Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel szerintem megmaradna az idei "gyengeségünk". Tavaly az Henry-Eto'o-Messi 3-as termelték a gólokat. Idén pedig Messi és Ibra, és Pedro van még ehhez közel, de ő nem alap ember. Iniesta bal szélső játékában pedig nincs benne a gól. Szóval én ode inkább gólerős játékost vennék. És Cesc jelenleg nem férne be ide!! Ha Xavi kiöregszik, akkor lenne neki reális esélye itt.MessiFan írta:Felőlem jöhet csak akkor Ininek ki kell mennie balszélre.. Örülnék neki ha a klubbok is meg tudnának eggyezni mert a világ 1-ik legjobb kp-ját hoznánk vissza. Majd valahogy megoldják. És ha jön és Ini át tud szokni baléknek akkor még erősebb lesz a keretünk. Csak akkor Henry-nek meg ByBy
Szerintem még marad két évig. Ahogy én látom nagyon szeret Londonban lenni, de még kell 2 év szerintem, hogy végleg belássa sok mindent már nem fog ott nyerni (persze ehhez az Arsenal rossz szereplése is kell). Hogy az ára feljebb megy vagy sem fogalmam nincs. Nem is az ára a lényeges azt csak azért említettem meg hogy egy jelenleg "felesleges" játékosért ennyi pénzt kiadni.... De mikor eljön az ideje úgy is ki kell fizetnünk érte egy vagyont. Szal én nem Fabregas ellen beszélek, csak MÉG korainak tartom picit, de nem dőlök a kardomba ha már nyáron idejönne.Bányász írta:Az könnyen lehet,h korai.De szted marad még 2 évig az Arsenalban?Meg mondjuk ez alatt a két év alatt nem megy feljebb az ára?Capon írta:Fabregas visszatérése még korai, legalábbis szerintem, erre még legalább két évet várnunk kell.
Ennél már csak nehezebben és drágábban lehet megszerezni majd sztem.
Az könnyen lehet,h korai.De szted marad még 2 évig az Arsenalban?Meg mondjuk ez alatt a két év alatt nem megy feljebb az ára?Capon írta:Fabregas visszatérése még korai, legalábbis szerintem, erre még legalább két évet várnunk kell.
Én jelen helyzetben elképzelhetőnek tartom, hogy akár nyár előtt igazoljunk több posztra is. A jelenlegi vezetés evvel megakadályozná azt, hogy játékosok megszerzésével lehessen hatékonyan kampányolni amivel szerintem meg is nyernék a választásokat. Ehhez szerintem két játékos kell, az egyik Cesc, mert amíg meg nem szerzi a Barca, addig mindig fel fog merülni a neve. A másik egy balszélső.Brian 20 írta:különben korai a nyári igazolásokat tervezni, amíg nem látszik, hogy teljesít a csapat a szezonban.
1. Cserekapusnak olyan kell aki tapasztalt, és elfogadja a padot. Olzabalnak még sokat kell fejlődnie, h 2. számú kapus legyen.van Bommel írta:Nemrégiben az NS írta, hogy 4 poszton erősítenénk. Cserekapus, csere jobbek, középpálya, balszél.
Cserekapus nem kell, oda leülhet valamelyk B csapatos kapus.
Cserejobbek: hozzák vissza Cácerest, oszt jónapot
középpálya. én tőlem jöhet Fabregas, de akkor sem leszek szomorú ha más
balszél: Kun Agueröt látnám a legszivesebben, de tőlem Ribery is jöhet. Ha valaki elnök akar lenni, bekell ígérni Fabregast és Ribery/Aguerot, és véleményem szerint foglalhatja is el az Elnöki széket. Ez nagyjából 100 misibe fájna, Henry, Marquez/Milito, Hleb, Henrique eladásával lehet bevételre is szert tenni.
