Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
socio66

2010.02.10. 18:58:55

Természetesen meg kell cáfolni,mert amúgy nem lenne szabályos az eljárásunk.
Különben hülyeség ez a szabály,hogy először a klubbal kell megegyezni, ezt szerintem senki nem tartja be.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.10. 18:53:48

Hát azért én nem vagyok biztos ebben a hivatalos közleményben.

Ibránál is láttuk,hogy nem jön ő már dehogy jön.

Na mind1.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.10. 18:41:26

Szerintem a jövőben 2 játékost kéne venni : egy bal-szélsőt ( Dani helyére ) pl. Cissokho ( lyon ) egy irányító középpályás, vagyis Fabregas.
LM10
Director del Fútbol

2010.02.10. 18:14:45

MessiFan írta:Felőlem jöhet csak akkor Ininek ki kell mennie balszélre.. Örülnék neki ha a klubbok is meg tudnának eggyezni mert a világ 1-ik legjobb kp-ját hoznánk vissza. Majd valahogy megoldják. És ha jön és Ini át tud szokni baléknek akkor még erősebb lesz a keretünk. Csak akkor Henry-nek meg ByBy
Ezzel szerintem megmaradna az idei "gyengeségünk". Tavaly az Henry-Eto'o-Messi 3-as termelték a gólokat. Idén pedig Messi és Ibra, és Pedro van még ehhez közel, de ő nem alap ember. Iniesta bal szélső játékában pedig nincs benne a gól. Szóval én ode inkább gólerős játékost vennék. És Cesc jelenleg nem férne be ide!! Ha Xavi kiöregszik, akkor lenne neki reális esélye itt.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.02.10. 18:08:02

Felőlem jöhet csak akkor Ininek ki kell mennie balszélre.. Örülnék neki ha a klubbok is meg tudnának eggyezni mert a világ 1-ik legjobb kp-ját hoznánk vissza. Majd valahogy megoldják. És ha jön és Ini át tud szokni baléknek akkor még erősebb lesz a keretünk. Csak akkor Henry-nek meg ByBy
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.02.10. 17:53:02

Lehet, hogy merész, de én mindenképpen örülnék, ha jönne Fabregas....egyrészt aki a la Masía-ban tanult meg fotballozni, annak gránátvörös-kék mezben kell díszelegnie :D
Másfelől személyes kedvencem, de ha ezeket most félreteszem...akkor is, a legmegfelelőbb sztem. Ha ő érkezne, a középpályán Iniesta helyét venné át, Iniesta pedig Henry helyett jutna szóhoz a kezdő 11-ben a bal szélen. Mert ahogy Iniesta képes megbolondítani a balszélen az embereket...csoda...és ha ezt egy sorral előrébb teszi meg, nyitva áll a kapu előtte :wink: Fabregas pedig képes ugyanazt a játékot megjátszani, mint Ini, remekül fedezi a labdát, az ellenfél tőle is csak örökölheti azt, nemsemmi passzokat ada csatároknak, sztem tökéletes lenne.
Ezek után viszont feleslegesnek érezném egy jónevű játékos leigazolását a balszélre. Ini pótlását Jeffren is megoldhatja, ha arról van szó.

----------Touré----------

Xavi------------Fabregas

Messi----Ibra----Iniesta
Capon
Llegenda del Barça

2010.02.10. 17:50:21

Bányász írta:
Capon írta:Fabregas visszatérése még korai, legalábbis szerintem, erre még legalább két évet várnunk kell.
Az könnyen lehet,h korai.De szted marad még 2 évig az Arsenalban?Meg mondjuk ez alatt a két év alatt nem megy feljebb az ára?

