tudta most leigazolni fél évre kölcsönbe??? Kiderült volna mire képes és nem kéne Henry-t erőltetni. :roll:
Sokmindenben nem értek veled egyet.
Én nem nagyon szeretném Robinhot itt látni, de elismerem hogy erősítés lenne a csapatnak, és ilyen anyagi feltételek mellett meg is érte volna. Mindemellett a csapategységnek tényleg jót tesz, ha most még nem jön, pláne ha Xavi és Puyol is kifejezetten kérték h ne jöjjön télen.
A másik meg amit a többifocistáról írtál. Alapból egy focista sem azért jött ide, hogy megszedje magát, ez szvsz hülyeség. Cáceresnek és Hlebnek mondjuk nem feküdt a La Liga, Henrique érthetetlen számora is. Ellneben Maxwell eddig remekül hozza azt, amiért szerződtettük, Keirrison pedig nem játszik eleget a Benficában. Chygrynskiy pedig tény és való h egy szörnyű félévet tudhat maga mögött, de könyörgöm 23 éves, egy teljesen új környezetbe kell beilleszkednie és az elvárások is hatalmasok. Ha a 2010/2011-es szezon végéig nem tud majd semmit felmutatni, akkor mehet isten hírével, de szerintem nem így lesz.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
ziipp
Capitá del Barça

2010.01.24. 23:55:34

Bobberto írta:Ha tényleg Xavi és Puyol is kérte, hogy ne igazolja le Robinhot akkor örülök, hogy tiszteletben tartotta mindezt!
Hogyhogy? Tudsz erről részleteket is?
Bobberto
Capitá del Barça

2010.01.24. 23:24:39

danko94 írta:Pep megint lépett egy ,,nagyon jót". Ennek az embernek fingja sincs az igazolásokhoz. Sztem most kellett volna Robinho, mert tudott volna egy plusz lendületet adni a csapatnak, de ő nem igazolja le. Majd nyáron vesz 70 milláért egy ukrán 16. ligában kiváló teljesítmént nyújtó játékost aki idejön azért, hogy megszedje magát pénzzel. (lásd Hleb,Cáceres,Maxwell,Keirrisson,Henrique, Chigrinsky, stb) Miért nem tudta most leigazolni fél évre kölcsönbe??? Kiderült volna mire képes és nem kéne Henry-t erőltetni. :roll:
Annyiból nem értek egyet, hogy szerintem okos döntés...
Ha tényleg Xavi és Puyol is kérte, hogy ne igazolja le Robinhot akkor örülök, hogy tiszteletben tartotta mindezt!

Evvel nem arra akarok utalni, hogy jó döntés volt,de szimpatikus!

Én is személy szerint nagyon kiváncsi lettem volna mit alkot Henry helyén hogy muzsikál... de hát ha nem hát nem :S:)

Bízok Pepben és ebben a csapatban!

VAMOS BARCA!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.24. 23:00:54

Jó hír (számomra): Robinho nem jön :)
Lássuk be, hogy sem a Madridban, sem a ManCity-ben nem tudott nagyot alkotni, csak epizódszerepeket -> igaz, azokat nagyon jól csinálta...de ez a fajta teljesítmény nem fér bele Európa TOP10 csapatába. Sőt, úgy látszik a ManCity-be sem.
A biciklicseleit meg csinálhatja a grundon is a haverokkal. A Barcába minden elfér, csak az öncélú játék nem (szerintem).
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.24. 22:57:17

Pep megint lépett egy ,,nagyon jót". Ennek az embernek fingja sincs az igazolásokhoz. Sztem most kellett volna Robinho, mert tudott volna egy plusz lendületet adni a csapatnak, de ő nem igazolja le. Majd nyáron vesz 70 milláért egy ukrán 16. ligában kiváló teljesítmént nyújtó játékost aki idejön azért, hogy megszedje magát pénzzel. (lásd Hleb,Cáceres,Maxwell,Keirrisson,Henrique, Chigrinsky, stb) Miért nem tudta most leigazolni fél évre kölcsönbe??? Kiderült volna mire képes és nem kéne Henry-t erőltetni. :roll:
neobarca
Director del Fútbol

2010.01.24. 22:38:33

Most olvastam a főoldalt! Azért kíváncsi lettem volna, hogy mit csinál itt Robinho. Annyit sztem biztos tudott volna mint Henry... :cry:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.24. 21:39:10

