2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ahány megfigyelőd van, annyival támogatod az ificsapatodat. van egy alapdíja 1000 eFt. max 3 megfigyelőd lehet, és megfigyelőként 1000 eFt-ba kerül. így max 4000 eFt-tal tudod támogatni az ificsapatodatFtcSikiHun írta:Hol lehet beállítani azt, hogy mennyire/ mennyi eFT-vel támogatom az ifi csapatot?
Olvasd végig a súgóban a szabályzatot.FtcSikiHun írta:Lenne egy nagyon hülye kérdésem![]()
Unatkozok, és Hattrickezni akarok, de nem tudok rajta mit csinálni... pénzem kevés, mert megbüntettek 90.000-re amiért kétszer regisztráltam, szóval vásárolni nem tudok, mást meg mit tudnák csinálni, hogy ne unatkozzak? Ötletek?
Nincs tulajdonosa, 6 héten belül bot csapat lesz, akkor kiadhatják újonnan regisztrált játékosnak, addig csak nem állít csapatot. Én is így jártam, vagyis a bajnokságomba került egy ilyen csapat, ami ha mákom van, akkor bot lesz mire játszok vele. Ha kikap 2-szer tőlem, akkor van esélyem bennmaradni.MessiFan írta: Egyéb: A csapatnak jelenleg nincs tulajdonosa
Ez mit jelent? Botcsapat? Az nem lehet mert akkor azt írná ki.
Én a Hattrick Organizert használomTunce3y írta:Sziasztok!
Valaki,aki ért a Hattrick Coach Professionalhoz megtudná mondani,hogy hogyan kell beállítani a csapatot telepítés után.Próbálkozom,de nem sikerül.Ahogy olvastam hasznos programnak tűnik.A kapcsolat tesztelésénél ír ki hibát.
URL tesztelése...
HIBA:
The operation has timed out.
A visszajött eredmény üres
Előre is köszönöm a segítséget.
Én is kiárusítást tartok, hogy megmeneküljek a csődtől. 1000-25000eFt-ig vannak eladó játékosaim, akit érdekel, nézzen be.davi10 írta:Nagyon sok játékosom eladó, mind ingyen. Vannak elég bénák, de vannak jók is.
BlackStars FC (95868)
Hogy érted?Ronaldinho&Barca írta:Egy ilyen 17 éves haversrácot kapusnak meddig lehet edzetni, hány éves napos korig?
Egy ilyen 17 éves haversrácot kapusnak meddig lehet edzetni, hány éves napos korig?MichaaBee írta:Vegyél fel 10 orvost, max 2 hét alatt felépül.Ronaldinho&Barca írta:Háát nem hiszem el.. lesérült a fiatal kapusom a 87.-percben 4 hétre, aki 17 éves és edzetném mint az őrült..![]()
Kössz a választ. Amúgy a csapatom erősségével nálam sincs baj, csak anyagilag szálltam el eléggé, szal most jönnek a játékoseladások és a fiatal játékos vásárlások az edzéshez. A mostani csapatommal a feljutás volt nálam is a cél, az átalakítások után meglátjuk mi lesz.Forma azt hiszem javul, ha van segédedződ, illetve játszik rendszeresen a játékosod (nekem legalábbis eddig a 27 év alatti játékosok, akik kaptak mindig lehetőséget többnyire középszerűnél jobb formával rendelkeznek már stabilan elég rég óta)
Tapasztalatot a játékosok meccsenként kapnak, nem tudom, hogy megnő-e megfelelőre idény végén, azt tudom, hogy a legtöbbet a bajnokikért kap (illetve több kivétel van, de nem tartom valószínűnek, hogy válogatott, vagy kupa résztvevő a csapatod, avagy hattrcik masters induló.)
A kezdeti nehézségekről meg csak annyit, hogy szerintem nekem is csak 1 rendes húzásom volt kb a kezdetekkor és egyből feljutottam, most meg reménykedek a bennmaradásban (igazából nem rajtam múlik, túl erős csoportba kerültem.) és nem kellett eltöltenem egy egész idényt.
Szóval bőven lehet gyorsabban is jó csapatod.
Forma azt hiszem javul, ha van segédedződ, illetve játszik rendszeresen a játékosod (nekem legalábbis eddig a 27 év alatti játékosok, akik kaptak mindig lehetőséget többnyire középszerűnél jobb formával rendelkeznek már stabilan elég rég óta)Cumbee írta:Valaki tudna segíteni abban, hogy formát hogyan lehet javítani? A formába hozó edzés ugye nem játszik annyira... Más lehetőség van? A másik kérdésem, hogy vettem 1 játékost, akiből majd edzőt szeretnék nevelni, viszont nem néztem kellően utána és rosszat vettem.![]()
Tapasztalata középszerű, és jó vezetői képessége van.
Hogy tudom a tapasztalatát fejleszteni, illetve milyen gyorsan fejlődik? van rá esély, hogy idény végéig legalább megfelelő legyen?
u.i.: Aki esetleg most kezdené a játékot, annak tényleg ajánlom, hogy először olvasson el mindent róla, mert én nagy hévvel beleugrottam és egy hét alatt úgy hazavágtam a csapatom, hogy 2-3 idény kell, mire talpra állok majd.
Vegyél fel 10 orvost, max 2 hét alatt felépül.Ronaldinho&Barca írta:Háát nem hiszem el.. lesérült a fiatal kapusom a 87.-percben 4 hétre, aki 17 éves és edzetném mint az őrült..![]()