Ennél már csak nehezebben és drágábban lehet megszerezni majd sztem.
Szerintem még marad két évig. Ahogy én látom nagyon szeret Londonban lenni, de még kell 2 év szerintem, hogy végleg belássa sok mindent már nem fog ott nyerni (persze ehhez az Arsenal rossz szereplése is kell). Hogy az ára feljebb megy vagy sem fogalmam nincs. Nem is az ára a lényeges azt csak azért említettem meg hogy egy jelenleg "felesleges" játékosért ennyi pénzt kiadni.... De mikor eljön az ideje úgy is ki kell fizetnünk érte egy vagyont. Szal én nem Fabregas ellen beszélek, csak MÉG korainak tartom picit, de nem dőlök a kardomba ha már nyáron idejönne.

szerk.: Már csak másfél év :) :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.02.10. 17:58:18-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.10. 17:36:11

Capon írta:Fabregas visszatérése még korai, legalábbis szerintem, erre még legalább két évet várnunk kell.
Az könnyen lehet,h korai.De szted marad még 2 évig az Arsenalban?Meg mondjuk ez alatt a két év alatt nem megy feljebb az ára?

Ennél már csak nehezebben és drágábban lehet megszerezni majd sztem.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ziipp
Capitá del Barça

2010.02.10. 17:35:07

Szerintem Fabregas leigazolása értelmetlen. Keita eladása esetén már volna benne logika, de miért adnának el egy amúgy jól teljesítő játékost? Igaz, Eto'oval is ez volt a helyzet... Utóbbi helyére legalább olyan játékost hoztak, aki bővíteni tudta a taktikai lehetőségeket, ellenben Cesc erre véleményem szerint nem lenne képes.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.02.10. 17:35:07

Brian 20 írta:különben korai a nyári igazolásokat tervezni, amíg nem látszik, hogy teljesít a csapat a szezonban.
Én jelen helyzetben elképzelhetőnek tartom, hogy akár nyár előtt igazoljunk több posztra is. A jelenlegi vezetés evvel megakadályozná azt, hogy játékosok megszerzésével lehessen hatékonyan kampányolni amivel szerintem meg is nyernék a választásokat. Ehhez szerintem két játékos kell, az egyik Cesc, mert amíg meg nem szerzi a Barca, addig mindig fel fog merülni a neve. A másik egy balszélső.
Személy szerint ezt logikus lépésnek tartanám de nem a legvalószínűbbnek, mert szerintem Pep szezon közben semmivel nem akarja elvonni a játékos figyelmét, úgyanezen ok miatt nehéz igazolni is. Egyik klub sem örül, ha egy alap játékosa már szezon közben más klub tulakdonába kerül és emiatt veszít a motivácíójából.

Mindent összevetve azthiszem nehéz lenne szezon közben tető alá hozni nagy igazolásokat de mivel döntő szerepe lehet a közelgő választásokra, ezért a vezetőségnek meg kell próbálnia.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.02.10. 17:38:43-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2010.02.10. 17:30:28

Fabregas visszatérése még korai, legalábbis szerintem, erre még legalább két évet várnunk kell. Kicsit felesleges igazolás is lenne jelenleg. Nem azt mondom, hogy nem örülnék neki, de égető szükségünk még nincs rá. Amíg nem igazán kell a csapatba addig fölösleges is 10 milliókért megvenni. Bár nagyszerű választási ígéretnek ígérkezik.
Ribéry helyett én jobban örülnék másnak, de igazából a franciával sincs különösebb bajom, csak nem igazán szimpi. Agüero-t viszont elég jó megoldásnak tartanám. Róla sokat nem lehetett hallani ez ügyben de ez még nem azt jelenti, hogy Pep-nek eszébe sem jutott, egyébként úgy emlékszem volt már róla is szó.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2010.02.10. 17:06:43

