Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
viszont ha a csapat és Titi is távozás melett voksolnak, akkor elfogadhat a Barca egy 4-5miliós összeget...em biztos, hogy elmegy, mivel 2011-ig írt alá, tehát ha kitölti a szerződését, akkor még lesz egy szezonja. A kivásárlási ára is magas, 125 millió euró.
Nem biztos, hogy elmegy, mivel 2011-ig írt alá, tehát ha kitölti a szerződését, akkor még lesz egy szezonja. A kivásárlási ára is magas, 125 millió euró.miihii írta:NYilvánvaló hiányposztunk van -ami nyártól mindenképpen az lesz,hisz' Titi elmegy-,amivel lehet kampányolni.Az új elnöknek vmit dobnia "kell",így egy bal oldali támadóval be is léphet.
- mindenki kiegyezne... én is!LG írta:Robinhoval kapcsolatban egyetértek Mikaossal. Nekem sem kéne...
Én még mindig Riberyt szeretném bal szélre nyáron. Bár tudom, nem kívánságműsor, de ugye elnökválasztások lesznek, azt pedig nagy nevekkel lehet megnyerni. Pl. egy Ribery-Fabregas duóval ki is egyeznék
Innen tudomziipp írta:Hogyhogy? Tudsz erről részleteket is?Bobberto írta:Ha tényleg Xavi és Puyol is kérte, hogy ne igazolja le Robinhot akkor örülök, hogy tiszteletben tartotta mindezt!
Sztem, ha a Robinho-kaliber kevés volt a Madridban 2 edzőnek, és a ManCityben is, akkor miért gondolod, hogy a Barcában elegendő lenne a tudása?menczel írta:Értem én hogy bizalom,ezért is hagyta fent jó sokáig a meccsen legutóbb de most tul szoros a helyzet ahhoz hogy a lelki épségüket ápolgassuk. Nyáron se valószinű h lesz jobb lehetőség egy Robinho kalibernél. Sztem jönnie kellett volna.
Sokmindenben nem értek veled egyet.danko94 írta:Pep megint lépett egy ,,nagyon jót". Ennek az embernek fingja sincs az igazolásokhoz. Sztem most kellett volna Robinho, mert tudott volna egy plusz lendületet adni a csapatnak, de ő nem igazolja le. Majd nyáron vesz 70 milláért egy ukrán 16. ligában kiváló teljesítmént nyújtó játékost aki idejön azért, hogy megszedje magát pénzzel. (lásd Hleb,Cáceres,Maxwell,Keirrisson,Henrique, Chigrinsky, stb) Miért nem tudta most leigazolni fél évre kölcsönbe??? Kiderült volna mire képes és nem kéne Henry-t erőltetni.
Hogyhogy? Tudsz erről részleteket is?Bobberto írta:Ha tényleg Xavi és Puyol is kérte, hogy ne igazolja le Robinhot akkor örülök, hogy tiszteletben tartotta mindezt!
Annyiból nem értek egyet, hogy szerintem okos döntés...danko94 írta:Pep megint lépett egy ,,nagyon jót". Ennek az embernek fingja sincs az igazolásokhoz. Sztem most kellett volna Robinho, mert tudott volna egy plusz lendületet adni a csapatnak, de ő nem igazolja le. Majd nyáron vesz 70 milláért egy ukrán 16. ligában kiváló teljesítmént nyújtó játékost aki idejön azért, hogy megszedje magát pénzzel. (lásd Hleb,Cáceres,Maxwell,Keirrisson,Henrique, Chigrinsky, stb) Miért nem tudta most leigazolni fél évre kölcsönbe??? Kiderült volna mire képes és nem kéne Henry-t erőltetni.
Nem lenne rossz az érkezése az biztos.Quaresma77 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... szul-31476
Tudom tudom a sporthirado nem a legmegbízhatóbb oldal , de nem mondanak most (sztem) nagy hülyeséget
erre csak azt tudom mondani, hogy Iniestaból 22évesen nem hittem volna hogy ekkora cselgép lesz és mert ezekre a passzokra, már akkor is képes volt, szóval Pedronak már csak az 1 v 1-eket kell bátrabban bevállalnia, mert sebessége megvan, lehet ő még nagy játékos (habár most se rossz).noname írta:...