lui1698 írta:Itt volt/van ez a báli szezon és elgondolkoztam, hogy csak szerintem szánalmas az egész?
A lányok olyan szinten telipakolják magukat sminkkel, hogy nem lehet rájuk nézni. A fiúk meg játszák a Keresztapát. A szülők meg versenyt futnak a többi szülővel, hogy ki vesz nehezebb fuxot, meg kinek a kicsi drágasága van dárgább rongyba bújtatva.
Nem szeretnék megbántani senkit, aki nem így gondolja csak hátha van még egy olyan "elvetemült" ember aki nem élete eseményeként tekint a bálokra.
ugyan így látom én is az egészet, csak egy picit még kiegészíteném.
én például nem igazán vagyok elszállva tőlük... azon kívül, hogy képmutatás az egész, mást nem tudok elmondani róla. talán még annyit, hogy itt az emberek alapjában véve megváltoznak. (gondolok itt a piára, meg a szex-re)
most ezeket nem az én szalagavatómra mondom (hála Istennek már tavaly megvolt) hanem úgy általában. a hímek addig isznak, amíg menni bírnak, vagy éppen az ágyig vagy valameddig elmásznak egy leányzóval... a lányoknál meg szintúgy ugyanez. az oké, hogy a kamaszévek a "hatalmas" bulikról szolnak, de azért mindennek van határa.
bocsánatot kérek, ha valakit megbántottam ezzel a hozzászólásommal!