van Bommel írta:Nemrégiben az NS írta, hogy 4 poszton erősítenénk. Cserekapus, csere jobbek, középpálya, balszél.
Cserekapus nem kell, oda leülhet valamelyk B csapatos kapus.
Cserejobbek: hozzák vissza Cácerest, oszt jónapot
középpálya. én tőlem jöhet Fabregas, de akkor sem leszek szomorú ha más
balszél: Kun Agueröt látnám a legszivesebben, de tőlem Ribery is jöhet. Ha valaki elnök akar lenni, bekell ígérni Fabregast és Ribery/Aguerot, és véleményem szerint foglalhatja is el az Elnöki széket. Ez nagyjából 100 misibe fájna, Henry, Marquez/Milito, Hleb, Henrique eladásával lehet bevételre is szert tenni.
1. Cserekapusnak olyan kell aki tapasztalt, és elfogadja a padot. Olzabalnak még sokat kell fejlődnie, h 2. számú kapus legyen.
2.A juvénak opciós jogot adtunk(11 milla) szal nem valószínű h Cáceres vissza fog térni.
3. Agüero-ról én egy szót nem halottam eddig...
4. Marquez most hosszabított, Milito-t ezek után tuti nem adjuk el jövőre.
Henry is elvileg kitölti a szerződését, bár ez kétséges.
van Bommel
Capitá del Barça

2010.02.10. 16:27:05

Nemrégiben az NS írta, hogy 4 poszton erősítenénk. Cserekapus, csere jobbek, középpálya, balszél.
Cserekapus nem kell, oda leülhet valamelyk B csapatos kapus.
Cserejobbek: hozzák vissza Cácerest, oszt jónapot
középpálya. én tőlem jöhet Fabregas, de akkor sem leszek szomorú ha más
balszél: Kun Agueröt látnám a legszivesebben, de tőlem Ribery is jöhet. Ha valaki elnök akar lenni, bekell ígérni Fabregast és Ribery/Aguerot, és véleményem szerint foglalhatja is el az Elnöki széket. Ez nagyjából 100 misibe fájna, Henry, Marquez/Milito, Hleb, Henrique eladásával lehet bevételre is szert tenni.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
LM10
Director del Fútbol

2010.02.10. 15:34:36

Pep bízik Keitában. És szerintem is ő tökéletes csere. Ha Xavi-Ini kezdene, és a balszélső is ha vennénk, akkor Cesc sokat padozna. Ez a madridistáról van, de van benne valami:

A Barcelona és Cesc Fabregas ügynöke is kategorikusan cáfolta, hogy megállapodtak volna a játékos átigazolásáról. A Marca szerint Guardiola úgy gondolja, hogy a csapatnak nagyobb szüksége lenne Riberyre, a francia támadó azonban nem áll olyan közel a Barcelonához, mint Fabregas.

Ez is azt erősíti, hogy van Ribéry jön Henry helyett, és mindenki marad ahol van, vagy jön Cesc, és Iniesta innentől fogva az összes meccsét balszélen játszatja majd.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.10. 15:24:54

LM10 írta:Magával Cesc-el semmi bajom. De tényleg nagyon nehéz lenne beférnie. Xavi és Iniesta pedig szenzációsak. Félek, hogy Pep úgy tervez, hogy Iniesta+ a majd jövőre berobbanó Jeffren, és Pedro majd megoldják a problémát a balszélen, Titi pedig távozik. Mert azért egy balszélső és egy kp igazolása szvsz felesleges lenne. 1 bőven elég lenne.
Pont ezért írtam tegnap, hogy szerintem Cesc érkezésével Keita menne. Henry távoztával pedig jönne másik balszélső.
Így ugyanannyian lennénk, mint most.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.02.10. 15:18:30

Magával Cesc-el semmi bajom. De tényleg nagyon nehéz lenne beférnie. Xavi és Iniesta pedig szenzációsak. Félek, hogy Pep úgy tervez, hogy Iniesta+ a majd jövőre berobbanó Jeffren, és Pedro majd megoldják a problémát a balszélen, Titi pedig távozik. Mert azért egy balszélső és egy kp igazolása szvsz felesleges lenne. 1 bőven elég lenne.
henry&eto
Jugador del Barça

2010.02.10. 15:09:23

tegnap mi volt az elmundodeportivo cimlapján a david villás cikk?
ha valaki tudja informáljon már legyenszives!
---Forza Barca---
Brian 20

2010.02.10. 15:04:26

A Fabregas-ügyben Bányásszal kell egyetértenem.