Pont ezért írtam tegnap, hogy szerintem Cesc érkezésével Keita menne. Henry távoztával pedig jönne másik balszélső.LM10 írta:Magával Cesc-el semmi bajom. De tényleg nagyon nehéz lenne beférnie. Xavi és Iniesta pedig szenzációsak. Félek, hogy Pep úgy tervez, hogy Iniesta+ a majd jövőre berobbanó Jeffren, és Pedro majd megoldják a problémát a balszélen, Titi pedig távozik. Mert azért egy balszélső és egy kp igazolása szvsz felesleges lenne. 1 bőven elég lenne.
Hát, ha igazat írt valamelyik média, akkor Henry a Barcát ajánlotta,(Zizu meg a Realt), kíváncsi leszek mi lesz a "sztori" vége. Én az "érdekes arcú" franciát el tudnám képzelni balszélre.Barcaforever írta:Nyílván jön vki nyáron a balszélre.Ribéryről lehet olvasni, de sztem ő már a realé.
Ugyanez a véleményem, nem ismerjük a hátteret, az újságok azt írnak amit akarnak. Egy játékos ára annyi amennyi, ha egy klub kifizeti érte az aktuális összeget, akkor valószínűleg az adott pillanatban megéri neki a vétel. Konklúzióként egy idő után lehet az a vélemény, hogy nem érte meg az árát, de a piac mindig más és más, semmi értelme azon filozofálni, hogy mennyibe került.Bányász írta:......
Szerinted mit kellene Pepnek mondania, ha Csigáról kérdezik?! Személyesen döntése volt, hogy az ukrán hozzánk igazoljon és a bizalmat megkapja, most éppen olyan szinten, hogy az edzések során Puyol és Piqué segítségével szokja azt a focit és csapatjátékot, amit a Barca játszik - mivel ő egy teljesen más féle közegből "csöppent" a csapatba. Ha iskolás lenne, akkor azt mondanám, hogy korrepetálásra járatja őt Pep.nagyatyesz írta:Ilyen volt Caseres, vagy ilyen most Csiga, aki bár Pep "kedvence", de mégsem bíz rá, csak kényszerből meccseket. Van egy olyan érzésem, ha Toure egészséges lenne, ő lenne a hátvéd Militoval, Csiga meg padozna.
Én amikor valaki ezt hozza elő akkor mindig azt mondom,h nem voltunk a helyében és nem tudjuk,h mi hogyan döntöttünk volna,így nagyon elítélni sem lehet.Forcabarca8 írta:sztem fabregas ellen szól, hogy pénzt kell érte adni. mert a barca utánpótlásában nevelkedett, megkapta a kellő bizalmat, majd a cél (felnőtt) előtt lelépett. most egy világsztár, akinek a híre nagyon nagy, csapatkapitány, az arsenal jelenlegi legnagyobb ásza, de elvágyik onnan, mert látja, h ott nem fog nyerni semmit. de ezért meg pénzbe kerül a saját nevelőegyesületének! ez gáz! az én szememben 20 milliónál többet nem szabadna adni érte (habár ha csiga 25 m euro, akkor ő legalább 50et érne) a keretnek meg nagyon jót tenne, biztos, h bebírna illeszkedni, vele nem veszünk zsákbamacskát, de akkor is: 30-40 millát adni a "sajátodért", az szívás.
csak magamban gondolkozok: ha állítólag az álmai csapata a barca, akkor 17 évesen hogy bírta otthagyni? valami van ennek a gyereknek a fejében, ami sztem nem más mint az egoizmus. meg sztem álszent dolog azt mondani, h "minden álmom a barcában játszani" ha az első adandó alkalommal másfelé veszem az irányt. messi, iniesta, pedro, krkic, ők miért nem mentek el? biztos hívták őket is mindenfelé! talán a válasz: elhivatottság, igazi, régimódi klubhűség, alázat. ezek sztem hiányoznak cescből, aki mindemellett egy zseni...