Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hahahafcbarca0827 írta: Hát, mert te letörölted!Biztos visszattetted?
![]()
(Amúgy, már nekem is jó.)
Hát, mert te letörölted!MR. TROMORT777 írta:Victor_Valdes írta:Na, végre beengedett ez a vacak
Nekem még mindig nem jó
Victor_Valdes írta:Na, végre beengedett ez a vacak
Valószínűleg megoldás lenne mivel az e-buddy csak ilyen internetes segédprogi féleség.A legjobb lenne ha msnen jelentkezne be és ott elfogadná.LM10 írta:Erre akkor nem tudok semmit?LM10 írta:Ha már msnVolt egy balhé 1 hawerral, és töröltük egymást.(Persze azóta minden oké) és vissza akarjuk venni egymást. Én nekem 2009-es msn-en van, neki viszont e-buddy-ja van. És ha felveszem, akkor azt neki jelzi és elis fogadja, de mégsem kerülök fel a listájára? Az megoldás lenne, ha ő is msn-en jelentkezne be és ott igazolna vissza?
Mostmár rá jöttem...Victor_Valdes írta:msnt letörölni örök hiba, csak a gond van vele utána![]()
*de most épp az ideg b*ssza széjjel az agyam
most frissítettem Plust-s és engem se...Victor_Valdes írta:Msn csak velem g.eczik, vagy mást sem hajlandó beengedni?
Szintén szutyok... Mondjuk, engem különösebben nem zavar...Victor_Valdes írta:Msn csak velem g.eczik, vagy mást sem hajlandó beengedni?
Tapasztalatból beszélsz?Puyol05 írta:ugyan így látom én is az egészet, csak egy picit még kiegészíteném.lui1698 írta:Itt volt/van ez a báli szezon és elgondolkoztam, hogy csak szerintem szánalmas az egész?
A lányok olyan szinten telipakolják magukat sminkkel, hogy nem lehet rájuk nézni. A fiúk meg játszák a Keresztapát. A szülők meg versenyt futnak a többi szülővel, hogy ki vesz nehezebb fuxot, meg kinek a kicsi drágasága van dárgább rongyba bújtatva.
Nem szeretnék megbántani senkit, aki nem így gondolja csak hátha van még egy olyan "elvetemült" ember aki nem élete eseményeként tekint a bálokra.
én például nem igazán vagyok elszállva tőlük... azon kívül, hogy képmutatás az egész, mást nem tudok elmondani róla. talán még annyit, hogy itt az emberek alapjában véve megváltoznak. (gondolok itt a piára, meg a szex-re)
most ezeket nem az én szalagavatómra mondom (hála Istennek már tavaly megvolt) hanem úgy általában. a hímek addig isznak, amíg menni bírnak, vagy éppen az ágyig vagy valameddig elmásznak egy leányzóval... a lányoknál meg szintúgy ugyanez. az oké, hogy a kamaszévek a "hatalmas" bulikról szolnak, de azért mindennek van határa.
bocsánatot kérek, ha valakit megbántottam ezzel a hozzászólásommal!
ugyan így látom én is az egészet, csak egy picit még kiegészíteném.lui1698 írta:Itt volt/van ez a báli szezon és elgondolkoztam, hogy csak szerintem szánalmas az egész?
A lányok olyan szinten telipakolják magukat sminkkel, hogy nem lehet rájuk nézni. A fiúk meg játszák a Keresztapát. A szülők meg versenyt futnak a többi szülővel, hogy ki vesz nehezebb fuxot, meg kinek a kicsi drágasága van dárgább rongyba bújtatva.
Nem szeretnék megbántani senkit, aki nem így gondolja csak hátha van még egy olyan "elvetemült" ember aki nem élete eseményeként tekint a bálokra.
Ez vicces. Én tavaly kétszer egymást követően is részese voltam ennek a báli eseménynek és a bált megelőzően ugyanúgy gondolkodtam mint te. Szánalmasnak tekintettem mindenkit, aki így bevolt zsongva a "báltól". Azt kivántam bárcsak már túlesnék rajta. Csak hát mind az első mind a második estém jól sikerült. Az utóbbi pedig életem éjszakája lett. Akik pedig hónapokig erre készültek letudták a táncot, fényképezést és koccintást majd bemondták az unalmast. Szóval érdekes ez az egész.lui1698 írta:Itt volt/van ez a báli szezon és elgondolkoztam, hogy csak szerintem szánalmas az egész?
Sejtettem (eszerint ráadásul jóllevproff írta:Most tényleg nem tudod vagy csak ironizálsz?![]()
Ha nem tudod, akkor csak annyi, hogy egyetértek veled.![]()
![]()
(barca99-cel is egyetértek miihii-vel kapcsoltban.)
Oksa.miihii írta:Tudod mit?Felhatalmazlak rá,h Te bármikor szétadhatsz engem,oksa?