Piqué-t 5 millióért vettünk vissza, ha megnézzük, hogy játszott a Barcában az elmúlt másfél évben, akkkor ki az aki nem adott volna érte akár 20 at is ha tudja, hogy ilyen teljesítményre képes.

Fabregast csak azért nem visszavásárolni, mert a Barca játékosa volt nevetséges. Figó-t biztos nem hozzzám vissza, de egy olyan srácot aki azért ment el, mert kapot egy nagyszerű lehetőséget nem tudok elítélni. Idén is pont ő hiányzik a középpályáról.

különben korai a nyári igazolásokat tervezni, amíg nem látszik, hogy teljesít a csapat a szezonban.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.02.10. 15:04:05

Barcaforever írta:Nyílván jön vki nyáron a balszélre.Ribéryről lehet olvasni, de sztem ő már a realé.
Hát, ha igazat írt valamelyik média, akkor Henry a Barcát ajánlotta,(Zizu meg a Realt), kíváncsi leszek mi lesz a "sztori" vége. Én az "érdekes arcú" franciát el tudnám képzelni balszélre. :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.02.10. 14:58:52

Bányász írta:......
Ugyanez a véleményem, nem ismerjük a hátteret, az újságok azt írnak amit akarnak. Egy játékos ára annyi amennyi, ha egy klub kifizeti érte az aktuális összeget, akkor valószínűleg az adott pillanatban megéri neki a vétel. Konklúzióként egy idő után lehet az a vélemény, hogy nem érte meg az árát, de a piac mindig más és más, semmi értelme azon filozofálni, hogy mennyibe került.
Azért, ha esetleg jönne is Fabregas, egy vérbeli "balszelő" jó lenne még rajta kívül! :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
El fanático
Entrenador del Barça

2010.02.10. 13:36:41

nagyatyesz írta:Ilyen volt Caseres, vagy ilyen most Csiga, aki bár Pep "kedvence", de mégsem bíz rá, csak kényszerből meccseket. Van egy olyan érzésem, ha Toure egészséges lenne, ő lenne a hátvéd Militoval, Csiga meg padozna.
Szerinted mit kellene Pepnek mondania, ha Csigáról kérdezik?! Személyesen döntése volt, hogy az ukrán hozzánk igazoljon és a bizalmat megkapja, most éppen olyan szinten, hogy az edzések során Puyol és Piqué segítségével szokja azt a focit és csapatjátékot, amit a Barca játszik - mivel ő egy teljesen más féle közegből "csöppent" a csapatba. Ha iskolás lenne, akkor azt mondanám, hogy korrepetálásra járatja őt Pep.
Amúgy sem lenne edzőhöz méltó dolog, ha Pep kiállna a sajtó elé és azt mondaná, amit a drukkerek - hogy: " nem kellett volna leigazolni, béna, lassú...stb" El fog jönni az idő, mikor majd Csigának bizonyítania kell - majd amikor Pep úgy látja, hogy ennél többet már nem tehetnek a beilleszkedése érdekében - ha akkor sem mutat semmit - majd akkor és nem előbb el lesz passzolva kölcsönbe, mint a többi, akik ne mváltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Most, hogy csak vele együtt tudunk kiállítani 4 védőt - Puyol játékát én nem venném tutira a hétvégére - meg kell lépni és azzal kell megállni a helyünket, amink van. Lehet, hogy kapunk gólt - de amíg mi egyel többet rúgunk - miénk a 3 pont.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.10. 13:08:27

Nyílván jön vki nyáron a balszélre.Ribéryről lehet olvasni, de sztem ő már a realé, ugyanaz az eset áll fenn ott, mint Ronaldonál, sztem.