Egy 15-20 ért tudnék Neki örülni. Akár kölcsönbe fél évre.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.01.24. 21:07:14

Nem hiszem, hogy kacsa lenne: Robinho távozni akar (goal.com) :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.23. 19:25:35

És mivel mostanság nincs formába az ára se lenne 1 hu da nagy (20-25 max) sztem. Nem lenne rossz, de vszinű csak 1 szép kacsa:D
Visca El Barca
Kép
pityi
Jugador del Barça

2010.01.23. 19:22:48

Quaresma77 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... szul-31476

Tudom tudom a sporthirado nem a legmegbízhatóbb oldal , de nem mondanak most (sztem) nagy hülyeséget
Nem lenne rossz az érkezése az biztos. :) :)
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.01.23. 19:18:45

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... szul-31476

Tudom tudom a sporthirado nem a legmegbízhatóbb oldal , de nem mondanak most (sztem) nagy hülyeséget
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.21. 23:22:55

noname írta:...
erre csak azt tudom mondani, hogy Iniestaból 22évesen nem hittem volna hogy ekkora cselgép lesz és mert ezekre a passzokra, már akkor is képes volt, szóval Pedronak már csak az 1 v 1-eket kell bátrabban bevállalnia, mert sebessége megvan, lehet ő még nagy játékos (habár most se rossz).
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
bszilard10
Barça B

2010.01.21. 23:16:53

[quote="Tunce3y"]Nem az átigazolás miatt,de én kíváncsi lennék hogy mit tudna mutatni David Villa ebben a Barcában.

Hat igen szerintem is jobban bele illene a jatekunkba mint Ibra...de errol kar is beszelni mert szerintem nagyon keves arra az esely h o valamikor is ide igazoljon. Ibraval amugy szkeptikus voltam a szezon elejen de aztan ramcafolt eleg rendesen, de az utobbi meccseken sajnos nagyjabol azt hozza amire szamitottam a reszerol.
Tunce3y
Barça B

2010.01.21. 22:38:16

Nem az átigazolás miatt,de én kíváncsi lennék hogy mit tudna mutatni David Villa ebben a Barcában.Nagyon jó játékos és szerintem beleillene a játékunkba.
Nem Ibra ellen szóltam.Vele nagyon jól jártunk.
noname
Llegenda del Barça

2010.01.21. 15:17:52

Azért Messiről már 17 évesen sokan mondtuk, hogy egy nap aranylabdás lesz. :wink:
Ő már nagyon fiatalon nagyon jó volt. Azóta a kvatilásai nagyon nem változtak, legfőképp az változott a játékában, hogy rutinosabb lett.
Messi egy koraérett játékos volt. Hasonló ebből a szempontból CR-hez, aki úgyszintén már nagyon fiatal korban rendelkezett a jelenlegi kvalitásaival, később igazából csak a rutin miatt vált jobb játékossá. Bár mondjuk ez részben a posztjuk miatt is így van. PL az, hogy milyen gyors vki, vagy milyen jól tud cselezni, legfőképpen emberi kvalitástól függ, ellenben az, hogy valaki jól passzoljon, ahhoz sok gyakorlás, rutin kell. Emiatt egy középpályás később érik mint egy szélső, sokkal. Pedro kicsit furcsa eset, furcsa szélső. Neki inkább középcsatár kvalitásai vannak, remek gólérzék, bár emellé a sebessége is remek. Sztem ő azért lett mostanra ilyen jó, mert mostanra tanult meg igazán jól helyezkedni, így azt, h nem tud túl jól cselezni, mostanra kiegészíti helyezkedéssel. Sztem Pedro már sokkal jobb nem lesz. Megállja a helyét bármikor, bárhol, mert remekül érzi a kaput, de egyetlen posztra nem elég ő. Az átlag meccseken nagyon jól jön egy olyan játékos, aki képes bármikor gólt lőni, de kell mellé egy olyan ember, aki képes arra, hogy végigcselezze magát 3 védőn és úgy rúgjon gólt. Sztem PEdro ha marad nálunk, mindig is a legrotáltabb játékos szerepében fog feltűnni, mert arra ő tökéletes megoldás.
A Fifa egy szégyen
Lezárt