Forcabarca8 írta:sztem fabregas ellen szól, hogy pénzt kell érte adni. mert a barca utánpótlásában nevelkedett, megkapta a kellő bizalmat, majd a cél (felnőtt) előtt lelépett. most egy világsztár, akinek a híre nagyon nagy, csapatkapitány, az arsenal jelenlegi legnagyobb ásza, de elvágyik onnan, mert látja, h ott nem fog nyerni semmit. de ezért meg pénzbe kerül a saját nevelőegyesületének! ez gáz! az én szememben 20 milliónál többet nem szabadna adni érte (habár ha csiga 25 m euro, akkor ő legalább 50et érne) a keretnek meg nagyon jót tenne, biztos, h bebírna illeszkedni, vele nem veszünk zsákbamacskát, de akkor is: 30-40 millát adni a "sajátodért", az szívás.
csak magamban gondolkozok: ha állítólag az álmai csapata a barca, akkor 17 évesen hogy bírta otthagyni? valami van ennek a gyereknek a fejében, ami sztem nem más mint az egoizmus. meg sztem álszent dolog azt mondani, h "minden álmom a barcában játszani" ha az első adandó alkalommal másfelé veszem az irányt. messi, iniesta, pedro, krkic, ők miért nem mentek el? biztos hívták őket is mindenfelé! talán a válasz: elhivatottság, igazi, régimódi klubhűség, alázat. ezek sztem hiányoznak cescből, aki mindemellett egy zseni...
Én amikor valaki ezt hozza elő akkor mindig azt mondom,h nem voltunk a helyében és nem tudjuk,h mi hogyan döntöttünk volna,így nagyon elítélni sem lehet.
Egyébként ha már az elején a bizalomról írtál amit szerinted meg kapott a Barcában akkor azért szóljunk egy szót arról is,h ezt a bizalmat megkapta az Arsenalban is csak kicsit más szinten mint ahogy azt Barcelonában megkapta.
A klubhűségről...mióta olyan nagy probléma ez?Hány és hány olyan játékos focizott és fog focizni a Barcában akik egyáltalán nem nevezhetők a klubhűség minta példányának?(meg aztán ez kicsit ilyen furcsa dolog lesz,de attól mert elment attól még,h úgy mondjam a szívében maradhatott hűséges a Barcához...csak így hozta a sors,h el kellett mennie)
Aztán itt van az ár.Ha elvi kérdés akkor nem értem mert ugyan így jártunk el Piqué esetében is.Azzal az üzlettel elég sokan megbékéltek már...
Ha anyagi kérdés akkor meg azért nem értem mert miért kéne nekünk spórolni?Már nem a mi játékosunk és ennyi az ára.Ha van rá pénzünk márpedig van akkor vegyük meg...különben minek a pénz?Nyilván ha lehetne olcsóbbat kapni ugyan ilyenből akkor nem őt vennénk meg.De ennyi az ára hát akkor adjunk érte ennyit.
Szóval az én szememben pusztán elvi kérdés lenne az,h visszavesszük e vagy sem.Az ár az sztem teljesen mellékes.De mivel már volt egy ilyen üzlete a klubnak így nem lehetnek elvi problémák.