Ha leigazolnánk most Fabregast hol játszana?Ki ültetné le Xavit vagy Iniestát.Xavi a karrierje csúcspontján van, Iniestára pedig elég nehéz szavakat találni, mindamellett még elég fiatal.
Kép
Gali
Capitá del Barça

2010.02.10. 12:32:22

Újabb fejlemények a Cesc ügyben. 5 éves szerződés évi 6,5 milliós fizetés, azaz ugyanazt az összeget kapná ami jelenleg Xavi, Ini és Alves járandósága.
Még egy fontos hír: a Sport.es szerint Fabregas leigazolása nem befolyásolja Ribery érkezését.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.10. 08:11:46

Én már korábban is leírtam a véleményem a "Fabregas ügyről" és még mindig nem változott meg! :) Levezettem, hogy bizony nem létszükséglet Cesc megszerzése. Úgy gondolom hogy megvagyunk nélküle is. Ha igazak a hírek, hogy szóban már megegyeztünk vele az még semmit nem jelent. A vezetőség úgy sem fogja könnyen elengedni, plusz mások is érdeklődnek iránta (állítólag az Inter is elég erősen) és ezek mind csak felviszik az árát.
Az viszont biztos, hogy mi szolgáltatjuk majd a nyár legnagyobb átigazolási hercehurcáját. :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.10. 00:46:13

Forcabarca8 írta:sztem fabregas ellen szól, hogy pénzt kell érte adni. mert a barca utánpótlásában nevelkedett, megkapta a kellő bizalmat, majd a cél (felnőtt) előtt lelépett. most egy világsztár, akinek a híre nagyon nagy, csapatkapitány, az arsenal jelenlegi legnagyobb ásza, de elvágyik onnan, mert látja, h ott nem fog nyerni semmit. de ezért meg pénzbe kerül a saját nevelőegyesületének! ez gáz! az én szememben 20 milliónál többet nem szabadna adni érte (habár ha csiga 25 m euro, akkor ő legalább 50et érne) a keretnek meg nagyon jót tenne, biztos, h bebírna illeszkedni, vele nem veszünk zsákbamacskát, de akkor is: 30-40 millát adni a "sajátodért", az szívás.
csak magamban gondolkozok: ha állítólag az álmai csapata a barca, akkor 17 évesen hogy bírta otthagyni? valami van ennek a gyereknek a fejében, ami sztem nem más mint az egoizmus. meg sztem álszent dolog azt mondani, h "minden álmom a barcában játszani" ha az első adandó alkalommal másfelé veszem az irányt. messi, iniesta, pedro, krkic, ők miért nem mentek el? biztos hívták őket is mindenfelé! talán a válasz: elhivatottság, igazi, régimódi klubhűség, alázat. ezek sztem hiányoznak cescből, aki mindemellett egy zseni...
Én amikor valaki ezt hozza elő akkor mindig azt mondom,h nem voltunk a helyében és nem tudjuk,h mi hogyan döntöttünk volna,így nagyon elítélni sem lehet.

Egyébként ha már az elején a bizalomról írtál amit szerinted meg kapott a Barcában akkor azért szóljunk egy szót arról is,h ezt a bizalmat megkapta az Arsenalban is csak kicsit más szinten mint ahogy azt Barcelonában megkapta.

A klubhűségről...mióta olyan nagy probléma ez?Hány és hány olyan játékos focizott és fog focizni a Barcában akik egyáltalán nem nevezhetők a klubhűség minta példányának?(meg aztán ez kicsit ilyen furcsa dolog lesz,de attól mert elment attól még,h úgy mondjam a szívében maradhatott hűséges a Barcához...csak így hozta a sors,h el kellett mennie)

Aztán itt van az ár.Ha elvi kérdés akkor nem értem mert ugyan így jártunk el Piqué esetében is.Azzal az üzlettel elég sokan megbékéltek már...
Ha anyagi kérdés akkor meg azért nem értem mert miért kéne nekünk spórolni?Már nem a mi játékosunk és ennyi az ára.Ha van rá pénzünk márpedig van akkor vegyük meg...különben minek a pénz?Nyilván ha lehetne olcsóbbat kapni ugyan ilyenből akkor nem őt vennénk meg.De ennyi az ára hát akkor adjunk érte ennyit.

Szóval az én szememben pusztán elvi kérdés lenne az,h visszavesszük e vagy sem.Az ár az sztem teljesen mellékes.De mivel már volt egy ilyen üzlete a klubnak így nem lehetnek elvi problémák.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt