Cumbee írta:Valaki tudna segíteni abban, hogy formát hogyan lehet javítani? A formába hozó edzés ugye nem játszik annyira... Más lehetőség van? A másik kérdésem, hogy vettem 1 játékost, akiből majd edzőt szeretnék nevelni, viszont nem néztem kellően utána és rosszat vettem.
Tapasztalata középszerű, és jó vezetői képessége van.
Hogy tudom a tapasztalatát fejleszteni, illetve milyen gyorsan fejlődik? van rá esély, hogy idény végéig legalább megfelelő legyen?
u.i.: Aki esetleg most kezdené a játékot, annak tényleg ajánlom, hogy először olvasson el mindent róla, mert én nagy hévvel beleugrottam és egy hét alatt úgy hazavágtam a csapatom, hogy 2-3 idény kell, mire talpra állok majd.
Forma azt hiszem javul, ha van segédedződ, illetve játszik rendszeresen a játékosod (nekem legalábbis eddig a 27 év alatti játékosok, akik kaptak mindig lehetőséget többnyire középszerűnél jobb formával rendelkeznek már stabilan elég rég óta)
Tapasztalatot a játékosok meccsenként kapnak, nem tudom, hogy megnő-e megfelelőre idény végén, azt tudom, hogy a legtöbbet a bajnokikért kap (illetve több kivétel van, de nem tartom valószínűnek, hogy válogatott, vagy kupa résztvevő a csapatod, avagy hattrcik masters induló.

)
A kezdeti nehézségekről meg csak annyit, hogy szerintem nekem is csak 1 rendes húzásom volt kb a kezdetekkor és egyből feljutottam, most meg reménykedek a bennmaradásban (igazából nem rajtam múlik, túl erős csoportba kerültem.

) és nem kellett eltöltenem egy egész idényt.
Szóval bőven lehet gyorsabban is jó csapatod.